פורומים חדשים בתפוז אנשים

DesertRose7

New member
אוי אני מזה מצטערת!!

פשוט המחשב נתקע לי לגמרי .. וחיכיתי וחכיתי וחיכיתי שהוא יזוז ולא קרה כלום.. אז לא הייתה לי ברירה אלא להפעיל מחדש.. וכשחזרתי כבר לא היית!!!!!!!!!!

DesertRose7

New member
הפןך למה שחשבתי..

ג'יי... פשוט כזה.. כזה! לאר מוסבר! אבל הוא חמודי כזה.. היה פרק טוב.. מצחיק מצחיק!!! אבל זה מזה הגעיל אותי כשהוא אמר לחברה שלו שתיגע לו בגב.. אתם אוכלים יא מגעיללללל...

5cihh

New member
חחחחח נכון! וחפיף:)

וד"א-פרט שולי- איך קוראים לך? חחח לא שולי קלטתי שאני לא יודעת! הכי נקרעתי שקרסון עשה כזה "או" למצלמה פתאום שהם היו באמבטיה..לא מוסבר חח...גאדדדדדדדדדדדדד הם אשכרה גילחו אותו בחזה עם מכונת גילוח חחחחחח גאד..חחח היה אחלה פרק חיכיתי לו כי הוא כיכב בפרומואים! עכשיו היחידי בפרומו שעוד לא היה זה זה שרוקד עם ג'יי בסטודיו כזה אני יודעת..

DesertRose7

New member
שחר..

וזה בסדר.. יש לי מומחיות בלדבר עם אנשים שלא יודעים מה השם שלי!! אוי הקטע שהם גילחו לו את החזה.. איכססס... זה היה גם מצחיק.. קאין כזה מתחיל לדבר על הפיטמו תשלו.. דייייייייייייי.... ועם קארסון בחנות בגדים.. גלאי חולצות משבצות.. הוא פשוט קורע!

5cihh

New member
חחח יש לי נטייה

לא לשים לב (באינטרנט) שאני לא יודעת שמות! אני פשוט חושבת "דזרט רוז" חח:) וידעתי ששחר בתת מודע כי כבר כתבת איפשהווווווו סוווווווו האודי שחר
וחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה אדיר נקרעתיייייי.חחחחחחחח עם המשבצות היה קורעע..די זה מבאס שרק פעם בשבועע בא לי כל הזמןן..אבל מצד שני..צריך לשמור על האפקט

Air Hostess

New member
באמת היה פרק מצחיק..

אהבתי את הקטע שקראסון בוחר לו בגדים בחנות בגדים.. והוא לוקח איתו מלא בגדים..

DesertRose7

New member
חחחחחחחחח..

לקח עם השיניים.. "אני צריך בגדים" והחבר למניקור עם קאין.. זה היה מצחיק גם! המעצבן זה שהיו מלא קטעים מצחיקים רק שחצי אני לא זוכרת בטח..

למעלה