ביולוגים מסכנים. ממש אבל. ;XD
יש לי כמה וכמה חברים ביולוגים והם בלחץ אדיר עכשיו, המסכנים האלה. אבל לא נורא, עוד מעט הם יסיימו הכל ובסוף זה גם ישתלם להם. או, אני, אני הלכתי על מגמת אומנות-ספרות. אומנות היה ממש אחלה (עשיתי את הבגרות העיונית בדיוק לפני שבוע), המורה שלנו בעיוני פשוט מקסימה והחומר ממש מעניין. המורה לאומנות מעשית... לא כל כך מקסים. וכל הטכניקות שלמדתי שם כבר למדתי בחוג במוזיאון, אז בקושי עשיתי אצלו משהו חוץ מלהשתעמם. בסוף עשיתי סרט אנימציה דבילי בתור עבודה וקיבלתי על זה ציון גבוה והמון מחמאות. היה אחלה. 3= ספרות... איכ. לא התחשק לי ללמוד את זה ממילא כי יש לי אלרגיה קשה לשירים, וזה שהמורה מגעילה לא עזר בגרוש. אני כל הזמן מקבלת ציונים נוראיים ממנה, זה מעציב אותי. =D ואחר כך עוד אומרים לי שהיא אוהבת אותי הכי הרבה מבין כל הילדים בכיתה. בטח. אנגלית עשיתי כבר שנה שעברה. אני דוברת אנגלית אז שלחו אותי למסלול המואץ. לא עשיתי כלום בכיתה וקיבלתי מאה בשלושת המגנים שלי באופן אוטומטי בכל מקרה. XD גם הציון הסופי שלי זה משהו כמו 97, ועם הבונוס שאני מקבלת על החמש יחידות זה 122 או משהו כזה. בכל מקרה רוב הילדים מהשכבה שלי לא עשו אנגלית ביום שני כי הם עשו במועד חורף כדי להקל על עצמם בקיץ. אבל היו מספיק אנשים שעשו בגלל שהם נכשלו וכאלה. במקום לעשות בגרויות ומתכונות, אני מציירת לספר מחזור (הכריכה והחלק של הכיתה שלי תלויים בי, ואני הציירת הראשית בחלק הכללי). יאי לי. גם ציירתי את החולצה של היום שמיניות, אז כל השכבה שלי תלך עם ציור שלי על החזה. כבוד. D= *מתלהבת מעצמה יותר מדי* ;XD