../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifיאיי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif
עשרת הראשונים החבר\ה הכי טוב הראשון: עינבי
החתול הראשון: סומסום הכלב הראשון: באפי [של דוד שלי נו
] הפירסינג הראשון: עדיין אין
[בגלל בי"ס
] השינוי הדרמאטי הראשון: שעזבתי את הבית שלא אבא לבית של אמא התאהבות ראשונה: נדב הדיסק הראשון: נוורמינד של נירוונה
הרכב הראשון: תשאלו אותי עוד כמה שנים
אהבה ראשונה: נקודה רגישה. אני מכחישה כל מה שקרה ב4 חודשים האחרונים [איתו]
תשעת האחרונים המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אבסולוט
[וודקה] הנסיעה האחרונה: לפיתוח קול שיחת טלפון אחרונה: אמ. אמא הדיסק האחרון ששמעת: סתם אוסף שצרבתי אמבטיית הקצף האחרונה: לפני שנה
פעם אחרונה שבכית: שבועיים או משו כזה החיבוק האחרון: שירה [המורה לפיתוח קול] פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אבא. אתמול. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול בלילה
שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: משו כזה האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן [לא משו רציני חוח] האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? נופ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן!!
שבע דברים שאתה לובש כרגע 1. מכנס ירוק חמודי 2. חולצת בי"ס [
] 3. שרשרת של HIM 4. שרשרת של פנטגרם 5. טבעת מאוד מיוחדת [לי] 6. ז'קט שחור 7. צמיד שסבתא משוויץ שלחה לי
שישה דברים שעשית היום 1. הייתי בבית קברות 2. הייתי אצל החברה הכי טובה 3. שיעור פיתוח קול 4. בי"ס 5. כתבתי שיר 6. נתתי חיבוק לבנאדם מיוחד
חמישה דברים שאתה אוהב לעשות 1. לשיר
2. לכתוב [שירים,סיפורים או סתם בבלוג] 3. לצייר
4. לקרוא 5. לקנות דיסקים |אובססיה|
ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל עינבי
ויקה ריטה שירה [מורה לפיתוח קול]
שלוש שאלות העדפה לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? תלוי במה שחור או וורוד? שחור
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות להוציא דיסק [או בקיצור להיות זמרת
] ואמ. לחיות, בדרך שלי.
דבר אחד שאתה מתחרט עליו ארבעת החודשים האחרונים