פורומים חדשים בתפוז אנשים

darling2

New member
טוב לנו כל כך לישון עכשיו..ביחדד../images/Emo9.gif

שם, גיל ומין: דר, 16, נקבה
אוהבים לישון? אהבת חיי...
כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי בגדים קצרים והפוך..זה מספיק! איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופיה ובוקסר מה מצויר על המצעים שלכם? סתם מקושקש..
מה אתם עושים לפני השינה? שומעת מוזיקה ונרדמת..
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים.. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? נרדמתי על הספסל בביצפר...היום.. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 12 וחצי אחת.. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יום וחצי.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יום.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? עברי מרקד לו עם חצאית הולה על מיטתי..
פיג'מה - כן או לא? כן....
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? בטוח היו..אבל לא זוכרת.. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? המון! עודד הוא סמל סקס!!
ישנתם ערומים? לא.. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שידוע לי.. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא..! עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: לא! ישנתם מחוץ לבית? כן..! יום ראשון.. ישנתם אצל חבר/ה? כן אצל עומר ביום ראשון..
חבר/ה ישנו אצלכם? כן..! ישנתם בישיבה או בעמידה? לא.. נרדמתם מול הטלויזיה? ואיי מלא! נרדמתם בשיעור תנ"ך? ברור.. חלמתם "חלום צלול"? לא זוכרת.. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? תנ"ך.....איכס אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אמאלה כמה סמלי סקס בשאלון אחד!!
השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים! איך אתם נרדמים? על הבטן... ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

0mroosh

New member
פעם אחרונה שאת ישנה אצלי!

ישנתי כ"כ לא נוח, תפסתם לי את כל המיטה!

darling2

New member
../images/Emo12.gif זה הייתה ברית!

אני חפה בכל פשע!!!!!! אני נדחפתי בין שניכם! אם מישהו סבל בלילה הזה זאת הייתי אני! אתיופית ורוסי יופי יופי
תאשימו את השוודית!

darling2

New member
זאת*

אני אומרת לכם יש בעולם אנשים כל כך קטנונים!!
מרוצים?

jimmys

New member
אני.. :]

שם, גיל ומין: שני, 17 וחצי, נקבה אוהבים לישון? מאודדדדד שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מגוון מה אתם עושים לפני השינה? יושבת על החלון ושומעת מוזיקה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הולכת להשתין ולשתות את הקפה עם העיתון מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? על המדרכה .. האלכוהול... באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 23.00 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום וחצי מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 18 שעות ככה.. אחרי טיול.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?לא זכור לי משהו כל כך הזוי פיג'מה - כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא... ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? תגדירו 'מגונים'... עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? תגדירו 'מגונים'.. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? תגדירו.. סתם..! לא... כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? לא ספרתי ישנתם אצל חבר/ה? לא ספרתי חבר/ה ישנו אצלכם? לא ספרתי ישנתם בישיבה או בעמידה? מי הולך לישון בעמידה?!?! נרדמתם מול הטלויזיה? מספיק פעמים.. נרדמתם בשיעור תנ"ך? אוווו.. חחחח.. יש לי סיפור על זה חלמתם "חלום צלול"? הא? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? תנ"ך.. לגמרי.. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל הלפרין השאלון הזה או תקנון הפורומים? השאלון הזה.

InfeCtedShesek

New member
רק בגלל שאתם לא מכירים אותי עדיין.

שם, גיל ומין: הגר, 16, נקבה. אוהבים לישון? כן/לא. ודאי. שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך, בכל ימות השנה. זאת אומרת, עד שאמא אומרת שהגזמתי
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) טרנינג וחולצה. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מכנסי 3/4 וגופיה בד"כ. מה מצויר על המצעים שלכם? אהה אני לא זוכרת, ואין לי כוח לבדוק. מה אתם עושים לפני השינה? אני רואה ערוץ 24 או שומעת מוזיקה בכל דרך אחרת. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אותו דבר בערך. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? חח במסיבה נראה לי. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? כל פעם משהו אחר, בזמן האחרון רק כשמגיע הבוקר
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? אין לי מושג, בטח משהו כמו ארבעה-חמישה ימים. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? לא הרבה, אני לא חושבת שישנתי אי פעם יודעת מ-11 שעות בערך. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אין לי גיוון בחלומות. בכל לילה מחדש אני פוגשת את אביתר בנאי, אנחנו מנגנים ביחד או שרים ביחד (ובחלום אני נשמעת לא רע
) או סתם מדברים על החיים. פיג'מה - כן או לא? נהה. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא כ"כ קיצוני, אבל משהו בסגנון. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? בערך. ישנתם ערומים? לא נראה לי. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? חח בערך
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא ממש. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? אהה לא שידוע לי. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? חחח אני לא ספרתי אף פעם. ישנתם אצל חבר/ה? גם את זה לא. חבר/ה ישנו אצלכם? וגם את זה. ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה הרבה, אני חושבת. בעמידה לא נראה לי. נרדמתם מול הטלויזיה? מאות אלפי פעמים. נרדמתם בשיעור תנ"ך? וווווואייייי כל כך הרבה
חלמתם "חלום צלול"? משהו כמו 10 או 15 רציניים. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? זו השאלה הכי קשה שיכולתם לשאול אותי אי פעם. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור, כי הוא מזכיר את קוניקונילמל. השאלון הזה או תקנון הפורומים? השאלון, כנראה. איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אם הייתי יודעת מה זה סינוס העולם היה הרבה יותר פשוט.

שוודה

New member
ZzZzZzZz

שם, גיל ומין:נגה, בת 17 וחצי אוהבים לישון? תלוי בתקופה... עכשיו כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מת פלנל ארוכה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) פיג'מה קצרה מה מצויר על המצעים שלכם? פסים מה אתם עושים לפני השינה? מבקרת בפורום מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אוכלת מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? ספסל ליד הבית באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 11-12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? שתי יממות מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 13 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פרה אכלה לי את הרגל (זה בערך החלום היחיד שאני זוכרת, וחלמתי אותו בגיל 5...) פיג'מה - כן או לא? כן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? מממ בטח קרה אבל אני לא זוכרת עכשיו התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לשמחתי לא... ישנתם ערומים? חצי עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שזכור לי עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () השאלון הזה נהיה מביך מרגע לרגע. זה שאלון על שינה לא?! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מילונטאלפים ישנתם אצל חבר/ה? כאילו בויפרנד? אמממ לא זוכרת... כמה פעמים חבר/ה ישנו אצלכם?גם כן כמה פעמים ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה כמעט כל יום באוטובוס, בעמידה לא זכור לי נרדמתם מול הטלויזיה? ממש לא הרבה... אני כמעט לא רואה טלויזיה נרדמתם בשיעור תנ"ך? נראה לי שפעמיים חלמתם "חלום צלול"? מה זה חלום צלול? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? המורה לתנ"ך. המורה למתמטיקה יותר מידיי רועשת בכדיי להירדם אבשלום קור או עמנואל הלפרין? פוששש שאלה קשה... נראה לי שהלפרין השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים... בגלל זה חסמו אותי
איך אתם נרדמים? עם דיסק או גלגל"צ, ולרוב יחסית מהר. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? כאב ראש שבת נפלאה לכולם !

פורום הזוי משהו... ../images/Emo6.gif

אבל זה מגניב.. אני אנסה..
אגב- אני לא אחצלל כי זה נשמע כמו פועל הזוי ל- טיגנתי חצילים או משהו..

שוודה

New member
וואי זה נראה כזה כיף!!!

הלוואי שהייתי יודעת לעשות את זה... הלוואי שהייתי זוכרת חלומות שלי... הלוואי שהייתי זוכרת בכלל שחלמתי משהו... לעזאזל עם המוח שלי

שישיץ

New member
חלום בלי הפרעות_../images/Emo79.gif

כמו מים צלולים שהם 'נקיים' יותר, אז חלום צלול הוא לא הזוי כזה, אלא את יכולה להבין מה קורה, מקומות לא מתערבבים לך, התאורה נשלטת וכו'. לי זה אף פעם לא קרה, החלומות שלי טו מאץ' הזויים. עכשיו קמתי מנאפ של 5 שעות, וחלמתי ש-6 החברים (מהסדרה) מנסים למכור לי משהו בכותל. משם אני כבר לא זוכרת. ספוווקי

noa08128

New member
MINE../images/Emo70.gif

שם, גיל ומין:נועה 16 נקבה אוהבים לישון? כן/לא-כן שמיכת פוך או סדין דקיק? בקיץ -סדין בחורף-פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה ארוכה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) בוקסר וחולצה גזורה קצרה/גופיה מה מצויר על המצעים שלכם? ממ גרע זה ריק.. אבל יש לי פרחים /עיטורים /כיסויים אתניים/כח וידיאו (התוכנית האגדית) מה אתם עושים לפני השינה? רואים טלוויזיה /ספר מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? יושבים 5 דקות ישיבה מזרחית על המטיה ובוהים בכלום. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? על המשטח באצדיון רמת גן באמצע חזרות למכביה. (השינה הכי טובה בחיים שלי. וגם פעם נמנתי בקרטון באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? זה מתנה בדר"כ12+ מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים שלמים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יום וקצת (26 שעות) מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא כור כ"כ פיג'מה - כן או לא? כן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן ברור לעם הרימו אותי עם המיטת שדה שלי אל אמצע מחנה האוהלים -מביך קצת. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? אולי פעם. ישנתם ערומים? לא0אבל יהיה נחמד לנסות. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא נראה לי עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא נראה לי כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? דיי הרבה ישנתם אצל חבר/ה? כמובן חבר/ה ישנו אצלכם? כן ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה כן בעמידה לא נרדמתם מול הטלויזיה? כמובן כמעט כל ערב נרדמתם בשיעור תנ"ך? כן יאוו היום! חלמתם "חלום צלול"? מה זה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל השאלון הזה או תקנון הפורומים? שניהם :) איך אתם נרדמים? טלוויזיה, ספר , מוזיקה, מחשבות. ולסיום= לילה קסום לכולם

עונה ../images/Emo163.gif

שם, גיל ומין:
שי, 16 וחצי, נקבה (?) אוהבים לישון? כן/לא
ברור! (כן כאילו..) שמיכת פוך או סדין דקיק?
פוךךך.. איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)
טרנינג ארוך וחולצה גזורה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)
בוקסר וחולצה גזורה, או גופיה מה מצויר על המצעים שלכם?
כלום, הם חלקים.. יש פרח על הכרית
מה אתם עושים לפני השינה?
רואה טלוויזיה עד שנרדמת מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מנסה לישון עוד מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
הכיסאות האלה ששוכבים עליהם בים בטיילת בת"א
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
שלוש בלילה בערך... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
שלושה עד ארבעה ימים.. לא זוכרת ממש. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
20 שעות.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
שאונסים אותי והידיד הכי טוב שלי עומד בצד ומתעלם..
פיג'מה - כן או לא?
נראה לי ש.. כן? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
חח עדין לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
לא
ישנתם ערומים?
כהה.. רוב הפעמים היו עם האקסית
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
מקווה שלא? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
חח נראה לי שכן.. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
לא חושבת..? כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?
מחצית מהחיים שלי בערך..
ישנתם אצל חבר/ה?
מחצית מהחיים שלי..? חבר/ה ישנו אצלכם?
פחח המון... ישנתם בישיבה או בעמידה?
בישיבה.. פעולות בקורס מד"צים
נרדמתם מול הטלויזיה?
פיי.. מלא נרדמתם בשיעור תנ"ך?
כל שיעור מאז ומעולם בערך חלמתם "חלום צלול"?
אולי 5 פעמים.. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה?
תנ"ך
אבשלום קור או עמנואל הלפרין?
אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?
תקנון. איך אתם נרדמים?
אה.. על הגב? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?
כואב לי הראש עכשיו..

שישיץ

New member
עונה לעצמי ../images/Emo8.gif_../images/Emo79.gif

שם, גיל ומין: שירן, 17 נקבה. אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך וכמה שיותר פופי איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה מחממת איך אתם ישנים בקיץ? תלוי בחום, בדרכ מכנס קצר וזהו. מה מצויר על המצעים שלכם? עכשיו פרחים בצבעי שלכת. מה אתם עושים לפני השינה? טקס שינה. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? צועקים על העולם, מקללים למה נולדתי והולכים לבצפר. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אטובוסים כנראה.. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 5 am מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 27 שעות מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 22 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? יש טו מאץ' פיג'מה - כן או לא? ברור שכן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא חח למרות שהסיפור של עומר הצחיק אותי. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? אכן
הלוואי ישנתם ערומים? יותר מדי כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? לא הרבה ישנתם אצל חבר/ה? אף פעם חבר/ה ישנו אצלכם? 10 ככה :) ישנתם בישיבה או בעמידה? אף פעם, אני מתמתחת לשכיבה איפה שאני נמצאת, למקרה ואולי ארדם. נרדמתם מול הטלויזיה? המון נרדמתם בשיעור תנ"ך? פעמיים חלמתם "חלום צלול"? אף פעם מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה למתמטיקה? אני נהנית ממתמטיקה ומשועשעת בתנ"ך אבל תנך מנצח אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל השקסי השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון איך אתם נרדמים? עם 7 כריות וקור חודר לעצמות.

למעלה