פורומים חדשים בתפוז אנשים

Mrs J

New member
יש להן שירים יותר יפים מזה...

תנסי את it's about time וtomorrow
אם את אוהבת אותן

Mrs J

New member
בבקשה../images/Emo140.gif

ואולי ראית, אולי לא רשמתי 2 שירים... פשוט לא כ''כ מרגישים בנוכחות ה-ו' ששמתי

busted4ever

New member
יאיייי [[=

שעת התחלת השאלון- 16:50 1.שם:קלר [קלי] 2.גיל:16 3.עיר:חולללון חחחחח דברים אהובים- 4.צבע:ורוד ושחור 5.חיה:נחשים וחתולים 6.שיר:מממ יש המון שירים 7.זמר:יהודה סעדדדדו 8.זמרת:אבריל 9.להקה:יש המוווןןן בעיקר דה יוזד בלינק אמריקן הי פי וסימפל 10.שחקן:שיין ווסט-צאד מארי 11.שחקנית:אין 12.סרט:אפק הפרפר 13.סדרה:ניפ טאק זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר?לישוןןן 15.סקעת או מויאל?איכ חחח 16.קיץ או חורף?חורף 17.יום או לילה?לילה 18.קולה או מים?קולה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?אלנובלה 20.שוקו או וניל?שוקו 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? נגד 22.אימה או קומדיה?קומדייה 23.לינדזי או הילארי?הילארי 24.הוט או יס?הוט 25.רן דנקר או רן יצחקי?דנקר 26.חלב חם או קר (אם בכלל)?לא בכלל 27.סרט או ספר?סרט 28.מחשב או טלוויזיה?מחשב 29.אנגלית או עברית? אנליש 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון?אבררררררררררררריל!!! 31.בריטני או כריסטינה?חח למות 32.לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפפפפפפפפלללללללללללל ! 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?אשלי 34.ים או בריכה?ים 35.עם או בלי נעלים?בלי 36.מסן או אייסי?מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת:אתמול....חחח 38.שתית:הרגע 39.היית בשירותים:לפני שלוש דקות ככה 40.רבת עם מישו:לפני שבוע-ועוד לא השלמנו 41.ראית טלוויזיה:לפני שעתיים 42.התקלחת:לפני השירותים 43.יצאת מהבית:בבוקר 44.ראית סרט?מזמן 45.דיברת בפלא?בבוקר 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק?כל חודש זה ככה 47.היית בקולנוע?המון זמן 48.היית במסיבה?ממממ המון זמן \= 49.היית ביומולדת?המון זמן חחח 50.שכחת יומולדת של חברה?אף פעם 51.השתכרת:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המון זמן 52.הקאת:בע..מזמן 53.שמעת דיסק:הרגע 54.איזה דיסק?אמריקן היי פי 55.צרוב?לאאאא 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה?אול אמריקן ריגקט-דירטי ליטל סיקרט 57.היית בהופעה:מממ של יוזלס 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום...לשיר חחחחח 59.היית בתל אביב:לפני שבוע 60.הייתי בחיפה:לפני 5 שנים 61.דיברת בטלפון:בבוקר 62.עם מי?אמא כלליות 63.אתה צמחוני?לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונד-חום 65.אוהב אותו?מאוד 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן...גוונים בלונד 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק-גלי 68.אוהב את זה?לא 69.מה צבע העיניים שלך?חום 70.אוהב אותו?לא 71.מה צבע העור שלך?בהיר 72.פירסינג:בטבור ובאף 73.קעקועים:עוד לא 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שום דבר 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא 76.עברת פעם על החוק?כן 77.איך?קניתי שתיה חריפה ועוד איןן לי 18 |= 78.גנבת פעם?לא גנבתי-פילחתי 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתי 80.כמה קומות בבית?4 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?2 חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?נחמדה 84.מחכה לשנה הבאה?לא 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך?אנגלית וביולוגיה 86.כמה יח"ל מתמטיקה?4 87.כמה יח"ל אנגלית?7 88.כבר קנית ציוד?כן 89.איזה מגמות את? קולנוע(אם עדין לא איזה היית רוצה?) 90.אתה מתכוון להשקיע השנה?כה 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת?למחנכת ולחלוצציי 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות?לספורט ואנגלית 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש?לא 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת?אף אחד 96.הכי שונאת?אין משו מסויים שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים?כה 98.בגלגול נשמות?כה 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון?לא 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע?ארוך. שעת סיום השאלון- 16:58

may90

New member
שאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןן ישששששש

שעת התחלת השאלון- 1.שם: מאי 2.גיל:15 3.עיר: הרצליה דברים אהובים- 4.צבע: כחול 5.חיה: כלב 6.שיר: מתחלף כל הזמן 7.זמר: אממ אין 8.זמרת: אלאניס מוריסט 9.להקה: אין 10.שחקן: כריס קאטן 11.שחקנית: רייצ'ל דארץ' 12.סרט:אםקט הפרפר 13.סדרה: אממ שנות ה70 וכל הקומדיות האלה וויוה לה באם זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? השינה עצמה 15.סקעת או מויאל? התאבדות 16.קיץ או חורף? חורף 17.יום או לילה? תלוי 18.קולה או מים? קולה נמ 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו 20.שוקו או וניל? שוקו
21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת 22.אימה או קומדיה? קומדיה ואימה
23.לינדזי או הילארי? הילארי 24.הוט או יס? יס 25.רן דנקר או רן יצחקי? רן יצחקיייייי!! מלך
26.חלב חם או קר (אם בכלל)? קר 27.סרט או ספר? סרט 28.מחשב או טלוויזיה? שניהם 29.אנגלית או עברית? אנגלית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? שתיהן 31.בריטני או כריסטינה? כריסטינה 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? שניהם 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? ג'סיקה 34.ים או בריכה? ים 35.עם או בלי נעלים? בלי 36.מסן או אייסי? מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפני אממ ארבע שעות (הלכתי בחלון הביתה, אכלתי וחזרתי
) 38.שתית: כנ"ל 39.היית בשירותים: בבוקר 40.רבת עם מישו: לא זוכרת 41.ראית טלוויזיה: לפני 4 שעות 42.התקלחת: אתמול בלילה 43.יצאת מהבית: היום 44.ראית סרט? אתמול בערב 45.דיברת בפלא? היום לפני 4 שעות 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? לא קרה 47.היית בקולנוע? ממזמן:| 48.היית במסיבה? כנ"ל.. לפני איזה חודש :S 49.היית ביומולדת? זה המסיבה
50.שכחת יומולדת של חברה? לא קורה 51.השתכרת: אף פעם 52.הקאת: לא זוכרת 53.שמעת דיסק: לפני 4 שעות 54.איזה דיסק? מייכיממיקל וסאם41 55.צרוב? לא 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? אממ אול אמריקאן ריג'קטס 57.היית בהופעה: ממזמןןן 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: חברות.. לא זוכרת 59.היית בתל אביב: לפני חודש בערך 60.הייתי בחיפה: לא יודעת 61.דיברת בטלפון: הרגע ניתקתי 62.עם מי? חברה ולפני זה אמא כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום\שחור 65.אוהב אותו? יע 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כע: כיתה ו'-2 פסים אדומים. השנה בפורים קצוות כחולים--התלהבו מזה יצא אחלה!! 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק 68.אוהב את זה? יע! לא חלק פן אבל עדיין
69.מה צבע העיניים שלך? חום 70.אוהב אותו?טחח 71.מה צבע העור שלך? לא כהה ולא בהיר 72.פירסינג: בקרוב הליקס יאיי 73.קעקועים: לא 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הממ לא יודעת 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אממ כע יש כאלה שאומרים 76.עברת פעם על החוק? לא 77.איך?לא 78.גנבת פעם? שוקולדים מהסופר כיתה ו' ^^ 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני 80.כמה קומות בבית? 2 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצויינת! 84.מחכה לשנה הבאה?
לא 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות ואממ זהו:| אין 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 3 87.כמה יח"ל אנגלית? 5 88.כבר קנית ציוד? התחלנו ללמוד כבר זה לא מעודכן! 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) אומנות 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? אממ ניחא 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? לא 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? מה זה משנהאני עברתי 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? המורה ללשון של שנה שעברה 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? אין 96.הכי שונאת? היסטוריה שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? כן 98.בגלגול נשמות? כן 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון?לא 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? השני שעת סיום השאלון- 5:30 בערך

Vitamin Chick

New member
אני ../images/Emo13.gif

כן כן זאת אורטל אתן לא חולמות =) שעת התחלת השאלון- 18:26 1.שם: אורטל שינקמין 2.גיל:15 3.עיר:ראשל"צ דברים אהובים- 4.צבע:אממ... יש כל כך הרבה... בעיקר ורוד סגול תכלת שחור אדום לבן... כתום... ירוק... צהוב... חום... נו כולם וזהו חחחח 5.חיה:קיפוד *הם כל כך חמודיםםםםם* 6.שיר:כרגע here without you של 3 doors down 7.זמר:רובי וויליאמס 8.זמרת:איימי לי, בריטני ספירס, קלי קלרקסון... שירי מימון 9.להקה:באסטד, אוונסנס, פייטסטאר *ויש עוד מלא אבל אלה ה-3* 10.שחקן:ג'וני דפ 11.שחקנית:ניקול קידמן 12.סרט:המספריים של אדוארד 13.סדרה:קאוטיק, בגוף ראשון, השיר שלנו... זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון
15.סקעת או מויאל?אממ... אממ... אף אחד 16.קיץ או חורף?אוהבת את שניהם 17.יום או לילה?לילה 18.קולה או מים?קולההההה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?השיר שלנו... למרות שטלנובלה בע"מ לא ראיתי 20.שוקו או וניל?וניל שולט 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות?אממ די בעד... *לא לאכול אותייי* 22.אימה או קומדיה?שניהם העיקר שיהיה סרט טוב 23.לינדזי או הילארי?לינדזי 24.הוט או יס?יש לי יס אז... הוט XD 25.רן דנקר או רן יצחקי?מי זה רן יצחקי? ברור שדנקר
26.חלב חם או קר (אם בכלל)?קר :) 27.סרט או ספר?סרט 28.מחשב או טלוויזיה?אממ.... שניהם 29.אנגלית או עברית?אנגלית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון?אממ... וואי קשהההה.... שתיהן 31.בריטני או כריסטינה?אני יותר אוהבת את בריטני אבל כריסטינה שרה פשוט מדהים 32.לינקין פארק או סימפל פלאן?שניהם... 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?אממ ג'סיקה... 34.ים או בריכה?ים 35.עם או בלי נעלים?עם 36.מסן או אייסי?מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: בצהריים חחחח 38.שתית:לפני כמה דקות 39.היית בשירותים:בערך ב3-* 40.רבת עם מישו:ואו מלא זמן לא רבתי עם מישו... אממ.. שנה שעברה 41.ראית טלוויזיה:חחח אתמול 42.התקלחת:גם אתמול.... 43.יצאת מהבית:לפני כמה דקות חזרתי חחח 44.ראית סרט?בזמן האחרון אני נורא עסוקה אבל בעקרון אני חולת סרטים 45.דיברת בפלא?היום 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק?ואו אממ יוני נראה לי
47.היית בקולנוע?וממש ראיתי סרט? לדפוק חתונה 48.היית במסיבה?מסיבה? אני לא מסתובבת עם אנשים שהולכים למסיבות חחח 49.היית ביומולדת?בשבת... 50.שכחת יומולדת של חברה?לעולם לא :) 51.השתכרת:לעולם לא
52.הקאת:מזמן... הקאתי רק 4 פעמים בחיי, 2 מהם באותו יום חח 53.שמעת דיסק:אתמול 54.איזה דיסק?שירי מימון
55.צרוב?כה
נו מה אחי קנה 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת חחח 57.היית בהופעה:אמממ לא זוכרת... 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כל יום אני אומרת את זה חחח 59.היית בתל אביב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחופש מתישהו 60.הייתי בחיפה:מי נוסע לחיפה? 61.דיברת בטלפון:היום לפני כמה דקות 62.עם מי?מורן כלליות 63.אתה צמחוני?לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום 65.אוהב אותו?יחסית... 66.אי פעם צבעת אותו? כן אם כן לאיזה צבעים? בלונד, ג'ינג'י, שחור... פסים... 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי 68.אוהב את זה?כן 69.מה צבע העיניים שלך?ירוק עם כחול וצהוב 70.אוהב אותו?מאוד 71.מה צבע העור שלך?לבנבן חחח 72.פירסינג:טבור ו3 בתנוכי האזניים והליקס 73.קעקועים:יהיו :) 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? העיניים נראה לי 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?חלק כן וחלק לא חחח 76.עברת פעם על החוק? אממ... לא ממש... עברתי באדום חחח 77.איך? וטעמתי פיצוחים מהסופר אפילו שהיה כתוב שאסור חחח 78.גנבת פעם? לא
79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית 80.כמה קומות בבית?1 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?כמה ברירות יש? 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצוינתתתתתתת השנה הכי טובה שהיתה לי 84.מחכה לשנה הבאה?לא ממש 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך?אני רק בי' 86.כמה יח"ל מתמטיקה?5 87.כמה יח"ל אנגלית?5 88.כבר קנית ציוד?כן *איך לא?* 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?)מחול 90.אתה מתכוון להשקיע השנה?כן... חייבים כבר 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא?חחחחחחחחחחחח נכון 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת?צופי זהבה... 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות?מממ את כולן אהבתי... הוו חטיבה יקרה 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? חחח אממ לא שזכור לי.. נפגשנו עם המחנכת בעצם וגם באה הסגנית והמנהלת 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת?אנגלית 96.הכי שונאת?היסטוריה שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לפעמים
לא חשבתי על זה 98.בגלגול נשמות? לא יודעת 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? זה יותר הדלקות... כשאני חושבת על זה אפעם לא התאהבתי במבט ראשון 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך ומטורף שעת סיום השאלון- 18:37 שיט אני צכה ללכת! חח ביי

SurfeR Babe

New member
אני

שעת התחלת השאלון- 22:57 1.שם: קארין 2.גיל: 14 וחצי 3.עיר: ראשון דברים אהובים- 4.צבע: אמממ כחולים וירוקים 5.חיה: ארנבוניפ 6.שיר: אמממ לא יודעת .. יש כל כך הרבה 7.זמר: אמממ דונו 8.זמרת: יש כל מיני אבל נגיד כריסטינה וג'וס סטון 9.להקה: בלינק [ .. וגרין דיי .. וגוד שארלוט . טוב בלינק ] 10.שחקן: מאט דיימון , הית' לדג'ר [ חח הרגע חזרתי מהאחים גרים אז .. ] וגם דנזל וושינגטון . 11.שחקנית: מישל פייפר 12.סרט: כמעט מפורסמים , המספריים של אדוארד , פורסט גאמפ . 13.סדרה: המון . סאות'פארק , שנות ה-70 , סימפסונס . ויש את כל הדרמות [ של ערוץ שלוש חחח ] שאין לי ממש כוח לפרט . זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 15.סקעת או מויאל? סקעת 16.קיץ או חורף? חורף 17.יום או לילה? אממממ לודעת 18.קולה או מים? תלוי במצב רוח .. 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה 20.שוקו או וניל? וניל כי גלידה שוקולד זה לא טעים 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? התלבטתי 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? אמממ שתיהן רזו ונהיו מפחידות 24.הוט או יס? הוווווווווווווווווווווווווט 25.רן דנקר או רן יצחקי? מיזה רן יצחקי ? 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? אמממ לודעת .. לא שותה חבל לבד [ קר עם דגני חלב וחם כל איזה 20 שנה עם שוקו ] 27.סרט או ספר? גם וגם 28.מחשב או טלוויזיה? אממממ טלוויזיה נראה לי . לא , גם וגם 29.אנגלית או עברית? עברית קצת אגרסיבית אבל אני אוהבת עברית .. 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? קלי .. לא אוהבת את אבריל לאבין 31.בריטני או כריסטינה? כריסטינה 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן . אבל לינקים פארק חמודים 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? שתיהן חמודות 34.ים או בריכה? אמממ לודעת 35.עם או בלי נעלים? בלי 36.מסן או אייסי? מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: מקודם , בסרט 38.שתית: כנ"ל 39.היית בשירותים: כנ"ל 40.רבת עם מישו: אני לא רבה עם אנשים . אולי רק עם אחותי אבל זה גם היה לפני מלא זמן . 41.ראית טלוויזיה: לפני שהלכתי לזהב 42.התקלחת: כנ"ל 43.יצאת מהבית: כשהלכתי לזהב 44.ראית סרט? חחח כנ"ל 45.דיברת בפלא: אחרי הסרט , עם אח שלי , שיבוא לקחת אותי 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? לא קורה . זה רק בבית 47.היית בקולנוע? חחחח מקודם 48.היית במסיבה? אממממ יחסית הרבה זמן .. 49.היית ביומולדת? אז ^ 50.שכחת יומולדת של חברה? לא קורה 51.השתכרת: ..? 52.הקאת: אוי המווווווווווון זמן 53.שמעת דיסק: אתמול נראה לי 54.איזה דיסק? Green Day - Dookie ו- Blink 182 - Take Off Your Pants & Jacket 55.צרוב? נופ 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? אחד מהשניים ..^ 57.היית בהופעה: לא יודעת מה אתם מחשיבים הופעה .. 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מקודם טו מיי חברה 59.היית בתל אביב: אמממ מזמן 60.הייתי בחיפה: בכלל מזמן 61.דיברת בטלפון: אמרתי כבר על הפלא .. 62.עם מי? אח שלי כלליות 63.אתה צמחוני? נופ 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום 65.אוהב אותו? אה - בסדר 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא . 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל 68.אוהב את זה? לא משהו 69.מה צבע העיניים שלך? כחול 70.אוהב אותו? נחמד 71.מה צבע העור שלך? לא יודעת .. צבע גוף ? 72.פירסינג: רק באוזניים 73.קעקועים: נווווופ 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא אוהבת כלום אבל גם לא ממש שונאת כלום 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא ממש 76.עברת פעם על החוק? אמממ כנראה שכן אבל לא עולה לי לראש עכשיו . אולי חציתי באדום [ אוווווווו עברה ] 77.איך? ^^ 78.גנבת פעם? לא 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? בין דתיה למסורתיה 80.כמה קומות בבית? 2 + מרתף ועליית גג . ויש לנו גם חצי קומות . 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? זה לא בדיוק חדר . זה ליד המדרגות והדלתות של החדרים . וזה לא מסדרון . אפשר לקרוא לזה פינת מחשב . וספריה . חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? די טובה 84.מחכה לשנה הבאה? לא משהו .. 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? מוזיקה חח .. ואפשר להגיד ספרות-אומנות 86.כמה יח"ל מתמטיקה? לא הגעתי לזה עדיין 87.כמה יח"ל אנגלית? ^^^ 88.כבר קנית ציוד? יאפ 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) הייתי רוצה משהו מעניין , והמון דברים מעניינים אותי . 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? כן 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? בערך .. לא יצא כמו שרציתי אבל יצא נחמד 92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? חח לא יודעת 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? המחנכת חח 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? מוזיקה והסטוריה 96.הכי שונאת? אממממ לא יודעת שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? יאפי 98.בגלגול נשמות? לא ממש 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? אה-הא 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? בין לבין .. שעת סיום השאלון-

Hip Hop star

New member
אני יודעת../images/Emo7.gif

שכחו גם את נג'י מהאגודה לתרבות הדיור
כלבות!

Mrs J

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אילן
דווקא שקסי
חיחיחיחי
ושלא נדבר על דמות ראשית...
יותר מאלונה... כן, יותר

Hip Hop star

New member
הוא בכלל הקים אותה!../images/Emo46.gif

את הלהקה כאילו....
ואז מה אם אלונה שיחקה בורוניקה מארס?!
אילן כזה,הוא פשוט אילן! אילן הבחור שאוהב לישון עם הדובי ולשחק עם הברבי!-( שכחו גם את גארי הגבר

Mrs J

New member
ורוני../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

לא שהיא ממש מעניינת... אבל היא בשיר פתיחה
יאאא נזכרתי בפרק הזה שהם היו צרודים... איזה קורע
חרשתי כבר על הפיג'מות בVOD וגיליתי שלא פיספסתי שום פרק במשך 3 עונות
יאאאאאא... ^_________^

Hip Hop star

New member
איכס רוני!!!!

לא אהבתי אותה!!!! כן,הפרק שהם היו צרודים גאד! הכי מצחיק מתי שהיה שני פרקי המשך... שאילן הלך לאיןשטינק!
טוב שזה לא נשמע כמו אנסינק...חחחחחחחחחח הפיספוסים של זה יותר גאד
אהבתי לראות את זה תמיד בשביל הפיספוסים.... אויש העודד הזה והצלחת שנפלה על הראש!
אבל גפ הפרק המצוייר היה מצחיק,כשניב(גארי) פיספס בצחוק,אז הם צחקו עליו
אגב,מי רואה "קוראים לזה אהבה"? אף אחת אף פעם לא מגיבה לי
גארי
מה היינו נותנות בשביל גבר כזה?

Mrs J

New member
אעעע.. כלום(../images/Emo35.gif)

אולי שיפרה הייתה נותנת רשימת קניות
מה זה "קוראים לזה אהבה"

Hip Hop star

New member
לא התכוונתי לגארי של שיפרה../images/Emo11.gif

התכוונתי לגארי הבריטי!
יש לך הוט? אם כן,אז יש לך אקסטרה הוט? אם כן,אז משדרים שם סידרה שקוראים לה "קוראים לזה אהבה",וזה מבקום "הדרך לאהוב". הקיצר,הסידרה הזאת ממש ממש יפה,והלוואי והיו במציאות גברים עם אישיות כמו הדמות של גארי
במציאות אף גבר לא היה מסרב לסקס מזדמן... ואיזה זיין אח שלו

Mrs J

New member
../images/Emo5.gif אלה אני כבר לא רוצה ילד ממך ../images/Emo11.gif

אני רוצה ילדה חעחע

Hip Hop star

New member
רוצה 1+1=חינם???

סליחה על הבורות,אין לי מושג כרגע עם מי אני אפילו מדברת ולמי אני הולכת לתת את דאגלית...תני לי את פרטייך,ואשים אותך על ממתינה

Mrs J

New member
אלה את סנילית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או סתם צוחקת

למעלה