קשש זה בסדר גם אני
F Felix dude New member 24/6/06 #37 אתם מוכנים?? שלוש ארבע ו... להתראוווווווווווווווווווווות [נו .. פזית מפיספוסים><] בלכמקרה. מחר אני נוסעת לקורס מד"חים =]] כןכן גברבר שכמותי יוצאת. בכלמקרה. אנלא יהיה פה 10 ימים. אז וויש מי לאק.
אתם מוכנים?? שלוש ארבע ו... להתראוווווווווווווווווווווות [נו .. פזית מפיספוסים><] בלכמקרה. מחר אני נוסעת לקורס מד"חים =]] כןכן גברבר שכמותי יוצאת. בכלמקרה. אנלא יהיה פה 10 ימים. אז וויש מי לאק.
F Felix dude New member 25/6/06 #45 זונות אתם. זה מה שאתם. אני הולכת לישון. ואתם לא תראו אותי [נו.] 10 ימים. ליל"ט
I indistinct mood New member 24/6/06 #41 ../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifמפגש צפונבונים-תאריך../images/Emo41.gif נראה לי שדי החלטנו על קניון חיפה. אז תאריך-מה29.6 אין לי זמן לנשום איזה שלושה שבועות בערך. אז מה עם יום רביעי הקרוב, ה28.6?
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifמפגש צפונבונים-תאריך../images/Emo41.gif נראה לי שדי החלטנו על קניון חיפה. אז תאריך-מה29.6 אין לי זמן לנשום איזה שלושה שבועות בערך. אז מה עם יום רביעי הקרוב, ה28.6?
I indistinct mood New member 25/6/06 #44 ../images/Emo121.gifסעמק נו גכעגכלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחגכהככ