אני בבית! בבית! @@; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
סופסןף היה לי כוח לכתוב את ההודעה הזאת. X: זהירות- מגילע. D: אמ"ג. בייייייית *-*;;; תרשו לי לומר לכם, שבצפר שדה קשת יהונתן, הוא חרא של מקום D: [אפילו שקיבלנו את החדר הגדול והמגניב כי יש לנו פרוטקציות. {מי אמר מנהל חנפן ולא קיבל? D:}] אזאז, הגענו אחרי חמש וחצי שעות נסיעה [כי מתברר שנסענו הרבהרבה לצפון, ובחזרה לרמתהגולן XD], ואז ראינו סרט על אנשים מטרידים מג'מייקה, והלכנו לקחת מפתחות לחדרים מהרביוסי
, והלכנו לחדרים. P: התארגנו, תפסתי את המיטה הכי טובה, וישבנו ודיברנו. בחמשוחצי הלכנו לקבלת שבת, ואז לארוחה. 0ס תזכירו לי יותר לא לאכול שניצל שנראה כמו גומי? ולחשוב שביקשתי טבעול. >: ואז היה לנו עוד שיעור [אה, שכחתי לכתוב שלפני הקבלתשבת היה לנו שיעור. P:], והוציאו אותי מהשיעור עוד לפני שהוא התחיל. D: אז ישבתי בחוץ ורישרשתי לי עם הפעמון המגניב שהיה לי על היד, ואז הרביוסי
בא והתיישב לדבר איתי *____*;; ואז הוא הביא לי שתיה. חמוט. <: עדיין יש לי את הכוססס *-*;; ואז הלכנו להסתובב ב...ישוב, קיבוץ, אומשו. ואז אנשים מהמכינה הקדםצבאית באו והתחילו איתנו. XD ואז התברר שאחד מהם למד עם אחיםגדולים בבצפר. 0ס ואז הלכנו לחדר, והלכנו מלחמת כריות. <: אחרכך, אכלנו הרבהרבה והלכנו לישון אחרי שנאבקנו עם המזגן כי הוא היה קר ומרושע. בבוקר המורה באה והעירה אותנו עשרדקות לפני התפילה, בעשרה לשמונה. אז לא קמנו. P: באחתעשרה וחצי העפנו את עצמנו מהיטה ללכת לאכול ארוחת בוקר בחדראוכל...עם פיג'מות XDD העילגות, העילגות. X: ואז שמנו לב לזה. ורצנו לחדרים להחליף בגדים. 0ס ואז היה לנו שיעור, אבל לפני זה הרביוסי
בא לשאול אותי אם הפעם אני מתכוונת להכנס לשיעור XD. חמוד. ;; ואז באמצע השיעור [שהיה יותר קידוש. XD], שמוליק באאא *-* שמוליק הוא הבן הכוסון של המחנכת שלי, הוא בלונדיני עם עיניים כחולות והוא אוהב לאיים עליינו. [תני לי כיף, למעלה שזיף, למטה אפרסק- אותך אני ארסק. *-*] והוא בא ורצה שאני אצא איתו לטיול, אז טיילתי איתו והיה כיף כזה <: ואז ראינו את יוסף...["קוראים לי יוסף אסולין ואני עודמעט בן סלוס." חמודדד.] ואז ראיתי את הרביוסי
משחק עם הבת שלו. הוא כלכך חמוד. אלוהים, אני חושקת בו. X: ואז הלכנו לאכול. והתפלחתי לחדר. כי היה מגעיל שם, ובדרך ראיתי עיתון. עיתון!!! וחשקתי בו ולקחתי אותו כדי לקרוא בחדר. <: ואז הלכנו לזרוק צפרדעים על פקאצות. היה כלכך שווה. XDD ואז באו לקרוא לנו...םם; כדי ללכת לעוד שיעור, ואז הייתה תפילה...ואז סעודה שלישית. והיה טעים. לשם שינוי XD ואז הלכנו לחדרים. שוב התפלחנו. כןכן. ושיחקנו רייס. <: ואז גילינו שיצאה שבת, ואפרתע התקשרה. והתחלנו ללכת להבדלה. םם; ואז עמדתי על המדרגה, ודיברתי בטלפון עם אפרתע...ואז- בום. XD משומה נפלתי וזה כאב. XD ואז הלכנו להבדלה וגילינו שיש הסעה לשהם. D: ואז אחרי איזה שעתיים עלינו להסעה, וניסיתי לישון. X: אבל לא היה לי איפה. X: אז נכון שיש שני מושבים ובינהם מסדרון? D: הראש שלי היה על מושב אחד, התחת במסדרון והרגליים על המושב מהצד השני. XD ואז איכשהו הגעתי להארה שזה...לא נוח.
אז נשכבתי באמצע המסדרון. ובגלל שזה היה מעל המנוע היה שם ממשממש חם ורוטט. XD אז נרדמתי לצלילי הזמרים היפנים. <: וברגע שירדנו מכביש 6 [דרך יצחקרבין?
] התעוררתי כי המנוע הפסיק לטרטר. XD ואז הגענו לשהם, והורידו אותי רחוק מהבית אז הלכתי לי בחצות הליל, עם מזוודת טרולי ברחוב בראשי. XD אכן. X: זהו. X: