פורומים חדשים בתפוז אנשים

keep smiling

New member
עשיתי בייביסיטר.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

על הנכדות של חבר ילדות של סבא שלי. קוראים לו לאוניקע. לבנות קוראים טל [בגן חובה] ולירון [אה, שנתיים-שלוש] והן חמודות. הגעתי וקראתי לטל ספר. איבדתי 5 נקודות מהאייקיו. ראינו ביחד עם לירון טיף וטף. איבדתי 20 נקודות מהאייקיו. שיחקנו ביחד לוטו. המספר הראשון שהוצאתי היה- 69. איבדתי רק 10 נקודות מהאייקיו. ראינו את אולימפיאדת החורף, הסברתי לטל שהם מחליקים על סכינים מיוחדים ואז היא הלכה למטבח חזרה עם סכינים וביקשה להחליק גם. אה, סתם השתעשעתי. ראינו את פסטיגל גיבורי העל, טל ידעה לדקלם אותו ולירון ציינה שיש ליעל בר זהר ציצי. בשלב כלשהו ברחתי לשירותים לדבר עם אור. איבדתי 700 נקודות מהאייקיו. הן הלכו לישון. בערך. הן רבו על כרית ועמדתי לבכות ביחד עם לירון. אני לא טובה עם תינוקות בוכים שבקושי יודעים לדבר. באמת שלא. סתם איבדתי את שפיות נפשי. ראיתי קליפים של ברי סחרוף, מוניקה סקס ואח"כ את ההופעה החיה של דניאל סלומון. נחשו בסוף מה עשיתי עם כל הטימטום המצתבר? וויתרתי להורים שלהן על 10 שקל מהחשבון. ;;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני לא מאמינה שגרמת לי לעשות

את זה רייבן צ'אן >>" (זה מוקדש לך בהמון אהבה!~ 3>>>>) _עוד_ קאנפצ'י איצ'יגו. PG13 נראה לי, אפילו פחות. יש רק קצת אלימות. בקושי. זה לא מבוטא. תראו את השעה. ארג. T_T אני הולכת לישון. ~~~ זה יכל להיות עכשיו, שהוא ינחית את המכה הסופית ויחתוך לו את הגרון ויראה את כל הדם-הנוזל האדום היפה והבוהק-משפריץ ויש סיכוי גדול שיעוף מספיק כדי לנחות לו על הפנים והוא יוכל לטעום אותו בלשון ולהנות מחדוות הניצחון. זה יכל להיות אז, אם קאנפצ'י לא היה מבין שעל האדמה שוכב נער בן 16, מותש ונואש ופצוע. זה לא היה מכבודו של הקפטן של קבוצה אחת עשרה לגזול את חייו של ילד. אז הוא הסיט את החרב והביט בו מתנשף וחבול ואומלל על הרצפה, והרגיש איזה משהו מדגדג מאחוריי האדרנלין שכבר הפסיק להשתחרר. הוא החזיר את החרב לנדן ונאנח פעם אחת לפני שהרים אותו בזרועותיו, והשעין את הראש הכתום כנגד חזו. משום מה, להרגיש את הגוף הקטן מונח ככה בזרועותיו בשקט הרגיש כמעט טוב כמו-אם לא יותר- להילחם עם הנער הזועף כשהוא ער. אז הוא הניח שלא ישנה לאונוהאנה אם הוא יביט בפנים השקטות עוד כמה דקות .

RaVeN IYI

New member
הוו באקי..הו באקי ;( תעשי איתי יורי

את כלכך מוכשרת זה מושימושלם תעשי לי ילד וגם קוונץ' ביער כמו של אדו ;( תעשי לי מה שאת רוצה, רק תעשי !!1 3> תודהתודהתודה אוהבת אותך הכי בעולם!!1

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo23.gifאני חייבת לישון T_T

פרוייקט הבא. יורוסוי. ואחריו קרחתצ'אן-ריסצ'אן (התחלתי כבר אחד אבל הקאנון דפק אותו),רנג'יביאקויה (לא ברור מי דופק את מי), וכנראה שאני גם אכתוב את רנג'י עם החרב קוף הזאת שלו XD (אכן, רעיון דפוק לדעת חלק מהאנשים~) מישהו שם לב לשורש מנחה פה? האההאהאהאהא?! יה, אני אוהבת את המורה שלי לתנ"כ דורית. דורית, את הכי הכי בעולם!
~!

Goggle Girl

New member
זה היה קצת חמוד

אבל נו, קנפאצ'י, אי אפשר שלא יהיה אפילו קצת חולני. תחזרי לאיצ'יצ'אדו כופרת >>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif כמה חמווווווווד. 3>

יחסית לקנפאצ'י, זאתאומרת. ס.ס;;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif תודה לשתיכן ^^

ורואה עדי, זה מה שקורה שאת מתעלמת ממני במסנג'ר, אני מדרדרת לצד האפל ;<

Goggle Girl

New member
זו לא אשמתי!

אני מגינה על החיים שלך בצבא וככה את גומלת לי?! איכ, תמותי, לא שומרת עליך יותר >< *נפקדת*

Bakura

New member
../images/Emo96.gif עלק, יושבת ומתכנתת מחשבים

בחדר ממוזג עם אנשים שמכינים לך קפה :p איכ, תתפקדי. לא כותבת לך איצ'יצ'אדו יותר XD!

Goggle Girl

New member
מה מזגן קר בחוץ!!!

ולמרות זאת מפעילים לי מזגן וקר לי ;;; כבר הייתי חולה השנה. ולא מכינים לי קפה. זה כל אחד מכין לעצמו. ואני לא שותה קפה. ובסדר. אני בדיוק עמדתי לכתוב פיק בליץ', אז ניראה לי עכשיו שאני לא אכתוב איצ'יצ'אדו. בא לי איזה... טאטסקיאיצ'י, כן, זה נשמע מפתה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif חולי זה גימלים D:~!

ושוקו. ובאמת תמותי, טאטסוקי אוהבת את הימה!~

למעלה