פורומים חדשים בתפוז אנשים

TiPtiPoNpOn

New member
....../images/Emo110.gif

אין לי מה להגיד לך. גם אני מרגישה ככה לפעמים, זה בא בתקופות. אני לא יודעת אם יש מה לעשות עם זה, אבל צריך לנסות. כרגע, אני יכולה רק להציע לך חיבוק ענקי ואת כל האהבה שיש לי, אפילו רק כדי שתרגישי יותר טוב לשתי דקות. אוהבת

Orbital Shadow

New member
../images/Emo60.gif

אני כל כך רוצה לעזור לך ואני לא יודעת איך אני חושבת שאני לא יכולה ובכל זאת אני כל כך מבינה איך את מרגישה אני פה אם איי פעם את צריכה משהו

midnight dragon

New member
...../images/Emo15.gif

את טועה. את כנראה לא יודעת כמה שאת חשובה לכל האנשים שמסביבך, אולי קשה להם להגיד את זה או להראות את זה אבל אני בטוחה שזה קיים. לחתוך אולי עוזר לך. אבל רק לרגע אחד. וברגע אחרי זה הכל עדיין אותו הדבר כמו שהיה לפני אל תדברי אפילו על מוות. אני בטוחה שיש אנשים שאת אפילו לא יודעת כמה שאת חשובה להם, אבל את חשובה. את לא יכולה אפילו לתאר כמה אנשים יבכו. ולא רק לכמה חודשים, זה יעקוב אחריהם כל השנים. אולי את צריכה שמישהו יעזור לך, אולי מישהו מבוגר אבל אולי גם רק חברה, שלא מודעת לקשיים שלך, אולי אם תספרי לה היא תוכל להגיד לך כמה שאת חשובה לאנשים, כי אחרי הכל, למה שמישהו לא ירצה להיות חבר שלך? תסתכלי על הדברים החיוביים, את מוכשרת במלא תחומים (שאנשים אחרים יכולים רק לחלום לעשות) ואת חכמה ויפה ו..מה אין לך? זה שאת לא חברותית זה גם לא נכון, את רק חושבת ככה, אם תנסי להשיג חברות אני בטוחה שלא תהיה לך שום בעיה. עצם זה שאמרת שאכפת להם ממך, הם שואלים אותך למה את לבד כבר מראה שאכפת להם באמת, שהם רוצים להיות חברים שלך, אבל הגישה שלך היא שדוחה אותם, ולא נותנת לך להשיג חברות חדשות. תנסי כל פעם שאת במצב רוח קיצוני להפסיק, להירגע קצת, לחשוב על הדברים החיוביים ולנסות לפתור את הבעיות. אין לי עוד מה לומר.. אבל בהצלחה.. ותזכרי שכאן תמיד יאהבו אותך ולא משנה מה.

Wing Chan

New member
וולקאם טו דה קלאב ../images/Emo13.gif

לכולנו זה קורה (או שרק לרובנו? נו מילא) אני לא טוב בדברים כאלה, אז הדבר היחיד שאני יכול להציע כמו שצריך זה
.

PiKa Bu

New member
ממממ שלחתי לך מסר. ואני מבין אותך.

יותר ממה שאת מתארת לעצמך, ולירון יכולה לאשר את זה.

Silver Lance

New member
ובכל זאת...

עזבי. למרות שקשה לך (ומאוד, לפי מה שהבנתי) עכשיו, אל תחשבי על מוות וגם לא על פגיעה עצמית. לא שווה למות בגלל חלק קשה בחיים, ואת עוד צעירה ומחכים לך כל כך הרבה דברים שעוד לא עשית ולא ראית. דברים כאלה קורים למלא ילדים, וככה זה בגיל שלנו. צריך להחזיק מעמד ולעבור את הקטעים הקשים. תדעי שיש מלא אנשים שאוהבים אותך, ואת חשובה מאוד להרבה אנשים. בקיצור - מוות זה לא הפתרון. תדעי שאוהבים אותך ויהיה לך תמיד חיבוק(ים) זמינים פה בפורום (
) ובקשר לחורף - גם אני מחכה לו, אולי השנה יותר מפעם. ואל תדאגי, הוא קרוב מאוד. עוד כמה שבועות והוא פה (אני מקווה). ומצטער, למרות שביקשת לא להגיב. הייתי חייב.

סרינה99

New member
../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה!

את רק בת 14 ונשאר לך עוד מלא זמן!! ואפילו שממש חרא לך עכשיו החיים שלך עוד יכולים להישתנות לגמרי אולי אפילו אחרי הלימודים אבל בכל זאת יהיו לך מלא שנים מאושרות! אני לא ממש יודעת מה לכתוב ומה להגיד אבל תראי את התגובות של כולם ותביני כמה כולם ממש אוהבים אותך אפילו שזו רק הכרות דרך האינטרנט ועוד מעט בא החורף
אז יש לך למה לחכות ואני ממש ממש ממש ממש מקווה שתצליחי להיתגבר על זה ולמצא משהו טוב בחיים שלך שאת נהנית לעשות ולהיתמקד רק בו כדי להיות מאושרת

אתם מתוקים.../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif../images/Emo188.gif

אני יודעת שההודעה ההיא נראית צומי ומתלוננת כזאת ~__~ בכל מקרה, זו לא הכוונה. אני מרגישה יותר טוב עכשיו. אוהבת אתכם נורא. תודה.

TiPtiPoNpOn

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

גם אני אוהבת אותך שמחה שאת מרגישה יותר טוב

LuLuLu iT

New member
דבר אחרון,../images/Emo48.gif../images/Emo187.gif

"הכרתי הרבה אנשים שחותכים. וזה ממכר. כמו לקחת סמים. אחרי זה כבר אי אפשר להפסיק. ותאמיני לי, כמה שהכל נראה קודר וכואב, אפשר תמיד למצוא את נקודות האור הקטנות בכל יום, שיעזרו לך להמשיך הלאה. וכמה שהכל נראה נצחי, זו תקופה, ואחרי זמן מתרגלים, ואז החיים נראים פתאום יפהיפיים ומלאי אפשרויות, ואת תרצי לחיות אותם עד הסוף." את זה את כתבת. אוהבת אותך.

...

אין לי הרבה מה להגיד לך, באמת... מה שאני יכול להגיד לך זה שאני גם מרגיש ככה לפעמים, ושאני חושב שהפגיעה העצמית הזאת לא עוזרת בגרוש. אולי כן לרגע, אבל זהו. אם תמותי-אני אהרוג אותך
וחוץ מזה, אני יודע שאני לא יכול לעזור לך יותר מידי, אבל אני מציע את מה שאני כן יכול לעזור, ויותר מזה, אני אפילו מציע חיבוק
.

Dead Black Moon

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo182.gif

לגם לי זה קורה לפעמים,שבא להתנתק מהעולם... אני פשוט שוקעת בספר מעניין,או מעלה את הרגשת על כתב,רק בשביל עצמי... אני מציעה לך לעסוק בפעילויות משחררות...(הלכתי ליוגה,ותראי מה יצא ממני-אני יודעת לעשות את תנוחת הכלב!!!^__^) יותר אין לי מה להגיד,אבל תזכרי שגם אני מציעה לך חיבוק
ואהבה
אוהבת

למעלה