תראה...
הוצאתי טיפה פחות מ 800 שקל, וכמעט השלמתי את הסדרה. חסרים לי בדיוק 5 ספרים לסיום הסדרה - והכל בהוצאת CORGI. במקום זה, לחפש אחרי זה את הספר הבא בסדרה, להתרוצץ לחפש ספר בודד, לשלם על כל ספר 55-60 שקלים... בסוף היתי מזמינה באמזון והיה יוצא הרבה יותר יקר. ביננו, קניתי 20 ספרים, כולם (חוץ מפירמידות בעברית וחוץ מ thief of time) בהוצאת קורגי, בעלות של כמעט 800 שקל, זה כ40 שקלים לספר. במקום זה, תפרוס קניה של ספר בחודש, במחיר 55 שקלים למשך 20 חודש ותקבל הוצאה של 1100 שקל. פרוסה למשך 20 חודש, אבל עדיין 1100 שקל. לדעתי עשיתי דיל טוב. עכשיו אני יכולה 'לרוץ' לאיזה ספר שבא לי. אני יכולה להמשיך את סדרת המכשפות (lords and ladies -> maskerade -> carpe jugulum) או את סדרת סתם רוח (interesting times -> last continent) ולמעשה פרט לסדרת השומרים (חסרים לי feet of clay ו jingo מהסדרה) אני יכולה לגוון לי את הקריאה בצורה פשוטה... אני מרוצה. מבצע של 30% הנחה לא קורה גם בשבוע הספר, ורק חבל לא לנצל הנחה של שליש ממחיר הספר. אגב, דבירינסווינד יקירי, אם הית יוצר עמי קשר כמה ימים לפני, היתי רוכשת עבורך בקניון רמת אביב, את כל הספרים החסרים לך, ב 30% הנחה (את כולם היה שם, וכנראה שעדיין יש).