N nini18 New member 18/9/09 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט עכשיו הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט עכשיו הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mayarel New member 18/9/09 #28 קריס הזה.. חחחחחחח אלוהים כמה שהוא נראה הומו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכשהוא עם אישתו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוק
קריס הזה.. חחחחחחח אלוהים כמה שהוא נראה הומו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכשהוא עם אישתו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוק
N nini18 New member 18/9/09 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עוד בקטע שלצחוק מהתגובה הקודמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (ותראי באשכול השני מה רשמתי לך)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עוד בקטע שלצחוק מהתגובה הקודמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (ותראי באשכול השני מה רשמתי לך)
M mayarel New member 18/9/09 #32 אוי אני פה בוכה מצחוק חחחחחחחחחחח אוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 18/9/09 #46 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ושוב אני רושמת ראית את מה שרשמתי לך באשכול השני לגבי חישוב המספרים???? את חייבת לראות כי נעשתה פה טעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ושוב אני רושמת ראית את מה שרשמתי לך באשכול השני לגבי חישוב המספרים???? את חייבת לראות כי נעשתה פה טעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mayarel New member 18/9/09 #56 כן ראיתי אל תדאגי חחחחחחחחחחחחחח אוי הלילה היה מעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 18/9/09 #49 נו את רואה למה אני לא יכולה לראות אותו כגבר!! חחחחחחחח הוא כזה חמוד אני ואדם נאמץ אותו ונגור בטירה ככה שהחדר שלי ושל אדם יהיה רחוק משל קריס, כדי שאדם לא יברח לי כל לילה לחדר שלו חחחחחחחחחחחחח
נו את רואה למה אני לא יכולה לראות אותו כגבר!! חחחחחחחח הוא כזה חמוד אני ואדם נאמץ אותו ונגור בטירה ככה שהחדר שלי ושל אדם יהיה רחוק משל קריס, כדי שאדם לא יברח לי כל לילה לחדר שלו חחחחחחחחחחחחח
H heart1soul New member 18/9/09 #34 אוי חחח כזה חמוד נראה הרבה יותר הומו מאדם זה בטוח. זה פשוט מדהים!!!! למה להכחיש?? אבל מסכנה קייטי:/ היא ממש מתוקה..
אוי חחח כזה חמוד נראה הרבה יותר הומו מאדם זה בטוח. זה פשוט מדהים!!!! למה להכחיש?? אבל מסכנה קייטי:/ היא ממש מתוקה..
N nini18 New member 18/9/09 #44 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנות אני לא יודעת אם זה העייפות או ךא אבל אתן פשוט הורגות אותי עם התגובות שלכן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט מעולפת פהההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "יותר הומו מאדם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם יאשפזו אותי בכפייה אני מאשימה אותכן חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנות אני לא יודעת אם זה העייפות או ךא אבל אתן פשוט הורגות אותי עם התגובות שלכן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט מעולפת פהההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "יותר הומו מאדם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם יאשפזו אותי בכפייה אני מאשימה אותכן חחחחחחחחחחחחחחחח
I InbarKiii New member 18/9/09 #54 אם יאשפזו אותך בכפייה אנחנו נהיה שם כבר הרבה קודם ונעצב לנו תא נוצץ אני לפחות חחחחחחח
H heart1soul New member 18/9/09 #66 אפשר להתאשפז בכפייה עם אדם? בתא נוצץ? או..... לאשפז את אדם וקריס בכפייה.. בתא נוצץ... ולעשות מזה האח הגדול
אפשר להתאשפז בכפייה עם אדם? בתא נוצץ? או..... לאשפז את אדם וקריס בכפייה.. בתא נוצץ... ולעשות מזה האח הגדול
N nini18 New member 18/9/09 #71 אוי איזה רעיון גדול *כפיים* ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif חחחחחחח
I InbarKiii New member 18/9/09 #79 אפשר אפשר אבל זה כבר לא יהיה כפייה לא אנחנו עם אדם ולא קראדם.. הם בכיף יעשו את זה חחחחחחח הו גאד אני ימות מהאח הגדול עם קראדם יהיה דבוקה לטלויזיה 25 שעות ביממה.
אפשר אפשר אבל זה כבר לא יהיה כפייה לא אנחנו עם אדם ולא קראדם.. הם בכיף יעשו את זה חחחחחחח הו גאד אני ימות מהאח הגדול עם קראדם יהיה דבוקה לטלויזיה 25 שעות ביממה.
H heart1soul New member 18/9/09 #84 אוי אלוהים לא יהיה לי חיים בכללל!!!! או שאני אמציא משקפיים כאלה שמתלבשות לך על העיניים ואת רואה את הערוץ הספציפי הזה שאת רוצה-ערוץ קראדם FTW וככה אני אסתובב ברחבי העולם
אוי אלוהים לא יהיה לי חיים בכללל!!!! או שאני אמציא משקפיים כאלה שמתלבשות לך על העיניים ואת רואה את הערוץ הספציפי הזה שאת רוצה-ערוץ קראדם FTW וככה אני אסתובב ברחבי העולם