פורומים חדשים בתפוז אנשים

liatli9

New member
את לא מעריצה?../images/Emo4.gif

דווקא נראה לי שאת כע. לפחות לפי ההתלהבות שראית אותו לא מזמן. אוףף אנלא מבינה מה הקטע של האנשים פה להגיד שהם לא מעריצים, כי הערצה זה לא התיאור המדויק, הם מעריכים אותו
.[זה לא היה בשירשור הזה אבל זה היה עוד כשהיתה קומונה].וזה ממש שטויות!זה כאילו אתם מתכוונים שהערצה זה דבר רע ואתם מתכחשים לזה שאתם מעריצים מישו כי זה ילדותי ואתם אנשים בוגרים.ואולי זה נראה שאני מתכוונת פה לכולם, אבל אני מתכוונת לאנשים מאוד מאוד מסוימים שאני בטוחה שהם כבר יודעים שזה הם. ואם את לא מעריצה, אז למה את בפורום? בשביל האנשים?עד כמה שנראה לי הצטרפת לקומונה כדי לדבר על לירון כי את מעריצה אותו, ולא רק כדי להכיר שם אנשים.. או לפחות אני מקווה שזה ככה...
דווקא נראה לי שאת כע. לפחות לפי ההתלהבות שראית אותו לא מזמן. אוףף אנלא מבינה מה הקטע של האנשים פה להגיד שהם לא מעריצים, כי הערצה זה לא התיאור המדויק, הם מעריכים אותו.[זה לא היה בשירשור הזה אבל זה היה עוד כשהיתה קומונה].וזה ממש שטויות!זה כאילו אתם מתכוונים שהערצה זה דבר רע ואתם מתכחשים לזה שאתם מעריצים מישו כי זה ילדותי ואתם אנשים בוגרים.ואולי זה נראה שאני מתכוונת פה לכולם, אבל אני מתכוונת לאנשים מאוד מאוד מסוימים שאני בטוחה שהם כבר יודעים שזה הם. ואם את לא מעריצה, אז למה את בפורום? בשביל האנשים?עד כמה שנראה לי הצטרפת לקומונה כדי לדבר על לירון כי את מעריצה אותו, ולא רק כדי להכיר שם אנשים.. או לפחות אני מקווה שזה ככה...

liatli9

New member
וואי זה יצא כפול..

הרס הכל
טוב זאת ההודעה: דווקא נראה לי שאת כע. לפחות לפי ההתלהבות שראית אותו לא מזמן. אוףף אנלא מבינה מה הקטע של האנשים פה להגיד שהם לא מעריצים, כי הערצה זה לא התיאור המדויק, הם מעריכים אותו.[זה לא היה בשירשור הזה אבל זה היה עוד כשהיתה קומונה].וזה ממש שטויות!זה כאילו אתם מתכוונים שהערצה זה דבר רע ואתם מתכחשים לזה שאתם מעריצים מישו כי זה ילדותי ואתם אנשים בוגרים.ואולי זה נראה שאני מתכוונת פה לכולם, אבל אני מתכוונת לאנשים מאוד מאוד מסוימים שאני בטוחה שהם כבר יודעים שזה הם. ואם את לא מעריצה, אז למה את בפורום? בשביל האנשים?עד כמה שנראה לי הצטרפת לקומונה כדי לדבר על לירון כי את מעריצה אותו, ולא רק כדי להכיר שם אנשים.. או לפחות אני מקווה שזה ככה...:-\

"לפי ההתלהבות שראית אותו לא מזמנ.."

לא הבנתי. ובכל אופנ, אמ תרצי, או לא תרצי - אינני מעריצה את לירונ לב. כי אני פשוט לא. אינני מכירה אותו באופנ כללי, לא מכירה את השירים שלו וגמ לא צפיתי באפ אירוח (טוב נו, אולי אחד, במקרה). כל אלו אינמ מעניינימ אותי כלל. אכ אלו התבחינימ הבסיסיימ להערצה, האינכ סבורה ככ? הערצה (מבוקרת), או הערכה (אמ תרצי) בעיני היא אינה דבר שלילי כלל, למעט מקרימ מסוימימ שלא ארחיב עליהמ, כי זה לא המקומ ולא בזה אנו עוסקימ. ולראייה; את ריצ'רד בנדלר אני מעריצה. הוא נפלא בעיני. דגמא נוספת היא ז'אנ פול סארטר, הוא גאונ לדעתי. אבל את לירונ לב, לצערי, אינני מעריצה כלל. עמ זאת, אני מכבדת את הערכתכ אליו בכל לבי.

liatli9

New member
כמו שאמילי אמרה, דיברתי לנטע..

ולמה את מדברת בשפה גבוהה כל כך?? תאמיני לי שאפשר גם להבין מה את רוצה להגיד אם תכתבי בשפה פשוטה יותר...

ולן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יש סיכוי שאני אוכל בתנאי שה לא יפול על התאריכים 26/27 כי יש לי מפגש מפורום אחר X_X;

ortalma

New member
יאאיי איזה יופי../images/Emo9.gif

נטע-
אם כבר אז הקרדיט הוא-לך,ליעל,לליאת,לאמילי ולעוד אנשים שדיברתם על מפגש פורום בדרכים שונות
אני רק העלתי את הרעיון. לי-טל: את באה

../images/Emo32.gif עזרה!!!!! וקשה!!!!!!!

הי אנשים חברה שלי השתתפה באודישנים של שיר נולד! וקשה תצביעו לה!!!!!!! היא שרה מהמם!!!!!! תמלאו את הפרטים שלך ואז את מס' המועמד שלה 3163!!!!! ובחרו איזה כוכב שאתם רוצים:) תודה רבה לכולם! מי שהצביע.. וקשה תכתבו תגובה!

YaEloNeT

New member
מסכנה!!!המקלדת!!!|לירוןלב|../images/Emo184.gif

נו מה. אני רגישה ><

Inbar789

New member
נמנמ.../images/Emo103.gif

בסרט צ'יקן ליטל [
] לירון שר את כל השירים או רק את שיר הפתיחה?

Inbar789

New member
ועוד נצל"ש קטן../images/Emo103.gif

ידעתם שגם וולט דיסני נולד ב-5.12?

למעלה