אין, אתה כזה נשמה
A Another Perfect Day New member 14/7/06 #16 ../images/Emo204.gifאין, אתה כזה נשמה ../images/Emo24.gif
ס ססילייה New member 14/7/06 #17 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif בנצי,ואביגיל! אני אוהבת אתכם$%#@% כפרעלייכם בנצי.. אם אני מחר בחולון <ואני מקווה שכן.לא יכולה פה יותר> תצפה לשיחה ממני
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif בנצי,ואביגיל! אני אוהבת אתכם$%#@% כפרעלייכם בנצי.. אם אני מחר בחולון <ואני מקווה שכן.לא יכולה פה יותר> תצפה לשיחה ממני
מ מכשפהקטנהזונה New member 14/7/06 #18 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני מקווה שיש לך מיטה גדולה כי אני אנסה מאודדד לשכנע את ההורים שלי לנסוע אלייך. אני לא יכולה להיות פה יותר ואיפרת על סף מוות. פוווווף .
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני מקווה שיש לך מיטה גדולה כי אני אנסה מאודדד לשכנע את ההורים שלי לנסוע אלייך. אני לא יכולה להיות פה יותר ואיפרת על סף מוות. פוווווף .
א אפרת P New member 14/7/06 #20 איפרת קמה לתחיה!../images/Emo112.gif ירד לי החום.. הנפיחות לא ממש אל ניחא אני אבין אם נמאס לך סתאאם
א אפרת P New member 14/7/06 #19 כפרע עליך.../images/Emo23.gif../images/Emo112.gif המ. אני גם יחסית צפון אבל הקטיושות לא יצליחו להגיע לזכרון (גבוה וזה) אז כולם מוזמנים גם לפה..
כפרע עליך.../images/Emo23.gif../images/Emo112.gif המ. אני גם יחסית צפון אבל הקטיושות לא יצליחו להגיע לזכרון (גבוה וזה) אז כולם מוזמנים גם לפה..
I indistinct mood New member 14/7/06 #22 ../images/Emo121.gifמצטער לאכזב אותך אבל יש לחיזבאללה טילים שמסוגלים להגיע עד חדרה. מכוונים אותם קצת יותר גבוה, והופ-הם בזכרון.
../images/Emo121.gifמצטער לאכזב אותך אבל יש לחיזבאללה טילים שמסוגלים להגיע עד חדרה. מכוונים אותם קצת יותר גבוה, והופ-הם בזכרון.
T the turtle hunter New member 14/7/06 #24 גם בתל אביב תתקבלו בברכה נו באמת יש פה מזרון מאוד נחמד לכל המבקשים וגם רגוע פה (תודה לאל!)
B B a m b o o k New member 14/7/06 #25 וגם בב"ש... זה נורא רחוק...../images/Emo3.gif סתם.. אתם תמיד מוזמנים.. גם בלי מלחמה
א אביק הוופל New member 14/7/06 #27 סדרי עולם השתנו!!!! מי ישמע!! קילומטר מעזה יותר בטוח מנהריה\כרמיאל\חיפה, או כל חור אחר שאתם גרים בו בואו לפה נעשה טיול לאור זריחה על הגבול :]
סדרי עולם השתנו!!!! מי ישמע!! קילומטר מעזה יותר בטוח מנהריה\כרמיאל\חיפה, או כל חור אחר שאתם גרים בו בואו לפה נעשה טיול לאור זריחה על הגבול :]
F Felix dude New member 14/7/06 #28 עם כבר עד באר שבע הוזמנתם... גם לפה תוכלו להגיע=]]... לא באמת.. מוזמנים כל עת [חוץ מעוד שבוע עד ל2 לאוגוסט. אני טסה.]
עם כבר עד באר שבע הוזמנתם... גם לפה תוכלו להגיע=]]... לא באמת.. מוזמנים כל עת [חוץ מעוד שבוע עד ל2 לאוגוסט. אני טסה.]
מ מכשפהקטנהזונה New member 14/7/06 #32 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifוואו. לישון עם קוטג' אני רוצה לבוא$%&)$*)$%*%$&*&$#&#$&#$&
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifוואו. לישון עם קוטג' אני רוצה לבוא$%&)$*)$%*%$&*&$#&#$&#$&
I indistinct mood New member 14/7/06 #35 ../images/Emo121.gifבמקרה שלך, בטח התכוונת ל "וואו, להיות עם במיטה עם קוג' אני רוצה לבוא@#$@#$$%#$%#%"
../images/Emo121.gifבמקרה שלך, בטח התכוונת ל "וואו, להיות עם במיטה עם קוג' אני רוצה לבוא@#$@#$$%#$%#%"