פורומים חדשים בתפוז אנשים

חרוווות!!!

טוב שאת פהההה!!!!! מקווה שהספקת להתעדכן!!!! ניר ואני (ובת דודה שלי מרי) בשולחן 2... חיחיחי אז אנחנו איתך!!!!! היה פה איזה סרט עם השולחנות חיחיחי ספרי לי איך היה!!!!!! ומה היה באילת שהיה שונה... חיחיחי אנשושיםםם אני לא מבינה במש"צים.... עשיתם לי פה בלאגןןןן

herut123

New member
כן..

דרך אגב איזה שלוחן את? לא איתי? כי עדי איתי הזמנת?

ranch22

New member
הדרכות...

כמו שיש לך מורה לשל"ח שמדריכ/ה גם את שתהיי מש"צית בע"ה תצטרכי להדריך בטיולים כך שאם תצטרכי עזרה עם ההדרכות יש לי מוכנות וגם מחדר של"ח עצמו... (את יודעת מאיפה אני מכירה את סוזן דלל?משל"ח!!לא זוכרת שאמרתי לך אז ברחוב שזה הרחוב של אהרון שלוש?!חחח טוב נו אחרי ההופעה...)

herut123

New member
כן אני זוכרת

ואני לא הנבתי אני כזה "מה זה מש"צ?" ופתאום אחרי כמה זמן לא הרבה בבית ספר התחלנו ואז נזכרתי "אאה בגלל זה רינת אמרה שהיא מש"צית אחרי ההופעה של אוהד חח אה ומדריכה כמו שאנחנו עושים הקשב וכל זה בשורות וכל מיני דברים אז אם אצטרך עזרה תודה =]

ranch22

New member
אתם כבר עושים "הקשבים"???

יפה שמלמדים אתכם כבר מעכשיו...צפי בקורס לצבא!!פשוטו כמשמעו מ"הקשב" עד למצב 2...אחחח נוסטלגיה...

herut123

New member
ענת ורינת..

ענת אני בשולחן עם עדי ניר ועוד אחת הם הזמינו ומה איתך? איפה את הזמנת? רינת, כן כזה אנחנו עושים "הקשב" ו"גדוד (איזה מספר לא זוכרת)" צועקים ועושים כמו בצופים ובצבא וגם למדנו שכזה מסתובבים ועושים עם הרגליים שמאל ימין שמאול ימין

ענת 19

New member
אני כנראה בשולחן 1!

את לא יודעת איך אני מבואסת מאז ומעולם אני רק בשולחן 2 ועכשיו אני צריכה להיות ב1... אוף....

herut123

New member
חבל..

אבל לא נורא שולחן ליד גם תהיה עם ליאת ומי עוד ב1?

ענת 19

New member
אין לי מושג!! אבל איזה כיף אני אהיה

למרות שאני קצת מאוכזבת כי אני כ"כ אוהבת את שולחן 2!

ranch22

New member
ענת...

1 זה קרוב מאוד ל2 זה לא כזה נורא..וגם ליאת שם...

למעלה