פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתגוררים ועובדים במדינה זרה? מהגרים לחוץ לארץ ומתכננים לעבוד שם? בפורום עבודה בחו"ל תקבלו את התשובות לכל השאלות בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1322
הכוח ירושלים חוזרת בפעם השלישית למגרשים ואנחנו נשארים איתם גם אחרי הדקה ה-90! כל העדכונים, הרכילויות וההתפתחויות בפורום לטלנובלה הישראלית השווה ביותר - האלופה 3: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1500

nini18

New member
האמת שלא ראיתי גם יותר מידי אדיסון ...../images/Emo4.gif

ותודה

mayarel

New member
נו ולא ראיתי אף פעם בהופעות

את אדם מתייחסת למייגן או להפך... ומסתבר מאחורי הקלעים שהיא דוחפת לו לשון לפה........

nini18

New member
מזה דוחפת, הפרידה שלהם זה הדבר שהכי

הכי הכי גרם לי לקנא... אבל הכי ..... אני אומרת לך אני אוהבת לראות את זה מודה, אבל אני פשוט ירוקה. היא בטוח אומרת לו שם גם , לא אכפת לי גיי או סטרייט אני רוצה אותך ועכשיו. (או בעצם זה מה שאני הייתי אומרת לו
) יש הרבה תמונות של אדם ומייגן ביחד באיידול, מתחבקים ומצטלמים. אדם היה חביב הבנות וגם רוב הבנים.... כולם פשוט אוהבים אותו, תחשבי על זה אפילו סרבר אמר שהוא האיידול שלו. סרבר????? בחיים לא חשבתי שזה יגיע לזה, הוא אפילו שם עליו צעיף וחיבק אותו ושוב סרבר???? ואני שמחה שאדם לא הראה יותר מידי חיבה כלפיו חח הוא לא צבוע החמודי שלי .... כנראה שבהתחלה סרבר ממש פגע בו עם היציאות שלו.

mayarel

New member
כן. כולם פשוט אוהבים אותו.

אמרתי לך עוד אז בוידאו של ההכנה לטור שכולם מתייחסים אליו כאילו הוא מאוד יפה. גם בנים. אני באמת מרגישה ככה עם אדם. כולם מסתכלים בו במבטים של קריס.

mayarel

New member
אותי מאט הרג

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המבטים שלו עם הריסים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
גם אותי מאט הכי הצחיק למרות שמה שמיוחד

שסארבר בכלל עשה את זה מלכתחילה.. זה כל כך לא הוא~~ קיצר ההשפעה של אדם בלתי ניתנת לערעור

nini18

New member
אוי לא שמתי ../images/Emo23.gif להרמת רגל של סרבר חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אני חולה על אדם וההשפעות שלו חחחחחחחחחחחח אוי הוא כל כך צריך להרגיש טוב עם עצמו, הוא כל כך משנה את האנשים שסביבו, הוא פשוט מדהים. ואני נחנקת פה מצחוק מההרמת רגל של סרבר חחחחחחחחחחחח

MIDNIGHT SKY

New member
כשראיתי את הרמת הרגל

נחנקתי מהשתייה,והיו לי דמעות מרוב צחוק ! מצחיק אותי כל פעם מחדש :) והתגובה של קריס כשהוא מעביר את הוורד עליו XDD

InbarKiii

New member
סרבר פאקינג העביר ורד על גבר אחר חחחח

תראו למה אדם גורם חחחחחחחח ומאט היה ענק בקטע הזה חחחחחחחחחחחחחח עוד שנייה קפץ על קריס ואנופ בכלל..מרקד לו שם חחחחחחחחחחח אוף החבורה הזאת

InbarKiii

New member
OMG OMG OMG OMG מייגן נתנה לקריס נשיקה

בפההההההההההההה אם זה לא צועק גיי אז אני לא יודעת [ואוי השפתיים המתוקות שלוווווו למה להרוג אותי
]

mayarel

New member
רק בפורום שלנו

כשבחורה מנשקת בחור על הפה זה צועק גיי. יאיייייייי לנו

למעלה