מגניב ניראה ^^"
E EnchantedS New member 10/2/06 #20 איזה מטומטם זה שרוצים שהיא תקליט דואט עם נינט בגלל שהיא באה.... חח אני לא יכולה ללכת גם אם אני רוצה וגם אם לא.
איזה מטומטם זה שרוצים שהיא תקליט דואט עם נינט בגלל שהיא באה.... חח אני לא יכולה ללכת גם אם אני רוצה וגם אם לא.
E EnchantedS New member 10/2/06 #27 אני לא שומעת אף אחת מהם, אבל בכל זאת, אי אפשר להשוות בין נינט לקלי... קלי היא זמרת טובה, יחסית לפופ, נינט אין לה אפילו דיסק! והשיר עם התיבה זה אחד השירים הכי מטומטמים ששמעתי...
אני לא שומעת אף אחת מהם, אבל בכל זאת, אי אפשר להשוות בין נינט לקלי... קלי היא זמרת טובה, יחסית לפופ, נינט אין לה אפילו דיסק! והשיר עם התיבה זה אחד השירים הכי מטומטמים ששמעתי...
S Sweet Revenge New member 10/2/06 #32 למה?? לי זה נשמע מעניין.. אנ'לא מתה על שתיהן.. כן? אבל אי אפשר להתווכח עם זה שלשתיהן יש קול יפה וסתם מעניין מה ייצא..
למה?? לי זה נשמע מעניין.. אנ'לא מתה על שתיהן.. כן? אבל אי אפשר להתווכח עם זה שלשתיהן יש קול יפה וסתם מעניין מה ייצא..
P patito ƒeo New member 10/2/06 #21 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo107.gif
G GD ROCKS New member 10/2/06 #24 ממש לא. אם כבר אז מי הולך להופעה של BRIGHT EYES? למי יש עוד פרטים מאיפה אפשר לקנות וזה?
G GD ROCKS New member 11/2/06 #35 לא אין לי.. מה אתם לא יודעים? פירסמו בידיעות אחרונות ובמלא אתרים בארץ... אבל לא שמעתי יותר פרטים על זה, מאיפה קונים כרטיס וכאלה... נממ אני לא מוכנה להפסיד את ההופעה הזאת!!!
לא אין לי.. מה אתם לא יודעים? פירסמו בידיעות אחרונות ובמלא אתרים בארץ... אבל לא שמעתי יותר פרטים על זה, מאיפה קונים כרטיס וכאלה... נממ אני לא מוכנה להפסיד את ההופעה הזאת!!!
Y yaelrs New member 10/2/06 #29 ../images/Emo2.gif../images/Emo192.gif איפה שמעת את זה?!? אני בטוח הולכת!!
K keisamit New member 11/2/06 #37 יהווו!!1 ../images/Emo187.gif גרר, השקסית הזו. בטח שאני אלך. אני רק צריכה להתחנן לאמא שתתן לי כסף.
T the swan12345678 New member 11/2/06 #38 כההה ../images/Emo13.gif אני חולה עליה יש לה קול מדהיםםם חוץ מזה מפורסם מארצות הברית?! גם אם זה היה ג'סי מקרטני (ואני מתעבת את הבנאדם ) הייתי הולכת
כההה ../images/Emo13.gif אני חולה עליה יש לה קול מדהיםםם חוץ מזה מפורסם מארצות הברית?! גם אם זה היה ג'סי מקרטני (ואני מתעבת את הבנאדם ) הייתי הולכת