פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הסיפורים הכי אמיתיים בסרטי התעודה המרתקים ביותר- פורום ערוץ yes דוקו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1385
פורום למשחק המחשב שכבש את העולם- פורום אמ-יו-אונליין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1391
מכורים לתכנית הסאטירה המצליחה של ביפ? פורום מכת מדינה מראה לכם אצל מי הזרוע נטויה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1392
רוקדים עם כוכבים- פורום לתכנית הריאליטי החדשה שתשגע את המדינה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1393
גורי אלפי בסדרה דוקו-קומית על התנהגות אנושית- הכל בפורום ככה לא מתנהגים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1394
כבר 23 שנות קריירה. בואו להתעדכן באיש, באגדה ובקסם בפורום מאיר בנאי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1395

שישיץ

New member
../images/Emo29.gifסקר שישי../images/Emo29.gif_../images/Emo79.gif

אז לכבוד חזרתנו [הרשמית
] המתישה ללימודים, הנה שאלון שינה מנומנם במיוחד..
שם, גיל ומין:
אוהבים לישון? כן/לא
שמיכת פוך או סדין דקיק?
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)
מה מצויר על המצעים שלכם?
מה אתם עושים לפני השינה?
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם:
קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים?
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים:
ישנתם מחוץ לבית?
ישנתם אצל חבר/ה?
חבר/ה ישנו אצלכם?
ישנתם בישיבה או בעמידה?
נרדמתם מול הטלויזיה?
נרדמתם בשיעור תנ"ך?
חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר:
המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה?
אבשלום קור או עמנואל הלפרין?
השאלון הזה או תקנון הפורומים?
איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?
שבת נפלאה לכולם

tipeshet

New member
יא

אני עדיין ל התחלתי רשמית ללמוד, אני מתחילה ללמוד מיום ראשון
שם, גיל ומין: עומר, 16, נקבה. אוהבים לישון? ברור שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך:) איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) בגדים ארוכים ארוכים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) בגדים ארוכים ארוכיםP: מה מצויר על המצעים שלכם? או רחוב סומסום או המומינים, או שסתם סדין ריקP: עכשיו סדין חלק. מה אתם עושים לפני השינה? חושבת מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקחת את העיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אממ.. לא מצליחה לחשוב על כזה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בחופש.. לא ברור. ובימי חול- 12,1 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום, נראה לי מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ח לא זוכרת מה היה החלום הכי הזוי שלכם? זה כבר סיפור.. וזה חלום חוזר אז זה בכלל מפחיד:| פיג'מה - כן או לא? למה לא? :) האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחחח כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? כמה פעמים
ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא יא סוטים:| עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא יא סוטיםP: עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא יא סוטים, נו:| כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? גם, לא זוכרת חבר/ה ישנו אצלכם? אני לא סופרת דברים כאלה, נוP: ישנתם בישיבה או בעמידה? חחחחחח לא ישנתי בעמידה נרדמתם מול הטלויזיה? לא הרבה, מעירים אותי תמיד. רעים. נרדמתם בשיעור תנ"ך? חחחח איזה שאלון מצחיק. מלאP: חלמתם "חלום צלול"? אף פעם:/ מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? תנ''ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי אלה?D: השאלון הזה או תקנון הפורומים? התקנון איך אתם נרדמים? עוצמת את העיניים ומנסה לא לחשוב :)

tipeshet

New member
אה, ו..

ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? כולל השאלה הנ''ל, זה 32 תשובות, לחלק ל-4 זה 8. 8*25= 200 200-100=100 [את זה אפילו עשיתי בלי מחשבוןD:] וסינוס של מאה זה- 0.98 קיבלתי מה בבגרות :)) אני יודעת טריגונומטריה! [ואף אחד לא יזכיר עכשיו שאני שלוש יחידות.]

the cow

New member
אני=)

שם, גיל ומין:-תאיר 15 עוד 6 ימים(נקבה) אוהבים לישון? כן/לא-יש מישהו שלא
שמיכת פוך או סדין דקיק?-פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)-פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)-אממ תחתונים וגופיה מה מצויר על המצעים שלכם?-לאדעת לא נראה לי שמצוייר מה אתם עושים לפני השינה?-מנגנת מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?-מתמתחת על המיטה עוד כמה דקות מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?-הר קקה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?-מתי שאני עייפה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?-יומיים וקצת מה הזמן הכי ארוך שישנתם?-23 שעות וחצי (רצוף) מה היה החלום הכי הזוי שלכם?-לא זוכרת אותו פיג'מה - כן או לא?-כן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?-כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?-עוד לא... ישנתם ערומים?-כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?-מממ לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?-חחחח עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()-לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?-הרבה ישנתם אצל חבר/ה?-הרבה חבר/ה ישנו אצלכם?-הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה?-אמממ יש מצב לכמה פעמים בישיבה נרדמתם מול הטלויזיה?-הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך?-אפפעם עדיין חלמתם "חלום צלול"?-מה הכוונה
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה?-תנך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?-לא מכירה אותם השאלון הזה או תקנון הפורומים?-שנייהם ביחד איך אתם נרדמים?-
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אין לי כח לספור את השאלות ככה.. שקיבלתי כמה שזה שמעליי קיבל

0mroosh

New member
המון זמן לא היה. כיף. ../images/Emo9.gif

שם, גיל ומין:עומר, 16, זכר. אוהבים לישון?
שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך, תמיד. גם בקיץ, או דוב [
] שיחמם אותי בלילות הקרים..
איך אתם ישנים בחורף?עם חרמונית, לעתים עירום, אני קם מת. איך אתם ישנים בקיץ? עם נצנצים, רק נצנצים.
מה מצויר על המצעים שלכם?ג'ירפות עם כתמים של פרה. הו! סוריאליסטי משהו.. מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחים שיניים, אם צריך קקי, אז קקי, שותים שוקו ובוחרים דיסק שירדים אותי [כדוגמת שרית חדד לייב בקיסריה, או מושיק עפיה שר משירי דליה איציק]. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שמים שעון מעורר לעוד 10 דק', מצחצחים שיניים, שוקו-מתארגנים ומאחרים לאבא של אילושה שמקפיץ אותנו לבי"ס. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?נמנמתי קת על הספה בחדר מגפיים של הרפת בבי"ס..D: באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בסביבות אחת. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יומיים. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?יום וחצי, עם הפסקה של שעתיים באמצע. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?מרגול אימצה אותי ואילפתי גויאבות. פיג'מה - כן או לא?נצנצים! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן! אנקדוטה קצרה, רוק עצמאות, לפני 3 שנים אם אנל'א טועה, נרדמתי על הדשא באחת ההופעות ואז כשהתעוררתי, הייתי בטוח שאני במיטה שלי, ואז נבהלתי ואמרתי:"איך כל אלה נכנסו לי לחדר?!"
. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
.
חלום רטוב, עודד אמר, מה? מה הוא אמר? "תתכופף" |חעחע| ישנתם ערומים?אכן.
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
נראה לי..
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא, מי צריך את עצמי כשיש לי את התלתלי ערווה של עודד מנשה?
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?המון. ישנתם אצל חבר/ה?המון. חבר/ה ישנו אצלכם?המון. ישנתם בישיבה או בעמידה?ממוסמר לקיר?
נרדמתם מול הטלויזיה?אני בקושי רואה טלוויזיה. נרדמתם בשיעור תנ"ך? מתישהו כן..
חלמתם "חלום צלול"?המילה צלול מעבירה בי גלי נוסטלגיה,
. פוי מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה?מתמטיקה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין?
אני מוחה בתוקף!!
קור&הלפרין סמלי מין!
איך אתם נרדמים?עם עין אחת פקוחה וערוכים למקרה שעודד מנשה יטפפס 14 קומות, יכנס לי דרך החלון ויתפשט.
גוד שאבס כולם!

עונה.. ../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל:21 ומין: עם מי
אני צריכה פרטים בשביל לענות על זה..
[נקבה לפי מה שסיפרו לי..
] אוהבים לישון? כן/לא מאוד..
שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופיה. מה מצויר על המצעים שלכם? מאיר ואביתר..
סתם, סתם.. מה הלחץ
אממ.. יש לי כמה סטים...
מה אתם עושים לפני השינה? אומרת לילה טוב לבילי...
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומרת בוקר טוב לבילי...
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? סוג של 4 לפנות בוקר..
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 ימים ו-2 לילות...
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 13 שנות נראה לי.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? עזבו.. אתם לא רוצים לדעת..
פיג'מה - כן או לא? בטח.. אבל רק בחורף.. וכזו שנראית כמו חליפה..
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
לא שזכור לי.. ישנתם ערומים? כן. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? אממ.. אני מתחילה לא לאהוב את השאלון הזה..
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? טוב די
כמה פעמים: "ספרת עד 10, כמה פעמים
ושום דבר לא קרה" ישנתם מחוץ לבית? לא הרבה.. ישנתם אצל חבר/ה? כנ"ל.. [אני צריכה את המיטה שלי כדי להרדם..
] חבר/ה ישנו אצלכם? טוב זה כבר יותר הגיוני..
ישנתם בישיבה או בעמידה? אף פעם.. נרדמתם מול הטלויזיה? המון..
נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא זוכרת.. אבל אהבתי תנ"ך בזמנו אז לא נראה לי שנרדמתי אי פעם בשיעור הזה..
חלמתם "חלום צלול"? אממ.. הרבה..
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? לא ראיתי אף אחת מהן כבר כמעט 3 שנים..
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? האא? השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים..
איך אתם נרדמים? עם מאיר ברקע בדר"כ..
ובעיקרון- דרוש שקט מוחלט [מהסביבה, למאיר יש אישור..
] וחושך מוחלט..
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? קיבלתי את המסקנה שחסר לכם מחשבון.. כנסו להתחל ועזרים.. יש שם

שישיץ

New member
../images/Emo2.gif_../images/Emo79.gif

למה לא ראית את המורה לתנך ואת המורה למתמטיקה כבר 3 שנים?! גם אותך העיפו מבצפר על יצירת מרד עם התלמידים הטיפשים?

שישיץ

New member
וואוווווו_../images/Emo79.gif

לא ראיתי שאת בת 20 ! הייתי עצלה מדי להסתכל לך בפרטים. פששש אני חושבת שאת רשמית בעלת החכמת חיים והכי מנוסה בפורום! במילים אחרות, זקנת הפורום שלנו

darling2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצחקת אותי עכשיו!!!! עדי אני מתה עליך!!

0mroosh

New member
תפסו לה ת'תואר.

יש לנו אגרונום כאן, בן 22. ואחת חדשה בת 24.

למעלה