פורומים חדשים בתפוז אנשים

Tinty

New member
הפיילוט של Reunion הודלף, כמו גם של

סדרות חדשות רבות אחרות
אם המוכרים לא השיגו את הפרק ברשת, תהי בטוחה שהוא יגיע לשם - זה עניין של שעות (הסיכוי של פיילוט לסדרה לא מוכרת שמועבר בין אנשי התוכן הבכירים ביותר ברשתות הטלויזיה הגדולות להגיע לרשת, לא גדול כמו הדלפה של הפרק הראשון בעונה החדשה של אחת הסדרות הפופולריות של רשת FOX, לאחר קליפהאנגר מותח ביותר, שמופץ בין "פשוטי העם". ובכל זאת, הפיילוטים לרוב מגיעים לרשת בתוך מספר ימים). למוכרי הפרק אין סיבה מספיק טובה להדליף את המקור שממנו השיגו אותו, גם אם השיגו אותו מהרשת - יש להם אינטרס לשווק אותו כקשה להשגה, שלא ניתן למצוא ברשת (ולכן אין טעם לחפש אותו, אלא פשוט לקנות. "הוכחת הצורך של הלקוח במוצר" -> כלל בסיסי בשיווק). עוד לא בדקתי את הקומונה המוזרה שלך, משום שלא הייתי מחובר לרשת בימים האחרונים, אך לפחות יצא מזה משהו טוב - אני כבר לא כבול (גם: "מנוי לכבלים") גם ברשת

לא נראה לי

שהפרק יגיע לרשת לפני יום השידור הרשמי של הפרק (ושאני אומרת רשת אני מתכוונת יותר לתוכנות השיתוף ולא לאתרים כאלה או אחרים),הפרק נמכר כבר כמה ימים ב"אייבי" ועדיין לא נתקלתי בטורנט או קובץ של הפרק. וגם הבחור הזה שכתבתי למעלה שקנה את הפרק ופירסם תיאור מפורט שלו בפורום שמוקדש לתוכנית, הוא קיבל תגובות של "בבקשה תעלה את הפרק הזה לרשת" והוא כתב שם שהוא לא רוצה להסתכן. כנראה הם מפחדים מתביעה ומעדיפים לשלוח לכמה מאות אנשים את הפרק ולהרוויח כמה דולרים מאשר להפיץ אותו גלובלית וממש להסתכן (בכל זאת פוקס יפסידו הרבה אם התוכנית לא תשיג את ריטיינג טוב).

invisiblegirl

New member
ממש תודה על התמונות!!! ואגב

אשמח לדעת איפה זה הפורום הזה בו אפשר לדעת מה קורה בפרק הראשון! חחח קשה לי להתנגד לספוילרים, חחחח

אני אשלח לך קישור במסר

אבל באמת לא כדאי לך- זה ממש יהרוס לך. רק בקשה- כל מה שאת קוראת שם ואת רוצה לחלוק עם הפורום בבקשה תסמני סימון של ספוילר בהודעה. כי מילא להרוס לעצמנו, אבל זה לא פייר להרוס לאחרים. תודה

הנה זה... הפרק הראשון ..

http://cgi.ebay.com/The-OC-Season-3-Episode-1-on-DVD-RARE-Has-not-aired_W0QQitemZ6427990954QQcategoryZ617QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting איזה אידיוט הוא... הוא לא רוצה לשלוח את זה לישראל...שלחתי לו אימייל.. ואמרתי לו שאני מוכן לשלם יותר... העיקר שזה יגיע לפה.. והוא לא רוצה.. 20 דולר.. הוא היה יכול לקבל.. לא משנה.. לפחות ניסיתי...

הבן אדם הזה אדיוט !!

אני ממש מקווה שזה לא יהרוס את הרייטינג לסדרה. מפליא אותי בכלל איך הם איפשרו לדבר כזה לקרות !!

יכול להיות...אבל

הוא כותב שם שזה מאיזה אחת שעובדת בחברת טלויזיה... ותאמת.. זה נראה די אמיתי.. הדיסק עצמו.. לא??

לדעתי זה אמיתי.

אני קראתי את התקציר של הפרק, וזה נשמע ממש ממש אמיתי ממש לא משהו מומצא.

shawn 1

New member
נצל"ש בשבילכם!

לכול מי שיש את הDVD של העונה ה1 מישראל או מחו"ל, יש לי הפתעונת קטנה בשבילכם. מישו פעם שמע על תוספות מיוחדות מוחבאות בDVD? אז הנה , יש גם בOC. בדיסק (מה שידוע לי) 1, 2, ו-4 תכניסו אותם לDVD ותכנסו ל"פרקים" ובפרקים הראשונים של כול דיסק תלחצו פעמיים ימינה ותראו בקטן שכתוב OC, תלחצו עליו ותראו קטע שלא נראה מאותו פרק!

למעלה