סופית עברתי לעולם שלך. להתראות מציאות.
M mokasosex New member 5/11/09 #111 מתה על התמונה הזו ../images/Emo6.gif למרות שאני עדיין מעוניינת באיחוד מחודש של בראדם... קראדם
N nini18 New member 5/11/09 #98 חחחחחח טוב אבל לבעלו לעתיד יש לפחות עוד 15 שנה להיות 100% סטרייט אז שייקח את הזמן חחח
N nini18 New member 5/11/09 #119 או או כמה אדם יהיה מאושר וקורן חחחחחחחחחחחח אני כל כך אוהבת אדם "דייטינג" חחחחח
I InbarKiii New member 5/11/09 #128 חחחח נו הוא יהיה "דייטינג" עם קריס אל תדאגי..הם יעשו הרבה משחקי תפקידים..את תחשבי שכל פעם קריס זה בחור אחר ואת תאהבי את זה
חחחח נו הוא יהיה "דייטינג" עם קריס אל תדאגי..הם יעשו הרבה משחקי תפקידים..את תחשבי שכל פעם קריס זה בחור אחר ואת תאהבי את זה
I InbarKiii New member 5/11/09 #125 ../images/Emo201.gif וכולכן מאמינות בכל הזוגות האלה. קראדם כלכך קרוב לקרות D: אדם כבר לא עם דרייק, קריס כותב שירים על זה שהגיע הסוף בקרוב..בקרוב
../images/Emo201.gif וכולכן מאמינות בכל הזוגות האלה. קראדם כלכך קרוב לקרות D: אדם כבר לא עם דרייק, קריס כותב שירים על זה שהגיע הסוף בקרוב..בקרוב
N nini18 New member 4/11/09 #64 בנות אתן יודעות שאני עדיין כאן....... נכון? חחחחחחחחח ומגנטה ברור שלהחזיר את ציקס חחח לא ידעתי שגם את אוהבת אותו חחחחח עכשיו אני אוהבת אותך אפילו יותר אבל את עדיין לא ראשונה חחח חחחח
בנות אתן יודעות שאני עדיין כאן....... נכון? חחחחחחחחח ומגנטה ברור שלהחזיר את ציקס חחח לא ידעתי שגם את אוהבת אותו חחחחח עכשיו אני אוהבת אותך אפילו יותר אבל את עדיין לא ראשונה חחח חחחח