פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

אוספים, מחליפים, מתעדכנים ומדברים בפורום הרשמי של מדבקות המונדיאל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1544
מקום מפגש לכל המתענינים ברכב קלאסי ואספנות לסוגיו פורום רכב קלאסי ואספנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1562
רוכבים על טרקטורונים? נפגשים, דנים ומתיעצים בפורום עמותת הטרקטורונים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1564
מידפקים על דלתות גן עדן בפורום גאנז אנד רוזס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1565
פורום לתכנית האירוח והסאטירה החדשה של ארז טל שעולה הערב לאוויר- מועדון לילה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1566 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Apikachu L

New member
נצל"ש. פרק כד'.

כמו שכולם יודעים כבר... בפיק שלי, שלושת בנות האור ואדון האופל. הנה: פרק כד'- דיו ועיניים "איפה אפיקצ'ו?" שאלה קארי, כאשר נכנסו היא וגאטומון לחדר בו נהג מיוטיסמון ללמד אותן. גאטומון פלטה קללה. מיוטיסמון, אשר עמד בגבו אל הנכנסות, הסתובב, אך לא אמר דבר. הוא החווה בידו לעבר שלושת השטיחונים אשר היו על הרצפה דרך קבע, והתיישב בכיסאו. אני שכבתי על אחד השטיחונים, ואפיקצ'ו נותרה בחדריו של מיוטיסמון. אפיקצ'ו הייתה בהן זמן לא מועט. שבע פעמים פרשה את יצועה למנוחת לילה, ושבע פעמים התעוררה, מאז הניפה עליו חרב, מאז שכבה בגשם השוטף. שבע פעמים, לקח אותי מיוטיסמון לחדר הזה, והחזיר לאחר מכן. ושבע פעמים, שאלה קארי שאלה זו, בעוד גאטומון יורה במיוטיסמון מבטי זעם, ומידי פעם מקללת אותו בלחש. "כדי שלא תפריע לה, ולא תחטט בעניינים לא לך" אמר לי מיוטיסמון, כרגיל, ולקח אותי איתו. אפיקצ'ו נותרה שם, מחייכת אלי חיוך רפה, ומתעטפת בגלימה השחורה שלה. מיוטיסמון החווה בידו עבר השטיחונים, מחכה שקארי וגאטומון יתיישבו. "אפילו היא לא הייתה מפספסת מספר נקודות חשובות בהדרכה שלי... לא הייתן זקוקות לה היום." אמר קארי זקפה את גבתה. גאטומון נתנה בו מבט משתומם. מיוטיסמון התעלם מהן. הוא הושיט את ידו והופיעה בה חבילת ניירות. "החברים שלכן" נחר מיוטיסמון בבוז, "שלחו לכן את זה. בבקשתי". מבטה של קארי נמלא אור לפתע, וגאטומון התחייכה ואוזניה רטטו. "הם לא ארוכים" אמר מיוטיסמון "מפני שלא רציתי לבזבז יותר מידי מהזמן שלי."סיים מיוטיסמון ופלט קללה. מיוטיסמון זרק אליהן את חבילת הניירות ונשען לאחור. "מכתבים!" אמרה קארי בהתלהבות, ומשכה אליה את החבילה. "רציתי לדאוג לכך שלא תפסיקו להתקדם בגלל שטויות של בני אדם" אמר מיוטיסמון, אבל נראה שקארי וגאטומון לא שמעו אותו, מפני שהן ישבו, וקארי קראה בלחש מכתבים, וגאטומון האזינה לה. דמעות עמדו בעיניהן. קפצתי על כתפה של קארי, כדי לראות. "קארי וגאטומון, כולנו פה מתגעגעים אליכן מאוד, ומחכים שתחזרו. אנחנו מקווים שהאוכל אצלכן שם בסדר, ומיוטיסמון לא ממש מציק לכן. אוהבים, טיקיי ופטאמון" "זה היה דפוק" מלמלה גאטומון, אך נראה שהתרגשה בכל זאת. "קארי היקרה, וגם גאטומון, אני ממש מקווה שאתן בסדר, כאשר נודע לי מה קרה, מיהרתי לעולם הדיגיטאלי, אבל מתברר שאני לא יכול להגן עלייך הפעם קארי. אני מצטער כל כך, ואוהב (גם ד"ש לגאטומון), טאי" קארי פרצה בבכי חרישי. "למה את בוכה?" שאלתי. "אני שמחה" מלמלה קארי "ומתגעגעת אליהם כל כך..." מלמלה, והמשיכה לקרא "גאטומון וקארי, אני מקווה שאתן בריאות ושלמות, ומרגישות טוב, כולנו מתגעגעים אלכן, קודי" וכך זה נמשך ונמשך, עד ששמתי לב למובן מאליו. אפיקצ'ו לא הוזכרה, אלא ברמז (במכתב ממשהי בשם יולי). העניין נראה לי תמוה. כאשר קארי וגאטומון החלו לקרא את המכתבים בשלישית, קפצתי מכתפה של קארי. מיוטיסמון ישב והביט בהן, ונראה מרוצה מעצמו. קיוויתי שאפיקצ'ו לא יודעת על כך, כי ידעתי שהעניין עשוי להכאיב לה. ואז, הופיעה מול קארי וגאטומון כסת דיו, וניירות. ניראה שהן לא שמו לב. "תכתבו להם חזרה" אמר מיוטיסמון, והן זקפו את ראשן. "אף מילה על הקשירה שלכן אלי" ציין מיוטיסמון, לאחר שקארי משכה אליה את הדפים, ומקל אור מחודד הופיע בידה. היא טבלה את המקל בדיו וכתבה. היא וגאטומון התייעצו בלחש, וכעבור דקות אחדות, לאחר שגאטומון טבלה את כפתה בדיו וחתמה אף היא, לאחר שקארי קשקשה דבר מה מסולסל על הדף, ערימת הדפים נעלמה. מיוטיסמון ישב והביט בהן בשלווה. הן ישבו זמן מה, במבוכה, משפילות מבטן לרצפה. מיוטיסמון המשיך לשבת בשלווה, סנטרו מונח על אגרופו, ומבטו נעוץ בהן. לאחר זמן מה, אמר, "אני מבין שלא הכרתן את אפיקצ'ו, עד לפני זמן לא רב, לא כן?" קארי וגאטומון זקפו את ראשן. "לא, לא ידענו עליה בכלל..." אמרה במהירות "אף על פי..." התחילה לומר, אך מיוטיסמון קטע אותה חדות. "והיא ידעה עליכם." זו הייתה קביעת עובדה "על הדיג'יגורלים" ירק את המילים. "יש לך בעיה עם זה?" שאלה גאטומון בתוקפנות מה. "לא" ענה מיוטיסמון בשלווה, והמשיך להתבונן בהן. ניראה היה כי הדבר מסב להן עצבנות, וככל שתחושת אי הנוחות שלהן גברה, התרחב יותר ויותר חיוכו של מיוטיסמון. "ולא היה ידוע לאף אחד מבני חבורתכם שהיא עוזרת לכם, גם אם... העזרה שלה לא ממש נראתה לעין..." ציין, מושך את המילים לאיטו "תמיד התעניינתי, איך חבורת לא יוצלחים, כפי שחבורתכן הייתה, הייתה בעלת מזל רב כל כך, לאורך זמן." גאטומון רעדה בזעם. "אל תאמר שום דבר על החברים שלי!" התפרצה לעברו. קארי נסתה להרגיע אותה, אך ירתה מבטים זועמים לעבר מיוטיסמון. "ואני רואה איזו הכרת תודה, יש לחברים שלכן... על כל מה שהיא עשתה" משך את מילותיו, קולו מעמיק, עד כמעט חרחור. שתיהן נותרו שותקות. "אני מתעניין לדעת מדוע כך זה. חשבתי שההולכים באור דווקא נוהגים להכיר תודה... מנהג מטופש לעיתים קרובות, בהתחשב בכך שהוא רק נובע מאינטרסים, לדעתי בכל מקרה" אמר מיוטיסמון ונשען לאחור בנוחות. "אתה לא תבין" אמרה קארי בשקט. מיוטיסמון זקף גבה. "אמרי זאת שוב" אמר. "אתה לא תבין. אתה לא יכול להבין. מעולם לא..." אמרה, והשתתקה לפתע, עוצרת בעצמה ממה שרצתה לומר.

Apikachu L

New member
המשך. או הסוף. יצא פרק קצר.

מיוטיסמון הושיט אליה את ידו. "ילדתי," אמר, "גשי הנה" קארי רעדה בזעם, אך התרוממה וצעדה לעברו בראש מורם. "מנוול" מלמלה גאטומון. כאשר קארי עמדה לצד כיסאו, תפס אותה במותניה והושיב אותה בחיקו. "מעולם לא...מה מעולם לא?" שאל מיוטיסמון רכות. קארי נסתה להשתחרר מאחיזתו, אך הוא אחז בה בכוח מספיק כדי שלא תוכל להשתחרר בקלות. קארי נשכה את שפתיה. "מעולם לא היו לך חברים" אמרה. מיוטיסמון חייך, והטה את ראשו לאחור, פיו פעור וניביו מזדקרים אל על וצחק. קארי נחלצה מאחיזתו וחזרה למקומה ליד גאטומון, מביטה בו פעורת עיניים. מיוטיסמון המשיך לצחוק, קול הבס שלו חוזר מקירות החדר. לאחר דקות אחדות, גאטומון צמצמה את עיניה וצעקה "תפסיק כבר!", אך צחוקו רק התגבר. קארי וגאטומון החליפו מבטים משתוממים. כעבור זמן קצר הפסיק לצחוק, אך עדיין מחייך, הניף את ידו השמאלית הצידה. שתי עיניים זוהרות, כעיניה של אפיקצ'ו צפו בחלל האוויר. "אולי את צודקת" אמר מיוטיסמון, אך מבטה של קארי רותק לעבר העיניים המרחפות. כעבור זמן קצר הופיעה גלימה שחורה. הגלימה נראתה כעוטפת גוף אשר ישב על הרצפה. שלושה כוכבים הופיעו בין העיניים. "אפיקצ'ו?" שאלה גאטומון בתמיהה. העיניים נעצמו ונפקחו באישור. רחרחתי את האוויר. לא היה רמז לריחה ש אפיקצ'ו. מיוטיסמון נשף בבוז. "תופיעי" אמר, מפנה את ראשו לעבר העיניים הזוהרות. שובלי אורות אחדים עפו לעבר המקום, הסתחררו ונעלמו, ובניהם נגלתה אפיקצ'ו, יושבת על הרצפה בשלווה, ברכיה מכונסות תחתיה. קארי וגאטומון התרוממו והחלו לצעוד לעברה בשמחה. אני עדיין ישבתי. משהו בכל המעמד לא מצא חן בעיניי. מבטה של אפיקצ'ו עצר את השתיים. לא היה זה המבע שהיו רגילות לראות בעיניה. עתה היה בהן משהו נכנע כמעט. "שבו" אמר מיוטיסמון "אין צורך להתרגש. היום תלמדו לעשות זאת" מבטה של אפיקצ'ו הושפל לרצפה. "אני חושב שכדאי שאפיק'צו תלמד אתכן. יש לה מיומנות מפתיעה בנושא, אחת היחידות שהצליחה לפתח..." אמר מיוטיסמון, מסיים בבוז קל. "אבל..." פתחה גאטומון "איך אתן חושבות הצליחה לא להתגלות במשך זמן כה רב?" שאל מיוטיסמון. אפיקצ'ו תלתה את מבטה במיוטיסמון, שפתיה לחשו דבר מה. מיוטיסמון נעץ בה מבטו בכעס. אפיקצ'ו הפנתה את מבטה בחזרה אל הרצפה, והחלה לדבר בשקט. "האור נותן ליצורים החיים להראות. אך הוא יכול גם להסוות, אם זורם סביב מקום כלשהו. אך במקרה כזה עדיין ניתן להבחין ביצור החי, מפני שכמעט בלתי אפשרי להסיט את כולו. אבל ניתן להתחבר אל האור ולזרום איתו, במקרה כזה, ניתן..." בזמן שהיא דיברה, הלכתי אליה והתיישבתי בחיקה. היא לטפה אותי מבלי משים. והמשיכה לדבר. היה דבר שלא אהבתי לשמוע בקולה. היה זה פחד. -סוף פרק כד'-

כשמם כן הם: ממלאים.

פרקים שמספרים על דברים שלא קשורים לעלילה הראשית. זה לא אומר שהם רעים, רק שהם נותנים איזו מנוחה מהעלילה הראשית, כדי שלא תיגמר מהר מדי, ובפרקים כאלה גם יכולים לקרות אירועים שקשורים לעלילה הראשית, אבל לא ישירות. הדרך הכי טובה להסביר את זה היא בפרק שלך: במקום ללכת מכות עם מה-שזה-לא-יהיה, קארי, גאטומון ואפיקצ'ו סתם מתאמנות להן. אם את מכירה קצת את דרגון בול זי, היא מלאה פילרים. כל קרב שם יכול להתפרש על מעל עשרה פרקים. פילרים הם בסדר, כל עוד הם לא יותר מדי. והפיק שלך דווקא בסדר, את לא צריכה למהר ולקצץ בפרקים רק בגלל מה שאמרתי

קורורו

New member
כמה סאיינים צריך כדי להחליף נורה?

אחד, אבל ייקח לו 15 פרקים להחליף אותה. ייקח לו 30 פרקים אם הנורה תחליט להשוויץ שהיא חזקה ממנו... לא זוכרת איפה קראתי את זה ^^'

אוי לבושה, תלמידת לשון לבגרות >.>

...ייקחו לו... וזה מצחיק. לא עשינו אף-פעם בדיחות כאלה על דיג'ימון?

Apikachu L

New member
בואו נעשה בדיחות כאלו שוב!

בהנחה שעשינו פעם. זה יחייה קצת את הפורום. כנראה שינת המבחנים שלו התחילה שוב. אני הולכת לעבוד על הביוטופ. מחרתיים בגרות באנגלית.

Wolf GiRL™

New member
גם אני!

(כמה צפוי), אתה עושה 5 יחידות לא? אז למה לא עשית את E שנה שעברה?

כי אנחנו לא עושים בגרות באנגלית ב-י

שנה שעברה עשיתי רק היסטוריה ולשון, ומי שלומד שלוש יחידות מתמטיקה עשה גם בגרות בזה (וזה לא אני).

Wolf GiRL™

New member
גם אנחנו כאלה....

וזה דבילי, כי F ו G הם לא קלים במיוחד (אני לא מדברת על כאלה שיש להם אוצר מילים ושליטה, אלא על כאלה שאומנם עודים 5 יח' אבל עדיין קשה להם). אצלנו גם החמש יחידות עשו מתמטיקה, רק הארבע לא כי לא הספקנו את החומר של 005, כמה יחידות אתה עושה?

יאנה י

New member
מה שממש דפוק

זה שG יותר קל מF. למרות שהוא קשה יותר, טכנית. אצל כולם המגן של F נמוך משל G. חוץ מזה, לעשות בגרות באנגלית ביב זה חרא, כי ליב' בד"כ נותנים את המורים הדפוקים ביותר.

Wolf GiRL™

New member
למה לא עשית בחינה

שנה שעברה? אתה עושה 2 בחינות השנה (כמוני) או רק 1?

למעלה