פורומים חדשים בתפוז אנשים

chuchi46

New member
:( כלבה שמתה...

עצוב :( איך קראו לה? CHUCHI? CHUCHA? לא משנה... חבל. אולי תאמץ לך כלבה חדשה? זה יכול לעזור :) וחוץ מזה... אל תשים לב אלי...

הכינוי צ'יצ'ו, קיצור לצ'יצ'ולינה.

היא הגיע בערך לגיל 20(140) ועכשיו החיה היחידה שתכנס אלי הביתה ( ב ג ל ל א מ א ) יהיה עוף, רק בתנאי שהוא קפוא. ואני לא מוציא אותו מהפריזר.

chuchi46

New member
:( 20 זה המון!

הכלבה הכי זקנה שהכרתי הגיע לגל 18... 20 זה ממש המון! ו... אולי... תאמץ משהו קטן? ולמה שאמא שלך לא תרשה לך? אתה כבר בן 20 (או 21, מצטערת, אבל לא זוכרת P:)... ואם גידלת ככה כלבה, אז למה לא? אם בא לך חיה אתה יכול לנסות לשכנע אותה בשלבים קטנים... לי לא הרשו להכניס חיה הבייתה "כי אני לא אחראית מספיק", אימצתי אוגרים, ומאז התקדמתי ועכשיו כבר יש לי תוכי חתולה וכלב. תנסה ^.^

chuchi46

New member
יש בעלי חיים לא מסריחים

דגים (אבל הם לא עושים הרבה >.<), ציפורים כשמנקים להם את הכלוב בקביעות לא עושות ריח (יש לי תוכי מדהים... הוא החיים שלי!)... חתולים הם נורא נקיים... בסופו של דבר... אם רוצים למצוא את בל החיים המתאים אפשר- אולי אתה לא רוצה אחד. אני לא יודעת- בלי בעל חיים אני לא מיסתדרת, לא עובר יום בלי לחשוב ולטפל בהם (באהבה...). אתה נשמע בן אדם אחר לגמרי... אולי אל תאמץ חיה- נשמע שאתה מתעניין יותר בדברים אחרים. העיקר שתמצא לעצמך את התחום שאתה אוהב :)

לא העיניין

רציתי להביא חולדה היא פחות מסריחה מדגים וציפורים אבל זה לא הנקודה אני פשוט מודע למגבלות שאני יכול לבקש ולמען האמת אני לא מרגיש שאני יכול להתחבר כרגע עם כלב

chuchi46

New member
חחח חזרנו להתחלה...

בסופו של דבר- אין לך חיה מהסיבה הפשוטה- שאתה לו יכול חיה רצינית כי קשה... עם כלב אתה ממש לא היחיד... זה קורה להרבה. יש לי כלב- גדול ושחור וחמוד, אבל מסריח... ואני לא מלטפת אותו, מחבקת אותו וכמעט שלא משחקת איתו בגלל זה. לפעמים ממש בא לי לחבק אותו... אבל הריח, ובאמת שאני לא רוצה להישמע שיטחית... אני לא מצליחה עם זה... אחרי חיבוק איתו אני חייבת אמבטיה. אחרת אני לא סובלת את עצמי... חייה לך בשקט את חייך- רובם מול הפורום הזה... ותהנה לך. כיף לך- אין לא צבא, לא לימודים, אין כלום... זה ניפלא. אתה חופשי. צא, תעשה משהו עם עצמך... תהנה קצת מהתקופה הזאת. תחזור, תהיה חדש ואז תדע בדיוק את המשך הדרך- אם זה עם בעל חיים או כל משהו אחר... היתרעננות תמיד עוזרת. ואגב- זה ממש זוועה להמשיך ככה את השיחה הזאת בעמוד השלישי... במסר זה יהיה יותר נוח. מקווה שלא הצקתי עם ההודעה הזאת (יש לי תכונה להיות לא קשורה בצורה מדהימהXP), ותהנה לך. ממני, סיון.

למעלה