פורומים חדשים בתפוז אנשים

SaidinsTaint

New member
שאלה

המספור הנ"ל הוא הסדר שקראת בו את הספרים? הסדר שהם יצאו בעברית? שניהם? את כולם קראת בעברית?

ויימס

New member
הסדר שהיא קראה.

אם את רוצה את הסדר שהם יצאו, אז יש במאמרים רשימה שלגמרי במקרה אני הכנתי.

SaidinsTaint

New member
א- תודה

ב - כל הכבוד על הסיווג ברשימה! ג - זה אתה, לא את ד - מסתבר שכן ידעתי את הסדר הנכון (לפחות בערך) אבל לא שמתי לב שמה שכתוב אצלה מבולגן קצת (זה שאין שם מורט היה צריך להדליק לי נורה אדומה...) ה - עד שראיתי את הרשימה חשבתי שלא קראתי רק ספר אחד מעולם הדיסק פרופר - עכשיו הסתבר לי שיש ארבעה - את השלושה האחרונים ואת The last hero. כולם ספרים מלאים? יענו 300+ עמוד, ולא קטנטנים כמו Eric? ו - granny weatherwax לא מופיעה בequal rites? או שזו מכשפה אחרת? או שזו כן היא אבל זה לא בדיוק ספר "מכשפות" כמו שצריך? * מתכנן פשיטה על הספריה כדי לראות אם הם רכשו את אחד החדשים - האחרון שהיה להם זה Nigt watch... ואם לא אז לפחות לצאת משם עם שני ספרי דיסקוורלד... * יש ארבעה ספרים ש ל מ י ם של עולם הדיסק שלא קראתי!!! יש!

ויימס

New member
אהם.

ידעתי שזה אתה, התפקששה לי ההקלדה. כן, הם ספרים מלאים. למרות שאני לא בטוחה כמה עמודים יש בהם. סבתא מופיעה ב'רייטס', אבל זה לא נחשב ספר מכשפות. היא לא הדמות הראשית, ונני ומאגרט לא שם.

ויימס

New member
תרגום...

בצבע הכשף זה מטען, באור מופלא היא תיבת מטען, ובמעשי קסמים תיבת ציוד, לא פלא שיש לה בעיות. וברור שאת צריכה לקרוא עכשיו את פירמידות.

SaidinsTaint

New member
אז איפה היא

מוות המהלך על מאות רגלי תינוק שמנמנות ורדרדות וחמודות?

פירמידות?

אחרי תרועת מוות לעבור לפירמידות? לא לאיש הקציר? לא ל lords and ladies? לא ל men at arms? דווקא כ"א מהנ"לים מושך אותי יותר מפירמידות. אני מאד נהנית מ'תרועת מוות'. עדיין שומרים! שומרים!, אחיות הגורל ומכשפות בחו"ל הם השלושה העדיפים עלי, אבל תרועת מוות מתברג בחמישיה הראשונה... יחד עם ...
!

תראה...

הוצאתי טיפה פחות מ 800 שקל, וכמעט השלמתי את הסדרה. חסרים לי בדיוק 5 ספרים לסיום הסדרה - והכל בהוצאת CORGI. במקום זה, לחפש אחרי זה את הספר הבא בסדרה, להתרוצץ לחפש ספר בודד, לשלם על כל ספר 55-60 שקלים... בסוף היתי מזמינה באמזון והיה יוצא הרבה יותר יקר. ביננו, קניתי 20 ספרים, כולם (חוץ מפירמידות בעברית וחוץ מ thief of time) בהוצאת קורגי, בעלות של כמעט 800 שקל, זה כ40 שקלים לספר. במקום זה, תפרוס קניה של ספר בחודש, במחיר 55 שקלים למשך 20 חודש ותקבל הוצאה של 1100 שקל. פרוסה למשך 20 חודש, אבל עדיין 1100 שקל. לדעתי עשיתי דיל טוב. עכשיו אני יכולה 'לרוץ' לאיזה ספר שבא לי. אני יכולה להמשיך את סדרת המכשפות (lords and ladies -> maskerade -> carpe jugulum) או את סדרת סתם רוח (interesting times -> last continent) ולמעשה פרט לסדרת השומרים (חסרים לי feet of clay ו jingo מהסדרה) אני יכולה לגוון לי את הקריאה בצורה פשוטה... אני מרוצה. מבצע של 30% הנחה לא קורה גם בשבוע הספר, ורק חבל לא לנצל הנחה של שליש ממחיר הספר. אגב, דבירינסווינד יקירי, אם הית יוצר עמי קשר כמה ימים לפני, היתי רוכשת עבורך בקניון רמת אביב, את כל הספרים החסרים לך, ב 30% הנחה (את כולם היה שם, וכנראה שעדיין יש).

ממש לא!

עשיתי מחקר! מחיר הספרים באמזון הוא ב 7 שח יותר מהמחיר כולל ההנחה (פרט למשלוח מכאן שקנית הספרים באמזון (קורגי כמובן) שווה למחיר כאן בלי המבצע וכולל משלוח ורק צריך להגיע לדואר וללא הגבלת זמן!

ממש כן!

רק הוכחת למה כן כדאי לקנות במבצע. המחיר של הספרים באמזון - לפיך - הוא 7 ש"ח יותר מהמחיר כולל ההנחה. כבר שווה לקנות את הספרים בהנחה.

The Mad Hatter

New member
לא קניתי במבצע של סטימצקי...

אבל הייתי באילת וקניתי שמונה דיסקים! :) אז אני שמחה. (זה היה כל-כך זול...>_<) אה, בעצם-לפני שבוע, בערך, קניתי ספר של פינגווין, ואני חושבת שהיה עליו מבצע, כך הוא עלה לי 8 שקלים, בערך, במקום 15. אז לא יצאתי ידי חובה. אז מה.

limilu

New member
לקחתי מהספרייה את קורליין

והתחלתי לקרוא. אני לא רוצה להמשיך.

ויימס

New member
מה באמת? למה? אני זוכרת שזה דווקא

די עניין אותי. באיזה קטע התייאשת?

limilu

New member
בקטע עם הכפתורים

זה מעניין, אבל מפחיד. אגב, התגברתי על הפחד וסיימתי. טוב לדעת שזה נגמר בטוב.

Athaclena

New member
אה, כן...

שקול לקטע עם המלך במוריס (מי שקרא יבין). פשוט מצמרר...

למעלה