אופטיקנה? במבצע שיש בטלויזיה? ורסאצ'ה! רק 500! נו באמת...
K keeeren New member 26/5/06 #17 ../images/Emo6.gif אני בפורום... פעם הייתי כל הזמן עכשיו כבר הרבה פחות כי אין לי זמן אבל אני עדיין חלק מהפורום.. מקווה לפחות.. קרן, נעים להכיר.. ואת?
../images/Emo6.gif אני בפורום... פעם הייתי כל הזמן עכשיו כבר הרבה פחות כי אין לי זמן אבל אני עדיין חלק מהפורום.. מקווה לפחות.. קרן, נעים להכיר.. ואת?
H Hezi The One New member 26/5/06 #21 מה אכפת לי המשקפיים?! אני ראיתי אותך היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהב אותך
מה אכפת לי המשקפיים?! אני ראיתי אותך היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהב אותך
T Tin Doll New member 28/5/06 #39 גדולות מידי את נראית אופנועית משהו אבל תתחדשי!! ואני מתגעגעת יא זבל!
נ ניו יורק רפיח New member 25/5/06 #8 מחר שישי בפטיפון הופעה של שירותי בנות, כיף אל חראת וכביסה מלוכלכת ב 21:30 פטיפון-יצחק שדה 32 ת"א המחיר-30 שח
מחר שישי בפטיפון הופעה של שירותי בנות, כיף אל חראת וכביסה מלוכלכת ב 21:30 פטיפון-יצחק שדה 32 ת"א המחיר-30 שח
ג גוני קפלן New member 26/5/06 #25 שירשורים קראתי את המאמר על השירשורים ואל הבנתי מה זה שירשור מישהו יכול להסביר לי?????????????????? בבקשה???????
שירשורים קראתי את המאמר על השירשורים ואל הבנתי מה זה שירשור מישהו יכול להסביר לי?????????????????? בבקשה???????
פ פרקשון New member 28/5/06 #40 רק אתה תשלם לשמוע את שלום חנוך, עברי לידר, בית הבובות, אביב גפן ועוד כמה כאלה?