כנסיייייייייייי למה שלא יפתחו הודעות חדשות?! למה זה הפורום של אבא שלך?!
• ••LiRoN•• New member 12/11/04 #28 כנסיייייייייייי למה שלא יפתחו הודעות חדשות?! למה זה הפורום של אבא שלך?!
° °•°»Baroo§h°•°» New member 12/11/04 #31 ../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif הסבר ../images/Emo36.gif../images/Emo182.gif בכל פעם שנפתחת הודעה חדשה, הודעה קודמת יורדת למטה וככה יש הודעות, שיכולות להיות חשובות והן עוברות ע''מ-ואז פחות אנשים ייראו את ההודעות האלה בקשר לאותה ילדה..היא חדשה וכנראה לא הבינה..ולא ממש הסבירו לה..ומה שהיא עשתה זה שהיא פשוט הציפה את הפורום ..שהיא רצתה להגיב למישהו היא פתחה הודעה חדשה וכתבה, וחבל..היא פתחה בערך 8 הודעות ..היא כתבה למה אתם לא מתיחסים, אח''כ בהודעה חדשה זה בכלל תגובה למישהו וכאלה..מבינה
../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif הסבר ../images/Emo36.gif../images/Emo182.gif בכל פעם שנפתחת הודעה חדשה, הודעה קודמת יורדת למטה וככה יש הודעות, שיכולות להיות חשובות והן עוברות ע''מ-ואז פחות אנשים ייראו את ההודעות האלה בקשר לאותה ילדה..היא חדשה וכנראה לא הבינה..ולא ממש הסבירו לה..ומה שהיא עשתה זה שהיא פשוט הציפה את הפורום ..שהיא רצתה להגיב למישהו היא פתחה הודעה חדשה וכתבה, וחבל..היא פתחה בערך 8 הודעות ..היא כתבה למה אתם לא מתיחסים, אח''כ בהודעה חדשה זה בכלל תגובה למישהו וכאלה..מבינה
R rotemshi New member 13/11/04 #34 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif לכי תדעי... אולי הוא באמת של אבא שלי........
R rotemshi New member 11/11/04 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif יואו אנחנו חייבים לפתוח אגוד אגודה נגד ההודעה החדשה!!!!!!
R rotemidekel New member 11/11/04 #17 שלום חדשה! -כן כן גם אני רותם ../images/Emo8.gif הי כולם אני רותם, בת 13! אני מתה על פלורנסיינטה..!! חיחי פורום ממש טוב!!
שלום חדשה! -כן כן גם אני רותם ../images/Emo8.gif הי כולם אני רותם, בת 13! אני מתה על פלורנסיינטה..!! חיחי פורום ממש טוב!!
R rotemshi New member 11/11/04 #19 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif עלקקקקקקקקקק את הרותם השביעית!!! השביעית!!! וברוכה הבאה
L LuZ De EsT®eLLaS New member 11/11/04 #23 ../images/Emo122.gif P-|אין לי מילים הפעם אני ממש חושדת שכמה פה עושים כמה כינויים:-B
R rotemshi New member 12/11/04 #24 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif תאמת במקרה הזה בגלל ה-../images/Emo8.gif אני חושדת....
R rotemidekel New member 12/11/04 #25 מה אני יעשה? קראו לי רותם.. אבל זה שם יפה!! ולא עשיתי את הקריצה כדי לעבוד עליכם.. אני באמת רותם!!