...../images/Emo15.gif
את טועה. את כנראה לא יודעת כמה שאת חשובה לכל האנשים שמסביבך, אולי קשה להם להגיד את זה או להראות את זה אבל אני בטוחה שזה קיים. לחתוך אולי עוזר לך. אבל רק לרגע אחד. וברגע אחרי זה הכל עדיין אותו הדבר כמו שהיה לפני אל תדברי אפילו על מוות. אני בטוחה שיש אנשים שאת אפילו לא יודעת כמה שאת חשובה להם, אבל את חשובה. את לא יכולה אפילו לתאר כמה אנשים יבכו. ולא רק לכמה חודשים, זה יעקוב אחריהם כל השנים. אולי את צריכה שמישהו יעזור לך, אולי מישהו מבוגר אבל אולי גם רק חברה, שלא מודעת לקשיים שלך, אולי אם תספרי לה היא תוכל להגיד לך כמה שאת חשובה לאנשים, כי אחרי הכל, למה שמישהו לא ירצה להיות חבר שלך? תסתכלי על הדברים החיוביים, את מוכשרת במלא תחומים (שאנשים אחרים יכולים רק לחלום לעשות) ואת חכמה ויפה ו..מה אין לך? זה שאת לא חברותית זה גם לא נכון, את רק חושבת ככה, אם תנסי להשיג חברות אני בטוחה שלא תהיה לך שום בעיה. עצם זה שאמרת שאכפת להם ממך, הם שואלים אותך למה את לבד כבר מראה שאכפת להם באמת, שהם רוצים להיות חברים שלך, אבל הגישה שלך היא שדוחה אותם, ולא נותנת לך להשיג חברות חדשות. תנסי כל פעם שאת במצב רוח קיצוני להפסיק, להירגע קצת, לחשוב על הדברים החיוביים ולנסות לפתור את הבעיות. אין לי עוד מה לומר.. אבל בהצלחה.. ותזכרי שכאן תמיד יאהבו אותך ולא משנה מה.