פורומים חדשים בתפוז אנשים

Snake Bandage

New member
זה לא ככה בכל בית ספר? ס.ס

אני יודעת שתלמידי י"א באו היום רק לבגרות. השכבה שלנו עשתה במועד חורף אז באו רק מי שנכשלו או רצו לשפר. חוץ מהם היו בבית הספר גם כמה תלמידי ביולוגיה שעשו להם תגבורים לפני מתכונת וכל הפריארים שהתנדבו לעבוד על ספר מחזור ויום שמיניות. וזה די כולל אותי. ;<< מה, אצלכם זה לא ככה? אנחנו גם מקבלים חופש יום לפני. חשבתי שזה ככה בכל בית ספר. ס.ס

strawberrys

New member
כן, ככה.

אני לא עושה בגרות, אני בט', אבל עד אתמול כל העניין לא מספיק עניין אותי בשביל לדעת שיש חופש ביום של הבגרות. רציתי לדעת את זה, כי זה די מעצבן שכולם היו בחופש ויכלו לדבר איתי ובסוף הייתי סתם לבד><

Snake Bandage

New member
אה. וואלה. ט'. שכחתי. ;XD

זה שכולם בחופש לא אומר כלום. יש אנשים שממש לומדים לבגרות באנגלית (למרות שאין לי מושג איך בדיוק לומדים לבגרות באנגלית... הרי צריכים לדעת להשתמש בשפה בסך הכל, לא?), ורוב האנשים לומדים ממש עד הרגע האחרון. ממש קמים בבוקר וקוראים את החומר עם הקפה/קורנפלקס/חביתה/נקניקיות (כן, יש אנשים שאוכלים נקניקיות בבוקר. אבל הם בעיקר אירופאים). אז חופש ביום הבגרות ואפילו יום לפני לא ממש אומר חופש.

Apikachu L

New member
אם כל האנשים האלו עם הציונים בשמיים

היו שותקים לפעמים, ונתנו לאנשים עם ציונים ממוצעים להרגיש טוב יותר, העולם היה נחמד. אבל כולם זורים מלח על הפצעים אחד לשני. עזבו, אני פשוט מרירה אחרי הבגרות בביוכימיה. היה קל, אבל בטח קיבלתי חרא ציון. וגם המגן שלי לא משהו. אה...אולי היתי צריכה לחתום ויתור מגן...

Wolf GiRL™

New member
אנחנו גם מקבלים יום חופש....

לפני מתכונת ראשונה (או אחת שמסודרת בלוח מבחנים) עושים מתכונת בבוקר וממשיכים ללמוד, גם אצלכם זה ככה?

Snake Bandage

New member
או, אכן כן.

כמובן שבמקרה שלנו כבר לא ממש ממשיכים ללמוד כי לעזאזל, אין מה כבר. אבל באופן עקרוני זה ככה.

Wolf GiRL™

New member
טוב...

את כבר בי"ב, אנחנו בדיוק קיבלנו הרצאה שאסור לתחכמן את המורים שישחררו אותנו משעורים ובמיוחד בימים של המתכונות.

Snake Bandage

New member
גם לנו עשו הרצאה דומה

הם אמרו שאנחנו חייבים לבוא לתגבורים וכאלה. אבל זהו, שאין תגבורים. ;XD לא לי, לפחות. למדעיים יש המון. במיוחד לביולוגים המסכנים.

Snake Bandage

New member
בפסח באתי פעמיים.

לא למדתי *כלום*. נשבעת שלא. אני אפילו לא זוכרת מה תגברו. יש סיכוי שישנתי באותו זמן בכיתה. בכל מקרה זה נורא כיף שלומדים רק שלוש יחידות מתמטיקה. כי כל התגבורים היו של מתמטיקה (וביולוגיה) אבל מכיוון שאני סיימתי (וברוך שלא עשני ביולוגית)... 3= עזבו. סתם נחמד לי שאני מסיימת עם הזבל הזה ושכל הבגרויות הממש מפחידות מאחורי (לא, אזרחות זה ממש לא מפחיד אם קוראים עיתונים).

Wolf GiRL™

New member
להיות בסוף זה בהחלט נחמד.

לצערי, רוב הבגרויות הממש מפחידות עוד לפני. XDDD ביולוגים באמת עובדים קשה, במיוחד אם אתה עושה 5 יחידות. אז במקום ללכת לעבוד קשה בביולוגיה מה הלכת לעשות? (שבטח לי יהיה משהו בלתי נתפס כמו אומנות או משהו, לצערי נולדתי עם שתי ידיים שמאליות). אגב, נבחנת באנגלית ביום שני?

Snake Bandage

New member
ביולוגים מסכנים. ממש אבל. ;XD

יש לי כמה וכמה חברים ביולוגים והם בלחץ אדיר עכשיו, המסכנים האלה. אבל לא נורא, עוד מעט הם יסיימו הכל ובסוף זה גם ישתלם להם. או, אני, אני הלכתי על מגמת אומנות-ספרות. אומנות היה ממש אחלה (עשיתי את הבגרות העיונית בדיוק לפני שבוע), המורה שלנו בעיוני פשוט מקסימה והחומר ממש מעניין. המורה לאומנות מעשית... לא כל כך מקסים. וכל הטכניקות שלמדתי שם כבר למדתי בחוג במוזיאון, אז בקושי עשיתי אצלו משהו חוץ מלהשתעמם. בסוף עשיתי סרט אנימציה דבילי בתור עבודה וקיבלתי על זה ציון גבוה והמון מחמאות. היה אחלה. 3= ספרות... איכ. לא התחשק לי ללמוד את זה ממילא כי יש לי אלרגיה קשה לשירים, וזה שהמורה מגעילה לא עזר בגרוש. אני כל הזמן מקבלת ציונים נוראיים ממנה, זה מעציב אותי. =D ואחר כך עוד אומרים לי שהיא אוהבת אותי הכי הרבה מבין כל הילדים בכיתה. בטח. אנגלית עשיתי כבר שנה שעברה. אני דוברת אנגלית אז שלחו אותי למסלול המואץ. לא עשיתי כלום בכיתה וקיבלתי מאה בשלושת המגנים שלי באופן אוטומטי בכל מקרה. XD גם הציון הסופי שלי זה משהו כמו 97, ועם הבונוס שאני מקבלת על החמש יחידות זה 122 או משהו כזה. בכל מקרה רוב הילדים מהשכבה שלי לא עשו אנגלית ביום שני כי הם עשו במועד חורף כדי להקל על עצמם בקיץ. אבל היו מספיק אנשים שעשו בגלל שהם נכשלו וכאלה. במקום לעשות בגרויות ומתכונות, אני מציירת לספר מחזור (הכריכה והחלק של הכיתה שלי תלויים בי, ואני הציירת הראשית בחלק הכללי). יאי לי. גם ציירתי את החולצה של היום שמיניות, אז כל השכבה שלי תלך עם ציור שלי על החזה. כבוד. D= *מתלהבת מעצמה יותר מדי* ;XD

Wolf GiRL™

New member
יש לי מישהי כזאת בכיתה....

שגם דוברת אנגלית מהבית אז היא עשתה את E,F,G ביום שני וסיימה עם זה, לצערה המורה שלנו כן מתחשב בעבודות כיתה ושעורי בית אז לפחות ב- E המגן שלה היה נמוך יחסית למה שהיא מסוגלת. אבל אני חושבת שהוא הגיש אותה על מגנים גבוהים ב-F ו-G. איכס, ספרות, זה אולי אחד המקצועות היותר מיותרים ברשימה אצלי, ואני עוד אוהבת לקרוא, עצוב איך משרד החינוך מוצא את כל הדברים הממש משעממים ומכריח אותנו ללמוד את זה. אם את מציירת אז זה הולך להיות ספר מחזור ממש מגניב ^.^, על איזה סגנון את הולכת? איזה כיף לשכבה שלך, גם אני הייתי שמחה להסתובב עם ציור שלך, את מציירת ממש יפה!

Snake Bandage

New member
אה, האמת שכן עשיתי דברים

דיברתי עם המורה הרבה באנגלית והיא כל כך התפעלה מזה (כולה אנגלית, לא צריך להתלהב כל כך...). והיא גם נתנה לי מאה על העבודה שעשיתי על טסונאמי למרות שלדעתי היא הייתה ממש גרועה. זה עזר שהעבודה האומנותית שלי הייתה קומיקס שבו נארוטו מסביר איך נוצר טסונאמי. XD האמת היא שאני בכלל לא דוברת אנגלית מהבית. ההורים שלי בקושי מבינים מה אני אומרת. הכל מחו"ל. (גם הצרפתית והשבדית המוגבלת. XD) אף פעם לא אהבתי ספרות. בהרבה מקרים זה סתם הורס סיפורים טובים. אבל בסך הכל טוב שלקחתי חמש יחידות כי את היצירות המעניינות למדנו בסוף במסגרת של החמש יחידות ולא במסגרת הרגילה של שתי יחידות. פרק מהאודיסיאה, למשל, והגלגול של קפקא. יצירות ענקיות. וחוץ מזה מצאתי מחזה של שייקספיר שאני *כן* אוהבת. אבל ספרות עדיין איכס. תודה רבה. X3 אני הולכת על סגנון אנימה, כמובן. והדמות שציירתי על החולצה שלנו הוא צ'יבי חמוד כזה. אני אצלם את החולצה כשאני אקבל אותה ביום שלישי.

Apikachu L

New member
יש לי את הבעיה של התמרחות

האמת המרה היא שהתחלתי לכתוב פרק ושכחתי מה אני רוצה ממנו. פרט לכך שלא מצליח לי להגיע לקטע שבו הן לומדות את הדברים המגניבים באמת. הבעיה היא שאני לא מצליחה להזכר מה הם לעזאזל. כי תכננתי את זה לפני כמה וכמה שנים... ומאז...קצת שכחתי. אבל הפרק הבא יהיה טוב יותר. נתת לי רעיון לפרק.

למעלה