פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

כתף תומכת ואוזן קשבת לסובלים מהתמכרויות ולקרובים אליהם- פורום התמכרויות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=78
פורום למשתתפים בתחרות ישראמן - IRONMAN http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1437
הפורום הכי ורוד בתפוז- פורום פאקצות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1438
את כבר בת 38, ופתאום את בהריון לא צפוי. מה תעשי? גלי בפורום אמאל'ה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1439
על העולם החרדי מול החילוני, ואיך המשפחה משתלבת בכל זה- פורום מעורב ירושלמי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1440
שומרים על ראש פתוח - פורום זוגיות פתוחה ואחרת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1441
שואו, פאן ומוסיקה בלי פשרות. הכל בפורום של להקת פאנקנשטיין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1443
לערבב, לטעום, למזוג ולשתות בפורום החדש - ברמנים וברמניות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1444
אתם מוזמנים לפורום הכי משומש בתפוז. הפורום ללהקה זה יוזד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1445
מרגישים את הביט בפורום דאנס והאוס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1446 גלישה נעימה

loner in love

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמאטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: הרכב הראשון: אהבה ראשונה: תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: האם אי פעם נעצרת? האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. שישה דברים שעשית היום- 1. 2. 3. 4. 5. 6. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. 2. 3. 4. 5. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? קטן או גדול? שחור או וורוד? שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- דבר אחד שאתה מתחרט עליו-

loner in love

New member
אני כי בא לי לענות

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: תמר החתול הראשון: לא היה ולא יהיה הכלב הראשון: אממ ג'וי למרות שהיא לא שלי הפירסינג הראשון: אוזן?! השינוי הדרמאטי הראשון: כיתה ז' אולי.. תלוי איזה שינוי התאהבות ראשונה: הממ קראש ראשון היה בגן חעח הדיסק הראשון: הגיוני שפייב הרכב הראשון: אין לי רכב חעח אהבה ראשונה: לא הייתה =/ תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה? הנסיעה האחרונה: אתמול לדיאז שיחת טלפון אחרונה: אמא הדיסק האחרון ששמעת: יוסלס אמבטיית הקצף האחרונה: בגיל 5 אולי חח פעם אחרונה שבכית: לפני חצי שעה =/ ואתמול.. ושלשום... =/ החיבוק האחרון: סבא
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: קודם שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לדייט כאילו? לא.. האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן =/ האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? תגדירו כחול
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אם הבנתי את זה נכון אז ברור האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחח כן שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. ג'קט 2. סריג 3. חולצת בצפר
4. ג'ינס 5. גרביים 6. חזיה 7. תחתונים שישה דברים שעשית היום- 1. צחצחתי שיניים 2. הספקתי לבכות כבר פעמיים (WTF?!) 3. ללכת ולחזור מבצפר 4. מבחן 5. לטרוק את הדלת בעצבים 6. לאכול? חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. מוזיקה 2. מחשב 3. חברים 4. הופעות 5. מוזיקה ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אני, עצמי, אנוכי ואוסי. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? גם וגם קטן או גדול? תלוי מה
שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- את דאגי
לפגוש את מקפליי דבר אחד שאתה מתחרט עליו- הערב ההוא.

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה חן! עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון:מור החתול הראשון:אוגי הכלב הראשון:אלכס הפירסינג הראשון:אין השינוי הדרמאטי הראשון:אמ......
? התאהבות ראשונה:עוד לא קרה הדיסק הראשון:survivour הרכב הראשון:סובארו אהבה ראשונה:........ תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:בירה נשר.....? הנסיעה האחרונה:אילת שיחת טלפון אחרונה:עם ספיר! הדיסק האחרון ששמעת:דיסק הפלייבקים שלי אמבטיית הקצף האחרונה:וואו..לפניי שנתיים פעם אחרונה שבכית:אתמול כש...טוב..לא משנה החיבוק האחרון:שקיבלתי מיולי
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה:אתמול שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:יצאתי?...אמ...לא האם אי פעם נעצרת?בערך... האם אי פעם שחית בעירום?לא האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?אה..?מז"א? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?כן=| שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. פיג'מה 2.פיג'מה 3.פיג'מה 4.פיג'מה 5. פיג'מה 6.פיג'מה 7.פיג'מה שישה דברים שעשית היום- 1.קמתי 2.קראתי עיתון 3.העפתי את אלכס ממני 4.דיברתי עם אלון 5.דיברתי עם אמא 6.שתיתי שוקו חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.למשוע מוזיקה 2.לדבר עם חברות 3.להיות עם חברות 4.ללמוד היסטוריה
5.ללמוד אנגלית 24 שעות ביממה ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- מור איילת יולי נועה שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?לשתות קטן או גדול?קטן שחור או וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להגיד לאמא כמה שאני אוהבת אותה להצטער על כל הדברים הרעים שעשיתי דבר אחד שאתה מתחרט עליו- אמ........

sap sapir

New member
אניייייי

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: סיגל החתול הראשון: אין הכלב הראשון: אין
הפירסינג הראשון: באוזן חחח השינוי הדרמאטי הראשון: אין התאהבות ראשונה: בכיתה ז הדיסק הראשון: לא זוכרת הרכב הראשון: אין אהבה ראשונה: לא היה תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לא שותה אלכוהול הנסיעה האחרונה: לאילת שיחת טלפון אחרונה: לפני חצי שעה הדיסק האחרון ששמעת: לא זוכרת אמבטיית הקצף האחרונה: לפני חודש פעם אחרונה שבכית: ואו זה היה מזמן ואני מקווה שלא יהיה בקרוב החיבוק האחרון:אתמול מאמא פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום חברה שלי פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לא שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. ג'ינס 2.חולצת בצפר 3.נעליים 4.חולצה דקה 5.גרביים 6. צמיד נחשב? 7. צמיד לרגל חח שישה דברים שעשית היום- 1. מבחן בביולוגיה 2. צעקתי על חברה שלי 3. אכלתי אוכל 4. שתיתי מים 5. עזרתי לאח שלי 6. עניתי על השאלון הזה חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. ים 2. בריכה 3. טלויזיה 4. מחשב 5. שופינג ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- רותם ומיטל (חברות שלי) אמא ואחותי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- באנג'י ולתרום את כל הכסף שלי דבר אחד שאתה מתחרט עליו- הרבה דברים

אני

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: בתאל החתול הראשון: לא היה הכלב הראשון: ^ הפירסינג הראשון: ^ השינוי הדרמאטי הראשון: כשעברנו דירה התאהבות ראשונה: ואו....חסוי חח הדיסק הראשון: האוסף של ווסטלייף הרכב הראשון: עדיין לא, עדיין לא... אהבה ראשונה: ראה התאהבות ראשונה חח תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין של קידוש של שבת שעברה הנסיעה האחרונה: עכשיו, חזרתי מירושלים. שיחת טלפון אחרונה: עכשיו, לאחותי. הדיסק האחרון ששמעת: מקפליי- וונדרלנד. אמבטיית הקצף האחרונה: שנים. פעם אחרונה שבכית: יום שני. החיבוק האחרון: לא זוכרת פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: השבוע פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: ברור האם אי פעם נעצרת? כן (קשור לגוש קטיף, לא רציני
) האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לאא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? מה? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. סריג 2. חולצה (מתחת לסריג כי קפווואאא) 3. חצאית שלושתרבעי 4. מכנס 5. אה, וג'קט מעל לסריג. 6. 7. שישה דברים שעשית היום- 1. נסעתי לעבודה 2. עבדתי 3. שמעתי מוזיקה 4. חזרתי הביתה 5. אכלתי 6. ואני עכשיו במחשב. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. לשמוע מוזיקה 2. לראות סרטים 3. לעבוד בשירות הלאומי שלי 4. לקרוא ספרים 5. לצאת עם חברות. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- הודיה, אחותי, אפרת, אמא, ולא יודעת מי עוד. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? שניהם קטן או גדול? תלוי מה שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להתחתן לחיות באושר דבר אחד שאתה מתחרט עליו- לא משנה...

lollipop1

New member
ME

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: אסתי, בין הילדות שאני הכי שונאת היום החתול הראשון: קידי :( נדרסה למוות! הכלב הראשון:לד.. מסרנו אותו הפירסינג הראשון: בטבור :) השינוי הדרמאטי הראשון: מילדת יסודי לילדת חטיבת ביניים התאהבות ראשונה: אלעד.... 3 שנים! הדיסק הראשון: נטליה אוריירו הרכב הראשון: עדיין אין אהבה ראשונה: הנ"ל תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: טקילה הנסיעה האחרונה: מביצפר לבית! שיחת טלפון אחרונה:"אבא בוא לקחת אותי מביצפר" הדיסק האחרון ששמעת: וונדרלנד אמבטיית הקצף האחרונה: ווואוווו לפני שנים פעם אחרונה שבכית: גם דיי מזמן החיבוק האחרון: לפני 10 דקות בערך פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן האם אי פעם נעצרת? חחח הייתי מאוד קרובה לזה...רדפו אחריי בניידת האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? בערך נממ:\ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לאאא האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?אני? גבוהה!? חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש מצחיק! שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. ג'קט 2.חולצת ביצפר 3.חולצה חומה ממתחת 4.ג'ינס 5. חגורת ניטים 6.גרביים 7.חזיה שישה דברים שעשית היום- 1. מבחן 2. קמתי בבוקר 3. אכלתי 4. צחקתי 5. הלכתי מכות בצחוק 6. ראיתי מישהו שאני מחבבת מאוד חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.לישון 2. פשוט לשבת מול התנור 3. לאכול חחחח 4. להרביץ! 5. לצחוק ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- בוסיקט, סבאאאג, בן מש, פלאש (כמובן שאלו כינויים!) שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- באנג'י צניחה חופשית דבר אחד שאתה מתחרט עליו- מישהו שהייתי איתו!

Love Bem

New member
חח.. את אוהבת לשבת מול תנור

אני אוהבת לשבת מול מיקרוגל

bar jones

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo43.gif עונה..נה..נה...

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: עדי
החתול הראשון: הלו קיטי הכלב הראשון:בובה חמודה כזאת... של גופי הפירסינג הראשון: באוזן שמאל
השינוי הדרמאטי הראשון: בטח המעבר לחטיבה... התאהבות ראשונה: דורי... הדיסק הראשון: בטח בריטני...
הרכב הראשון: קורקינט
אהבה ראשונה: תכשיטים ושטויות של ילדות קטנות
ואז פוקימון.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לא שותה !! הנסיעה האחרונה: היום לקניון שיחת טלפון אחרונה: עכשיו עם ענבלי
הדיסק האחרון ששמעת: the cardigans אמבטיית הקצף האחרונה: כבר לא זוכרת...
פעם אחרונה שבכית: היום.. ואז אמא הרגיעה אותי
החיבוק האחרון: אמא היום בבוקר
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: ממש ממש? כבר לא זוכרת...
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו הטיוי דלוקה על היטס..
שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: בן הכוונה? לא..
האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? אולי כתינוקת
האם אי פעם היית בטלוויזיה? חחחח כן, בששטוס
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? אמממ כן, אבל הוא נישק אותי ולא נתן לי לצאת מזה, מאד התחרטתי..
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחחח דני נחשב? חחח סתם..
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? ברור!!!
האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחח בגיל 4 ?
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. גופיה 2. סריג 3.ג'ינס 4.מגפיים 5. גרביים
6. חזייה
7. סטרפלס- זה מחמם!!!
שישה דברים שעשית היום- 1. מבחן בתנ"ך 2. שיעור נהיגה
3. מצאתי איפה החבאתי את הקרמבו וכמובן שעכשיו הם מוחבאים עמור בקיבה שלי 4. דיברתי בטלפון עם אמא
5. חפפתי את השיער
6. סידרתי את החדר חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. לרקוד - תאמינו לי שזה אחד הדברים הכי טובים שיכולים להות, זה ממש עוזר בלחץ והכל..
2. לישון- זה עושה לי רק טוב, תאמינו לי..
3. לבלות עם חברות ועם המשפחה המדהימה שלי (אמא- אני סוגדת לך) וגם החברות מדהימות כמובן..
4. מוזיקה - חובה חובה חובה!! 5. עצוב אבל שופינג... נו מי לא אוהב??!??
ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- ענבלי אנג'י אל'וש (לאקי לאקי יור סו לאקי)
חני שירי אמא ליטי ענטי
... נראה לי זה יצא ארבעה בכפולה של 2 שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? שניהם
קטן או גדול? אמממ.... תלוי במה
שחור או וורוד? חחחח... אני אגיד ורוד, כי יותר מדי שחור זה .. לויודעת, שחור לי מדי =) שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לפוג שאת מקפליי- דני!!! ו.. לוייודעת,אולי לגור בארץ אחרת לתקופה כלשהי או להתאהב באמת. דבר אחד שאתה מתחרט עליו- משפט ממש ממש מרושע שאמרתי כל כך מזמן לאמא שלי, עד היום אני זוכרת אותו.. אני ממש לא מבינה איך יכלתי להיות רעה כל כך..

Hip Hop star

New member
יו לאקי יו סו לאקי בעצמך!../images/Emo6.gif

פוקימון שולט!אבל העונה ה-1 כמובן!

bar jones

New member
תודה חנייי!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

sharon5592

New member
עונה../images/Emo3.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: שני החתול הראשון: שומנים
השם שאני המצאתי למרות שהוא חתול רחוב הכלב הראשון: סנואו והוא עדיין אצלי הפירסינג הראשון: באוזן השינוי הדרמאטי הראשון: נמ... נראה לי כיתה ה' התאהבות ראשונה:סוף ו' הדיסק הראשון: אממ לא זוכרת היה מזמן ... הרכב הראשון: עוד לי אין רישיון חח אהבה ראשונה: נמ... תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לא שתיתי הנסיעה האחרונה: לקניון שיחת טלפון אחרונה: מאמא הדיסק האחרון ששמעת: מקפליי אמבטיית הקצף האחרונה: וואוו זה היה ממזמן ... פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת החיבוק האחרון: לאחותי פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא ממש ... האם אי פעם שחית בעירום? לא !! האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לאא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אה ?! האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לא ... אני לא גבוהה
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. חולצה 2.מכנסיים 3.גרביים 4.תחתונים 5.ג'קט 6.שעון 7.חזיה חחח שישה דברים שעשית היום- 1. ציחצחתי שינים .... 2. ירדתי עם הכלב 3. התלבשתי 4. כתבתי 5. ניגנתי
6. דיברתי חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.לשמוע מוזיקה 2. להיפגש עם חברות 3. לראות סרט 4. לישוןןן 5. מחשבבב ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- הכלב שלי ?! טלוש החברה הכי הכי אמא ואחותי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? גם וגם קטן או גדול? תלוי מה שחור או וורוד? שניהם שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- הוו שאלה קשה אני רוצה להספיק הכל יש לי הרבה דברים ...
דבר אחד שאתה מתחרט עליו- יש יותר מידי

TlovesD

New member
עונה

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: זיווש החתול הראשון:ג'וני הכלב הראשון:לא היה הפירסינג הראשון: אוזניים השינוי הדרמאטי הראשון: אממ כשעברתי מהיסודי לחטיבה התאהבות ראשונה: אממ פעם חשבתי שזה היה בכיתה ז....אבל עכשיו אני מבינה שזה קורה בדיוק עכשיו הדיסק הראשון: אוסף להיטים של שנת 99 הרכב הראשון: אין אהבה ראשונה: עכשיו? תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר הנסיעה האחרונה: מהבית ספר שיחת טלפון אחרונה: עם חברה הדיסק האחרון ששמעת: אמממ SOD אמבטיית הקצף האחרונה: אמממ בפריס פעם אחרונה שבכית: אתמול בגלל שיר החיבוק האחרון: מחברה היום פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני דקה שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת?לא האם אי פעם שחית בעירום? חח לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? או מיי גאד כן האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?חחחחחחחחחחח אני הכי נמוכה מכול החברים שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. תחתונים 2.חולצה 3.גרביים 4.עוד חולצה 5. חזייה 6.נעליים 7. זהו שישה דברים שעשית היום- 1.מבחן באנגלית 2. דיברתי עם הבן אדם הכי מתוק בעולם 3. אממ התחצפתי למורה שלי 4. אמממממ....קמתי ב-6 בבוקר 5. שמעתי מוסיקה 6. נכנסתי לפורום חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. לשמוע מוסיקה 2. לראות טלוויזיה 3. לרקוד 4. ללכת למכבאי אש!!!!!! 5. MSN ן-ICQ ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אמא זיוה נעמי אבי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? וורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להגשים את החלומות שלי ולהקים משפחה דבר אחד שאתה מתחרט עליו- עזבו...

TalTal1492

New member
אנייייעונהה

|הגדש|עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: אלמוג החתול הראשון: הוא לא ממש שלי ... זה השומנים הזה ששרון דיברה עליו מקודם הכלב הראשון: בוביייי
הפירסינג הראשון: באוזן חחיחי השינוי הדרמאטי הראשון: לא יודעת התאהבות ראשונה: לפני כמה שנים הדיסק הראשון: לא זוכרתת הרכב הראשון: אין אהבה ראשונה: --- תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: רד-בוללל הנסיעה האחרונה: אממ נראה לי לשנקין ... שיחת טלפון אחרונה: אמא הדיסק האחרון ששמעת: מקפליי אמבטיית הקצף האחרונה: לפני כמה ימים פעם אחרונה שבכית: לפניי הרבה זמןןן החיבוק האחרון: אמא פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא =\ האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי ..... האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לא שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. מכנס 2. חולצה 3.גרביים שהורדתי 4. שעון נחשב?? 5. צמידים חעחע 6. ג'קט 7. צעיף שישה דברים שעשית היום- 1. שמעתי מוזיקה 2. אכלתי עוגה 3. אכלתי אפרופו 4. שתיתי מים 5. נישקתי את הכלבים שלי 6. אמממ חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. שופינגג 2. לשמוע מוזיקה 3. להיות על המחשב... =\ 4. לנגן בגיטרה 5. לנשק את הכלבים שלי ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אמא , שרון .... לא יודעת .... שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? גם וגם קטן או גדול? גם וגם שחור או וורוד? גם וגם

עונה

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: מהבנים קראו לו נדב הוא היה אדיוט ונישאר ככה! והמחברות הכי טובות שהייתה עדי! החתול הראשון:לא היה הכלב הראשון: אמ.. פולי! הפירסינג הראשון: באוזן..! השינוי הדרמאטי הראשון: תנו לי לחשוב על זה התאהבות ראשונה: מיכאל.. חחחחח הוא היה איתי בגן חחחחחחח הדיסק הראשון: כוכב נולד?! הרכב הראשון:!? אהבה ראשונה: לא עניתי על זה כבר?! תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אני לא שותה! הנסיעה האחרונה: אמ... לבית ספר שלי !? שיחת טלפון אחרונה: אמ.. זה היה עם.. עדי!? ניראלי.. הדיסק האחרון ששמעת: לא שמעתי.. אמבטיית הקצף האחרונה: זה היה באילת.. לפני מיליןשנה פעם אחרונה שבכית: לפני שנה וחצי החיבוק האחרון: אמ.. מהחברה שלי שביום ראשון אני ירצח אותה פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לא זוכרת פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שילשום שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא שזכור לי האם אי פעם נעצרת? אין לי רישיון האם אי פעם שחית בעירום? למה לי!? האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא ידוע האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן.. שימות אמן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא זכור לי האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? ?! האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לא שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. תחתונים 2.חזיה 3.ג'קט 4.גרב הגרב שניה הלכה לטייל 5. נעלי בית 6.מיכנסיים 7.ואין.. שישה דברים שעשית היום- 1. קמתי 2. הלכתי לשירותיפ 3. הכנסתי לי תה 4. לא הלכתי לבית סוהר 5. הפעלתי חימום 6. הערתי את אח שלי שהיסתלק מהבית כבר חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.להעיר את אח שלי שהוא יסתלק מהבית 2. לישון 3. להיות על המחשב 4. לדבר עם החברות שלי!!! 5. ולהישתעמם ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אמ.. אממ.. ו..אמ.. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? השאלה הזאת לא נישמעת טוב שחור או וורוד? שחור.. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- שאלה קשה... דבר אחד שאתה מתחרט עליו- אני מיתחרטת על המון דברים... (הכוונה שאני מיתחרטת על זה שאני מיתחרטת על המון דברים)

D4Ever

New member
עונה

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: היינו חבורה:יובל,הגר,גיא,גיל ואורלי החתול הראשון:אין הכלב הראשון:אין הפירסינג הראשון: הליקס בן חמש שנים השינוי הדרמאטי הראשון: שהסתפרתי קצר בכתה ב חח התאהבות ראשונה:בכתה ו נראה לי הדיסק הראשון: ספייסגירלז-ספייס וורלד הרכב הראשון:אין:( אהבה ראשונה: אין,לא חושבת שזאת הייתה "אהבה" תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: סמירנוף אייס הנסיעה האחרונה: היום לשנקין שיחת טלפון אחרונה: אתמול הדיסק האחרון ששמעת: WONDERLAND אמבטיית הקצף האחרונה: מזמן פעם אחרונה שבכית:מזמן החיבוק האחרון:היום פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול אחותי רצה בבית כשהיא נועלת את הוואנס היפות שלי! פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לדייט לא האם אי פעם נעצרת?לא ממש האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא, לא מתחרטת האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחחחח לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?לא שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1.מכנס 2.חולצה 3.קפוצ'ון 4.חזייה 5.תחתונים 6.גרביים 7.נעלי בית (אמנם נועלת ולא לובשת אבל בקטנה) שישה דברים שעשית היום- 1.צחצחתי שיניים 2.התלבשתי 3.טיילתי לי בת"א 4.ביליתי זמן רב בחנות של וואנס שוב.. 5.רצתי בגשם חחח 6.צעקתי על אחותי בעניין הואנס.. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.קולנוע 2.לעשות סרטים 3.מוזיקה והרבה 4.טלויזיה 5.לישון ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אממ אח שלי היחיד שאני סומכת עליו שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול?גדול שחור או וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לגור תקופה בחו"ל בנג'י דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שלא עשיתי עדיין נזם ואינדסטריאל אבל מקווה לעשות בקרוב..

shircherry

New member
שלי!!

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: אנטוני החתול הראשון: אין לי שמץ איך קראו לו... (כי ההורים מסרו אותם כשהייתי בת חצי שנה ככה) הכלב הראשון: לוסי
הפירסינג הראשון: החורים באוזניים... בגיל 6 או 5... השינוי הדרמאטי הראשון: המעבר לבצפר חרדי התאהבות ראשונה: מישהו מהכיתה שלי הדיסק הראשון: take off your pants and jacket של בלינק הרכב הראשון: אין לי אהבה ראשונה: ההוא שהתאהבתי בו... אבל זו אהבה חד צדדית שגם לא מומשה תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אמממממממממממ לא יודעת... הנסיעה האחרונה: באוטובוס שיחת טלפון אחרונה: עם אמא הדיסק האחרון ששמעת: סימפל פלאן... השני אמבטיית הקצף האחרונה: לא עושה אמבטיות קצף פעם אחרונה שבכית: לא יודעת החיבוק האחרון: לפני המון המון המון זמן פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא נראה לי... הייתי באולפנים בקרנבל של מיכל עם הכיתה שלי... אבל לא הראו אותי האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? מה?! לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לא שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. גופיה קצרה 2. גופיה ארוכה 3. סוודר 4. ג'ינס 5. גרביים 6. נעליים 7. לא יודעת כבר מה שישה דברים שעשית היום- 1. למדתי לתנ"ך 2. בצפר 3. מבחן בתנ"ך 4. חזרתי הביתה 5. מקלחת 6. מסעתי לעיר חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. טלויזיה 2. מחשב 3. לבשל 4. לצייר 5. מוזיקה ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- לא נראה לי שיש לי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? לא יודעת... לא אכפת לי שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לחוות אהבת אמת ולא יודעת מה עוד דבר אחד שאתה מתחרט עליו- התאהבתי

MayLuvsDoug

New member
אניאניאני.../images/Emo13.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: שניים- רועי ועומרי. הם החברים הכי טובים שלי עד היום. החתול הראשון: מוסטי XD הכלב הראשון: גיזמו. הפירסינג הראשון: אין
השינוי הדרמאטי הראשון: נמ אני חושבת שהתחלתי לשמוע מוזיקה נורמלית בסוף כיתה ז'. התאהבות ראשונה: גם בסוף כיתה ז'. הדיסק הראשון: אבריל לאבין, בכיתה ו' הרכב הראשון: אף פעם לא היה אהבה ראשונה: נדמה לי שעכשיו. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר לפני שבוע.. הנסיעה האחרונה: בחזרה מת"א שיחת טלפון אחרונה: נמממ אתמול עם לילך ^^ הדיסק האחרון ששמעת: האוסף מלונדון אמבטיית הקצף האחרונה: לא זוכרת פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת החיבוק האחרון: נמ מנוגי אחרי ביצפר פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום |: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: נמ לא האם אי פעם נעצרת? לא XD האם אי פעם שחית בעירום? לא זוכרת XD האם אי פעם היית בטלוויזיה? כעעעעע האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? חחח לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? חושבת שכע.. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? אף פעם
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. סווצ'ר של אממ.. גלי XD 2. חולצה לבנה 3. מכנסיים מדיקיס אפורים חעחע 4. תחתונים? 5. גרב 6. ועוד אחת 7. חזיה XD שישה דברים שעשית היום- 1. הייתי בביצפר 2. קראתי 100 עמודים בהארי פוטר 6 3. קניתי מכנסי דיקיס! 4. הייתי בבוגרשוב 5. הייתי בג'יפה ולראשונה בחיי לא קניתי שמה כלום 6. קמתי בבוקר?
חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. מוזיקה 2. לנסוע על הסקייט. אעעעעע סשנים
3. להיות במרכז עם שירעלע ונוגע XD 4. לקרוא
5. מחשב וכאלה ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- רועי, עומרי, שירן. כע. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות נראה לי קטן או גדול? תלוי מה
שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לעשות משו ממש חשוב נמ אני ישמור לעצמי את השני:p דבר אחד שאתה מתחרט עליו- משו שקרה לפני שנה וחצי ואם היתי עושה אותו אחרת הוא היה יכול לשנות הרבה דברים לטובה.

Love Bem

New member
עונה כי אני לא קשורה ואני גאה בזה=]

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון:יוליה החתול הראשון:פולי הכלב הראשון:לא היה לי הפירסינג הראשון:בלשון השינוי הדרמאטי הראשון:לא יודעת? התאהבות ראשונה:כיתה ג' הדיסק הראשון:צ'סברושקה לא מכירים! הרכב הראשון:אין לי רשיון אהבה ראשונה:חסוי
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:רדבול הנסיעה האחרונה:לדודה שיחת טלפון אחרונה:אבא הדיסק האחרון ששמעת:אוונסנס אמבטיית הקצף האחרונה:מי עושה אמבטיית קצף? פעם אחרונה שבכית:היום יש לי 38.7 חום החיבוק האחרון:של אימא פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:עכשיו פעם אחרונה שראית טלוויזיה:לא מזמן ראיתי רדיו 40
שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:לא האם אי פעם נעצרת?כן האם אי פעם שחית בעירום?כן האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?כן האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?לא האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?לא אני ממש גבוהה פאק
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1.חולצה של גריין דיי 2.מכנס שחור 3.חגורה 4.שרשרת HIM 5.תחתונים 6.חזיה 7.עגילים
שישה דברים שעשית היום- 1.הלכתי לבית ספר 2.שתיתי 3.הכלתי 4.הפלצתי 5.חירבניתי 6.צחקתי
חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.לשמוע מוזיקה 2.לנגן 3.לחתת באף 4.לשתות ברד 5.להפליץ
ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- 1.אלה 2.מור 3.יוליה 4.אמה
שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?לשתות קטן או גדול?קטן שחור או וורוד?שחור
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- 1.להגשים את החלום שלי 2.להיתחתן עם מי שאני אוהבת כבר 7 שנים ולעשות 3 ילדים חח.. 3.להכיר את כול האנשים בעולם.
דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שהתחלתי לעשון
תנקס חנוש

למעלה