פורומים חדשים בתפוז אנשים

bar jones

New member
יהה רוצה להיות הפרוייקט שלי?

אני אגמול אותך מעישון!!! אנחנו ננצח איימי!!!

Hip Hop star

New member
בבקשה תגידי לי שאת לא רצינית...

ואת יכולה להתחבר בבקשה? או שאת אצל בת דודתך?

Love Bem

New member
אני אפשר להגיד בגמילה

אני מעשנת מכיתה ג' שהייתי באנגליה אנחנו מצאנו סיגריות אל הריצפה ועשנו אותם הפסקתי שתפסו אותי אחר כך בכיתה ז' התחלתי שוב עד עכשיו!

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: הדס החתול הראשון:ריטה הכלב הראשון:בוני הפירסינג הראשון: באוזניים השינוי הדרמאטי הראשון: במעבר לתיכון התאהבות ראשונה: ממה שאני זוכרת.. כיתה ד הדיסק הראשון: ספייס גירלס הרכב הראשון: אין אפילו תיאוריה אהבה ראשונה: עוד לא.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר?! חחח.. הנסיעה האחרונה: לסבתא שיחת טלפון אחרונה: שקד הדיסק האחרון ששמעת: שוגהבייבס אמבטיית הקצף האחרונה: פייי.. לפני הרבה זמן פעם אחרונה שבכית: אתמול.. אחרי הבלוג של חן החיבוק האחרון: אמא פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לפני שעה ככה.. אמא פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני 20 דקות שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת?לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא זוכרת חלומות האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?לא.. אני תמיד גבוהה שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. נעלי בית 2.גרביים 3.מכנס פיג'מה 4.חולצת פיג'מה 5. תחתונים 6. 7. שישה דברים שעשית היום- 1. ראיתי "נקודת מבט" וואי איזה סרט.. 2. קראתי עיתון 3. ראיתי הרקולס 4. צחצחתי שיניים 5. אכלתי 6. קמתי?! חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.מוזיקה 2. טלויזיה 3. מחשב 4. חברים 5. מוזיקה ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- בזמן האחרון.. רק לעצמי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? בקשר למה? שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- וואי זה קשה.. דבר אחד שאתה מתחרט עליו- למה לעזאזל לא קניתי את הכובע סנטה?!

m i c k e y 15

New member
עונהנההנה בננה../images/Emo94.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: החברה הכי טובה..דניאל החתול הראשון: אין הכלב הראשון: כלבה בשם צ'וצ'ו הפירסינג הראשון: אוזן השינוי הדרמאטי הראשון:כיתה ה' הצלחתי לגדל את השיער שלי עד כמעט לברך והסתפרתי התאהבות ראשונה: כיתה ו' הדיסק הראשון: בריטני ספירס הדיסק הראשון שלה הרכב הראשון: וולו שנת 90 ארוכה כזאתי..אהבתי אותו..ומכרנו כדי לעשות לי גשר..חח אהבה ראשונה: לא ממש הייתה עדיין תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לא שותה הנסיעה האחרונה: היום שיחת טלפון אחרונה: עם חברה הדיסק האחרון ששמעת: אמ..של the strokes אמבטיית הקצף האחרונה: פחח..לפני מליון זמן פעם אחרונה שבכית: שלשום.. החיבוק האחרון:אתמול פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היוםם אח שלי פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום לפני 20 דקות שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא..הייתי רוצה..חח האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן..לא נראה לי שראו אותי..פחח האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חח..כן
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?כן
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. גופיה לבנה ארוכה 2.עוד חולצה שחורה עם פרח כזה 3.גרביים 4.עגילים 5. תחתונים 6.טרנינג 7.וצמיד שישה דברים שעשית היום- 1. ראיתי טלויזיה 2. אכלתי 3. עשיתי שיעורים 4. שחקתי בפליייסטיישן 5. הורדתי את הכלבה 6. ושמעתי מוזיקה..עכשיו זה מקפליי..חח בול חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.ללכת לים 2. לראות סרט בקולנוע 3. לשמוע מוזיקה 4. להסתובב עם חברות 5. ולצחוק..(כל הזמן אומרים לי שאני צוחקת הרבה..חח) ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- 1.אמא 2.חברה שלי 3.דודה שלי 4.בת דודה שלי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול?גדול שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- 1.להתחתן.. 2.לנסוע ברחבי העולם דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שלא הזהרתי את חבר שלי בגלל משו..לא משנה זה אישי

just jenny

New member
איך באלי לענות

ככה זה כחולים
*סניף*סניף*
עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: לינע
החתול הראשון: בקי
הכלב הראשון:אין;[ הפירסינג הראשון: באזניים?
השינוי הדרמאטי הראשון: כשזרקו עליי בלי כוונה אבן בגןXD התאהבות ראשונה: חחח ביסודי נראה לי [אם זה היה רציני0__O הדיסק הראשון: בריטני או פייב [לוזוכרת
הרכב הראשון: סקייטים אהבה ראשונה: חח עוד לא הגיעה..
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה עם אבא
הנסיעה האחרונה: אממ וואו לוזוכרת [אני אוהבת ללכת ברגל
] שיחת טלפון אחרונה: עם קרוב משפוחה הדיסק האחרון ששמעת: סון אוף דורק
אמבטיית הקצף האחרונה: חחח מי זוכר.. פעם אחרונה שבכית: היום;[ החיבוק האחרון: היום
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול[
] פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום חעח.
שמונת האם אי פעם..
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: מז"א?
האם אי פעם נעצרת? נייט האם אי פעם שחית בעירום? באמבט:] האם אי פעם היית בטלוויזיה? נמ כשראינו קלטת של דוד שהוא צילם אותנו במצלמה והעלה לטלוויזיה נחשב?X_X האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא שזכור ליXD האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? ח קרועים. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? נגיד
האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחחח כשהייתי על פלאטפורמהXD
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. גרביים חמימות
2. נעליי בית שקסיות
3. מכנס ספורט 4. תחתון עם לבבות[?] 5. סריג 6. סווצ'ר 7. חזייה [להגדיר גם ת'מידה?
].
שישה דברים שעשית היום- 1. הגשתי מבחן חצי ריק:] 2. חליתי [עדיין]. 3. ראיתי טלוויזיה 4. שמעתי מוזיקה 5. ישנתי 6. התקלחתי.
חמישה דברים שאתה אוהב לעשות-
1. לשמוע מוזיקה
. 2. להיות עם חברות. 3. לראות טלוויזיה. 4. מחשב. 5. לישון.
ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל-
*חברה הכי טובה *אחותי *אבא [מה לעשות?] *לעצמיXD
שלוש שאלות העדפה-
לאכול או לשתות? לאכול בארור
קטן או גדול? תלוי לגבי מהXDDDDD שחור או וורוד? שחור וורוד
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות-
להתאהב. לטוס ללונדון.
דבר אחד שאתה מתחרט עליו- לפעמים- שנולדתי.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifיאיי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

עשרת הראשונים החבר\ה הכי טוב הראשון: עינבי
החתול הראשון: סומסום הכלב הראשון: באפי [של דוד שלי נו
] הפירסינג הראשון: עדיין אין
[בגלל בי"ס
] השינוי הדרמאטי הראשון: שעזבתי את הבית שלא אבא לבית של אמא התאהבות ראשונה: נדב הדיסק הראשון: נוורמינד של נירוונה
הרכב הראשון: תשאלו אותי עוד כמה שנים
אהבה ראשונה: נקודה רגישה. אני מכחישה כל מה שקרה ב4 חודשים האחרונים [איתו]
תשעת האחרונים המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אבסולוט
[וודקה] הנסיעה האחרונה: לפיתוח קול שיחת טלפון אחרונה: אמ. אמא הדיסק האחרון ששמעת: סתם אוסף שצרבתי אמבטיית הקצף האחרונה: לפני שנה
פעם אחרונה שבכית: שבועיים או משו כזה החיבוק האחרון: שירה [המורה לפיתוח קול] פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אבא. אתמול. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול בלילה שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: משו כזה האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן [לא משו רציני חוח] האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? נופ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן!! שבע דברים שאתה לובש כרגע 1. מכנס ירוק חמודי 2. חולצת בי"ס [
] 3. שרשרת של HIM 4. שרשרת של פנטגרם 5. טבעת מאוד מיוחדת [לי] 6. ז'קט שחור 7. צמיד שסבתא משוויץ שלחה לי
שישה דברים שעשית היום 1. הייתי בבית קברות 2. הייתי אצל החברה הכי טובה 3. שיעור פיתוח קול 4. בי"ס 5. כתבתי שיר 6. נתתי חיבוק לבנאדם מיוחד
חמישה דברים שאתה אוהב לעשות 1. לשיר
2. לכתוב [שירים,סיפורים או סתם בבלוג] 3. לצייר
4. לקרוא 5. לקנות דיסקים |אובססיה| ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל עינבי
ויקה ריטה שירה [מורה לפיתוח קול] שלוש שאלות העדפה לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? תלוי במה שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות להוציא דיסק [או בקיצור להיות זמרת
] ואמ. לחיות, בדרך שלי. דבר אחד שאתה מתחרט עליו ארבעת החודשים האחרונים

vered131

New member
עונה :)

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: יש כמה.. החתול הראשון: אין.. ולא רוצה גם. הכלב הראשון: כנ"ל. הפירסינג הראשון: באוזן למעלה.. איך קוראים לזה?! השינוי הדרמאטי הראשון: :\ התאהבות ראשונה: בכתה ו' נראה לי.. הדיסק הראשון: בריטני XDD אתמול דיברתי על זה עם חברות שלי >< הרכב הראשון: סקייט נחשב?! אהבה ראשונה: :\ תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אמ.. לא יודעת, לפני שבוע ככה בחתונה של בנדוד. הנסיעה האחרונה: אתמול, לקופת חולים :\ שיחת טלפון אחרונה: אמא הדאגנית שלי :) הדיסק האחרון ששמעת: נמנמ.. לא זוכרת. אמבטיית הקצף האחרונה: נראה לי בקיץ.. פעם אחרונה שבכית: אתמול, שניסיתי להכניס את הרגל לנעל -_- החיבוק האחרון: מחברות שליי!! 3> פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול, אח שלי :X פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני 5 דק' היה את הקליפ החדש של SON OF DORK שמונת האם אי פעם..- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן.. האם אי פעם נעצרת? לא.. האם אי פעם שחית בעירום? בטח! האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? :\ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי =\ האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן ^^ שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. פיג'מה 2. מכנס של פיג'מה 3. חזיה 4. תחתונים 5. גרביים 6. זהו..:\ 7. אידיוט! שישה דברים שעשית היום- 1. קמתי 2. ציחצחתי שיניים 3. ראיתי טלוייזיה 4. אכלתי ^^ 5. על המחשב.. 6. דיברתי בטלפון. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. לשמוע מוסיקה 2. להיות עם חברות. 3. להיות במחשב. 4. לצחוק. 5. לאכול :p ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- כל החברות שלי.. הן בערך 8 =\ שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? קטן שחור או וורוד? גם וגם. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- צניחה חופשית קעקוע ו-2 פירסינגים. דבר אחד שאתה מתחרט עליו- ששיחקתי אותה יודעת לקפוץ, ונקעתי תרגל Oo תודה :)

../images/Emo124.gifעונהההה../images/Emo124.gif ../images/Emo80.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: אממממ אנחנו חבורה של בערך 12 בנות חברות הכי טובות.... וכולן בשבילי כמו חברה אחת הכי טובה.... החתול הראשון: לא היה ולא יהיה הכלב הראשון: כנ"ל למרות שאני רוצה.... אבל אבא שלי לא אוהב כלבים! בעעעע הפירסינג הראשון: באף
השינוי הדרמאטי הראשון: באופי שלי! הביטחון העצמי שלי יותר גבוה ממה שהיה לי לפני שנה וחצי שנתיים! התאהבות ראשונה: גם זה יבוא!
הדיסק הראשון: לוזוכרת.... הרכב הראשון: רכב?! אינלי עדיין רשיון אפילו! אהבה ראשונה: כבר הייתה השאלה הזאת.... תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: טקילה חחחחח אבל זה היה חד פעמי.... אני שונאת אלכוהול! הנסיעה האחרונה: לוזוכרת.... שיחת טלפון אחרונה: עם חברה שלי הדיסק האחרון ששמעת: נראה לי של באסטד.... אמבטיית הקצף האחרונה: חחחחחחחחח לפני אלף שנה?! כבר פול זמן לא עשיתי אמבטיית קצף! פעם אחרונה שבכית: לוזוכרת.... החיבוק האחרון: היום.... עם חברה שלי..... פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום! חברה שלי הצליחה לעצבן אותי! חחחח פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום! שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: נופ האם אי פעם נעצרת? נופ האם אי פעם שחית בעירום? חחחחחחח לאא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן.... כשהייתי בתור קהל בתוכניות.... האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא שזכור לי.... האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחחחח לאאא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אמממ לא.... האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? אני גבוהה ככה שאני לא ממש יכולה להגיד שאני לא מרגישה ככה....
שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. קפוצ'ון 2. מכנס 3. גרביים 4. חולצה קצרה [מתחת לקפוצ'ון] 5. חולצה ארוכה צמודה [מתחת לחולצה הקצרה ולקפוצ'ון] 6. תחתונים [משום מה....] 7. חזייה [משום מה....] שישה דברים שעשית היום- 1. מבחן חוזר במתמטיקה
2. אכלתי 3. ישנתי 4. שמעתי מוזיקה [שהיא בעצם 99.9% מהחיים שלי] 5. התקלחתי 6. דיברתי בטלפון חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. לשמוע מוזיקה! @%$@#^%#$^ 2. להיות עם חברות שלי! 3. לצחוק והרבה! עד שכואבת הבטן! 4. לקנות בגדים! 5. ללכת להופעות ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- חברות שלי! שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? תלוי מה.... חחחחחחחח
שחור או וורוד? ורוד!
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לפגוש את צ'ארלי סימפסון
[האיידול שלי!] ולבלות עם כל האנשים שיקרים לי! דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שאני לא משקיעה יותר בלימודים.... מה לעשות שאני עצלנית!

Humm Noa

New member
../images/Emo9.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: מאיה החתול הראשון:אף פעם לא היה לי חתול הכלב הראשון:בנסון הפירסינג הראשון: -- השינוי הדרמאטי הראשון: -- התאהבות ראשונה:-- הדיסק הראשון: ONE של הביטלס הרכב הראשון:אופניים?
אהבה ראשונה: --- תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין
הנסיעה האחרונה: הביתה מבי"ס
שיחת טלפון אחרונה: אח שלי הדיסק האחרון ששמעת: סאן אוף דורק אמבטיית הקצף האחרונה: לפני כמה חודשים
פעם אחרונה שבכית: לפני כמה חודשים החיבוק האחרון:אתמול פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו שמונת האם אי פעם.. האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן האם אי פעם נעצרת?לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?מה?
האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?לא שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. חולצה 2.סוודר 3.בוקסר
4.מכנס 5. צמידים שהכנתי
6.גרביים 7.זהו
שישה דברים שעשית היום- 1. ישנתי 2. אכלתי 3. שמעתי מוזיקה 4. ראיתי טלויזיה 5. קראתי ספר 6. גמרתי ספר חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1.לקרוא 2. ללכת לסרטים 3. להכין דברים
הכוונה אומנות
4. ספורט 5. מוזיקה ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אין אפילו אחד שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול?גדול שחור או וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להופיע מול לפחות 5000 איש וזהו בערך
דבר אחד שאתה מתחרט עליו- --

Pinky a

New member
נצלו"ש בנוגע לדיסקים של מקפליי ../images/Emo9.gif

שלום,שמי ענת ובאתי לשאול כמה דיסקים מקפליי הוציאו עד היום
ומה שמותיהם
תודה מראש

עד היום הם הוציאו 2 אלבומים ../images/Emo80.gif

לראשון קוראים: Room On The 3rd Floor ולשני: Wonderland 2 אלבומים מדהימים!
מקווה שעזרתי!

Pinky a

New member
תודה רבה לך../images/Emo70.gifאגב עוד שאלה קשורה

האם האלבומים נמצאים בישראל לקנייה
;]

Hip Hop star

New member
לא

אמרו שהם אמורים להגיע מחודש הבא...אבל אני לא חושבת שיש עדיין חברה שמייצגת אותם כאן..אפשר להזמין מאמזון

D4Ever

New member
נצל"ש

מחר ב17:10 (ושידור חוזר ב23:55) יש תוכנית ספיישל של TOTP לכבוד כריסמאס, מישהו יודע מי מתארח שם?

למעלה