פורומים חדשים בתפוז אנשים

EnchantedS

New member
בית בית בית בית בית בית../images/Emo6.gif

איזה כיף כאן. CHECK THIS OUT: 12 וחצי ועדיין לא התלבשתי. שם כבר הייתי בשעה הז ערה כבר 7 שעות. שלשום היה לנו תורנות מטבח ועדיין קשה לי לדרוך בגלל זה.... בעע... ואחרי זה, שהלכנו לישון, כולם היו מדוכאים.... ואז היה חושך באוהל.... ושכבתי במיטה... (אם אפשר לקרוא לזה ככה חח) ושמעתי MCR ממש חזק.... איזה כיף היה... שכחתי איפה אני... התגעגעתי, בייבס

GUILTY

New member
הייי חזרת!!!! עוד כמה זמן את מסיימת

את הטירונות?

GUILTY

New member
יהיה בסדר../images/Emo13.gif את כבר יודעת איפה

משבצים אותך? ועוד משהו - גם עם לא תקבלי את מה שאת רוצה אל תתיאשי ותנסי להוציא את ההכי טוב. כי עכשיו אני רואה את אחותי שהתיאשה מהר מידי.....טוב היא גם בכיניית וילדת צמר גפן......בקיצור גם עם קשה תנסי להנות העיקר שתהני שם.

EnchantedS

New member
המקום עצמו לא.

אני יהיה מש"קית מטה. מה שזה לא אומר..... ביקשתי קרוב לבית. אבל כל התפקידים בכלל צה"לי לבנות הם איזשהו סוג של פקידות, ולא להאמין אם אומרים לך אחרת. חוץ ממודיעין שדה בעצם, אבל זה חרא של תפקיד. כל המחלקה שלי הם בנות עם נתונים גבוהים. והרוב שם יהיו פקידות לישכה ותפקידים בסיגנון... זה די עצוב, צה"ל פשוט לא צריך כ"כ הרבה אנשים. העיקר שזה קל"ב:)

Ne§t£A Gi®L

New member
תגידו,../images/Emo108.gif

מה קורה עם הקליפ לVenon? לא ראיתי אותו בשומקום, ולא הצלחתי להבין בסוף מה נסגר איתו...קראתי כאן שהיו דיבורים שזה בכלל לא קליפ רשמי של הלהקה, זה נכון?!

GUILTY

New member
הכל היה שקר שאיזה אתר פירסם

איזה בני זו*$%^$%^$$%!!!!!!!

למעלה