פורומים חדשים בתפוז אנשים

Chakotay

New member
אווווווו רוצה מפית לנגב את הדמעות?

אוחחח איזה עלוב, זה סה"כ שחקן ואת עוד מעט בוכה בגלל בשקראו לו חרא! אורלנדו בלום חרא, חרא, חרא, חרא, חרא, מסריח, בלה בלה בלה. זה פשוט טיפשי כל העניין הזה, הפכת אותו לאל. אז רגע תני לי להבין, את מונטאיסטית? או שאת גם מאמינה ב"אלים" אחרים? כגון: ג'וני דפ, בראד פיט וכל שאר הגברים שבנות כמוך מהללות. מצטער על חילול ה"קודש". Lame

yaaronet bloom

New member
תפסיקו ואייי אתם ממש נוראיים...

אני מסכימה עם דנה. שכל אחד ישמור את הדעה שלו לעצמו... הפורום הזה ממש משוגע... כל דקה יש פה איזה ריב... לא נמאס לכם??? שכל אחד יאהב מי שהוא רוצה ושאף אחד לא יגיד דברים רעים על שחקנים אחרים... ועוד משהו תפסיקו לרדת אחד על השני!!!

Galadriel 3000

New member
../images/Emo45.gif

פורום זה לא מקום שיורדים אחד על השני ומעליבים- זה מקום שהרבה אנשים בעלי עניין משותף מתקבצים ומדברים על העניין המשותף.

very dark girl

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

אני לא אוהבת את אורלנדו בלום ואשטון קוצ'ר מחזיק במעמד זהה אבל לא מפריע לי שיש אנשים שאוהבים אותם (או שחקנים אחרים. אין שום טעם בלהדגיש כמה אתם שונאים סלב מסויים אלה אם כן אתם בקטע של להכעיס אנשים סתם ולהיכנס לדיונים טיפשים. חוצמיזה הסרט שמדובר עליו למעלה אכן נקרא אליזבת' טאון..

אבל דמטטט! זה כל כך שטחי!!!

חסרים שחקנים יפים ו*מוכשרים* ליירר עליהם, שחייבים לבחור דווקא באלה ללא טיפת כשרון או יושר אומנותי?

very dark girl

New member
אהם.../images/Emo110.gif

"ללא טיפת כשרון או יושר אומנותי" לדעתך.. ולשנוא אנשים מפורסמים זה לא שטחי?

זה כן

אבל זה יהיה נסבל יותר אם הם יסגדו לאנשים כמו בראד פיט וג'וני דפ, שבניגוד לאורלנדו וקוצ'ר הם לא סמלים של כלום

למעלה