פורומים חדשים בתפוז אנשים

DesertRose7

New member
אני חשוטב תשנגמרו האנשים

וזה נעלם.. בקורב יהיה קאמבק של כל הפינות.. לא לדאוג.. אבל תודה ששמת לב

L u L i1

New member
נצל"ש-כנסווווווווו../images/Emo13.gif

חשבתי על משהו כדי לקדם את מקפליי בארץ!
אממ..אז ככה, לא יודעת אם אתן מכירות אבל יש רדיו כזה באינטרנט שכל אחד יכול להירשם אליו חינם ולשדר משם... אז אולי אחת מהפורום תשדר נגיד..פעם בשבוע או משהו כזה שירים של מקפליי! ונפרסם את הכתובת של הרדיו בכל מיני פורומים וזה כדי שאנשים יכנסו... מה דעתכם??
בכל אופן ,זה האתר של הרדיו: http://www.hapardes.co.il/saspnet_client1/1234_67/radio/signup.asp

Hip Hop star

New member
אמ...אני כבר עושה את זה...

אבל תודה בכל אופן! אני רק צריכה שמישהי נחמדה תשאיל לי את הדיסק ה-1 של מקפליי,מתיי שהשידרוים ייחזרו..הם בקרוב מאוד ייחזור ברדיו שלי,שמשודר בכל ת"א ובכלל בכל אזור המרכז..ויש כמה "מפורסמים" מהארץ שמאזינים לנו..ואני אדאג שישימו אותם!

L u L i1

New member
הא, חח אוקיי...

פשוט הביאו לי קישור לאתר הזה, וזה הדבר הראשון שבא לי לראש..חח
וממ...אין לי את הדיסק הראשון...

L u L i1

New member
ואם כבר...

יש למישהי מושג איך אפשר לקנות את הדיסק החדש מהאינטרנט וכמה הוא עולה??

DesertRose7

New member
www.amazon.co.uk

נראה לי שפה יצא לך הכי זול תבדקי כמה הדיסק עצמו עולה וכמה משלוח. אבל מכמה אתרים שאני בדקתי שם היה הכי זול סופית

L u L i1

New member
תודה!../images/Emo13.gif

ומה זה ה-LIMITED EDITION?? מה ההבדל בינו לרגיל?? ועוד שאלה! חיחי
אממ...כמה זה יוצא בשקלים?? כתוב שזה עולה 8.99 ..כאילו ביורו\פאונדים או מה שזה לא יהיה.....

oriane0

New member
עם משלוח זה 70 ש"ח ככה..

כבר הזמנתי משם אז אני יודעת :] הדיסק מגיע, רק שתהיי בטוחה :]

L u L i1

New member
תודה רבה!!!../images/Emo140.gif

ואיך משלמים??באשראי?
ואיך שמים את הכתובת?? לא הבנתי כלום שם...הם מבקשים 2 כתובות?? חח סורי על כל השאלות...

oriane0

New member
אז ככה:

את משלמת רק אם יש לך אשראי שהוא עובד גם בחו"ל. אם אין להורים שלך - נדפקת. תבקשי מההורים שלך שימלאו את הפרטים, הם בטח ידעו מה לעשות. הם מבקשים רק כתובת אחת אני חושבת :] אם את צריכה עוד עזרה את יכולה לדבר איתי במסן.. (או באייסי.. הכל כתוב בדף קשר)

L u L i1

New member
../images/Emo93.gif

כנראה שבאמת נדפקתי...
נממ..אני אצתרך להשיג כרטיס אשראי בינלאומי מחברה\דודה\מישהו...
תודה רבה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hip Hop star

New member
חעחעחעחחע../images/Emo6.gif

חמודה! תודה! אז כשאני אצטרך אותו,אז אני אבקש
אני רוצה האמת גם להזמין אותו,אני אדבר עם אמא שלי.

oriane0

New member
ואיך תקחי אותו?

אני בהוד השרון ואת בכלל בתלאביב אני חושבת

Hip Hop star

New member
נפגשים../images/Emo9.gif

חוצמזה הוד השרון לא כ"כ רחוק ממני... אני גרה בדיוק בין גבול צפון ת"א לרמת השרון..ומשם זה לא כ"כ רחוק להגיע להוד השרון..או אליי. אגב,ראיתי את מה שאמרת לגביי זה שמזמינים. רציתי לבקש ממך שאלה ממש חוצפנית,אבל אני אחזיר לך את הכסף!!! כאילו,אם תוכלי להזמין לי את שני האלבומים של מקפליי,את הסינגל של קומיק ריליף...ואם יש,אז את הסינגל של ROT3F...והאלבום ה-1 של באסטד,והסינגל של 3AM/וטאנדירברדס. הקיצר טוב שלא נחשפתי...הדיסק ה-1 של מקפליי יספיק
... אבל זה רק אם את יכולה...?*מסמיקה מבושה*

oriane0

New member
ממממ אבא שלי טס לאנגליה בקרוב..

אם הוא יסכים אני אקנה.. אבל את ממש חייבת להחזיר לי טוף...? :]

Hip Hop star

New member
לא נראה לי שאני אחזיר לך...

ברור שאני אחזיר!!!! האמת דיברתי עם אמא שלי,ויש לה כרטיס שעובר באירופה... את יכולה בבקשה להסביר לי מאיפה הזמנת ואיך?

למעלה