תראו מה חברים שלי עשו !! XD
N Neon taichou New member 26/1/06 #16 ../images/Emo205.gif גאונות לשמה XDDD אוי, הכבשה. זה הרג אותי. XDDDDDD
F Fay Wood New member 26/1/06 #18 XDDDDDD ../images/Emo168.gif פאק, זה גיאוני XDD אני רוצה את הכבשה ;; XDDD
V Vivi Sparrow New member 26/1/06 #19 אוריעעעע!!~~~ *_* זה נאור ש"ניגן" על הפסנתר? XDD תמסרי להם ד"ש וזה X3 ופעם הבאה תהיי גם את באיזה וידאו שלהם ותשירי "גם אנבי מכור למשחק מכור" 3:
אוריעעעע!!~~~ *_* זה נאור ש"ניגן" על הפסנתר? XDD תמסרי להם ד"ש וזה X3 ופעם הבאה תהיי גם את באיזה וידאו שלהם ותשירי "גם אנבי מכור למשחק מכור" 3:
F Fay Wood New member 26/1/06 #20 "אנחנו זן נדיר, ציפור משונה ../images/Emo168.gif החלומות באוויר, הראש באדמה.." |פרץנוסטלגיות| TT__TT הינכם מתבקשים לעמוד לדקה דומיה לזכר צע"ש ז"ל. לא פייר ;;
"אנחנו זן נדיר, ציפור משונה ../images/Emo168.gif החלומות באוויר, הראש באדמה.." |פרץנוסטלגיות| TT__TT הינכם מתבקשים לעמוד לדקה דומיה לזכר צע"ש ז"ל. לא פייר ;;
N N0osha New member 26/1/06 #21 |אנילאקשורה| נעמוד דקה דומייה לזכר כל הדובונים, החמורים, הדיוידים וציפורי ההספנתאיר שהיו עדים לנחת צחוקנו המרושע. דני רובס- לא נשכח ולא נסלח. [ארורים יהיו הנהלת חמ"ש.]
|אנילאקשורה| נעמוד דקה דומייה לזכר כל הדובונים, החמורים, הדיוידים וציפורי ההספנתאיר שהיו עדים לנחת צחוקנו המרושע. דני רובס- לא נשכח ולא נסלח. [ארורים יהיו הנהלת חמ"ש.]
K keep smiling New member 26/1/06 #31 צעירישהם. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif זה...דבר. XD אני אסביר לך- דני רובס, שירה, אנשים, ביי-ביי.
צעירישהם. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif זה...דבר. XD אני אסביר לך- דני רובס, שירה, אנשים, ביי-ביי.
K keep smiling New member 26/1/06 #33 כן, בדיוק. XD ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif יש לי את המספר שלו בפלא'. ואין לי חצי מושג למה. י-י;
כן, בדיוק. XD ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif יש לי את המספר שלו בפלא'. ואין לי חצי מושג למה. י-י;
F Fay Wood New member 27/1/06 #47 נכוןנכון??~ ^_^ ../images/Emo168.gif והוא כאאזה דובון קטן וקירח ^-^ ;.;