קשש נוווווווו כן אוחחחחח זה לא הייתי אני
ס סנוווופקין New member 22/7/06 #24 קשש גם אביק !!! פטררררררררררררר ליייימווווןןןן חחחחחחחחחחחחח פרפקט
א אביק הוופל New member 22/7/06 #35 אתה אידיוטטטטטטטטטטטטטט זה לא מה שאמרתיייי מה שאמרתי זה פרפקט לימון ופטר עם תירוש. אוייש. תקשיב לי יותר טוב! באמת
אתה אידיוטטטטטטטטטטטטטט זה לא מה שאמרתיייי מה שאמרתי זה פרפקט לימון ופטר עם תירוש. אוייש. תקשיב לי יותר טוב! באמת
ס סנוווופקין New member 22/7/06 #37 קשש ../images/Emo23.gif נוווווווו רציתי פרפקט ו לילקיש אמרה שאמרת פטר ואני פטר לימון |מבולבל| פטר תירוש חעחעח טוב קיצר פרפקט להרגע בובה
קשש ../images/Emo23.gif נוווווווו רציתי פרפקט ו לילקיש אמרה שאמרת פטר ואני פטר לימון |מבולבל| פטר תירוש חעחעח טוב קיצר פרפקט להרגע בובה
א אביק הוופל New member 23/7/06 #56 ../images/Emo23.gif גור. חחח ליל הזאת לא מבינה כלום היא רוסיה סוג ד', משתכרת מכלום :] אני רגועה יותר מידי באופן מפחיד
../images/Emo23.gif גור. חחח ליל הזאת לא מבינה כלום היא רוסיה סוג ד', משתכרת מכלום :] אני רגועה יותר מידי באופן מפחיד
ס סנוווופקין New member 23/7/06 #60 קשש חעחעחעח חצי רוסיה!!!!!!!!!!!!!!!!!! @@!#@!$@!#@!$ אין לה מחשב נו גור??? תעשי לי מאחורי האוזן. מי רגוע מה רגוע
קשש חעחעחעח חצי רוסיה!!!!!!!!!!!!!!!!!! @@!#@!$@!#@!$ אין לה מחשב נו גור??? תעשי לי מאחורי האוזן. מי רגוע מה רגוע
ס ססילייה New member 23/7/06 #62 לכי תיעלמי בג'ונגל@$%#$%@#%#$^ אנ חצי נו מה. חח החצי הרוסי לא גר איתנו בחולון סתם נו. אביק. דיי. מי שמדברת על משתכרות מכלום.אהמהמהמהמהמהממה.XDDDDD אביק את גורה.
לכי תיעלמי בג'ונגל@$%#$%@#%#$^ אנ חצי נו מה. חח החצי הרוסי לא גר איתנו בחולון סתם נו. אביק. דיי. מי שמדברת על משתכרות מכלום.אהמהמהמהמהמהממה.XDDDDD אביק את גורה.
ס ססילייה New member 23/7/06 #65 אהא בובה. אני עוד לא השתכרתי עם בועז החמדמד. גור פילפילון סקסי. XDDD סתם אביק. אני אוהבת אותך. תעשי בי שפטים.|ריר|
אהא בובה. אני עוד לא השתכרתי עם בועז החמדמד. גור פילפילון סקסי. XDDD סתם אביק. אני אוהבת אותך. תעשי בי שפטים.|ריר|
ס ססילייה New member 23/7/06 #67 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אביק. אני מתחננת. אינ אתרפס באמצע כ-ל הקיבוץשלך, ואקרע את בגדיי כדי שתעשי בי שפטים אשפיל את עצמי.@#$%@#%#%!@$! תעשי..או ש..... אין ליל.
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אביק. אני מתחננת. אינ אתרפס באמצע כ-ל הקיבוץשלך, ואקרע את בגדיי כדי שתעשי בי שפטים אשפיל את עצמי.@#$%@#%#%!@$! תעשי..או ש..... אין ליל.
ס ססילייה New member 23/7/06 #70 ../images/Emo7.gif אביק פגעת בי. זהו, אין ליל יותר. אני אקנה חמור ואנדוד רחוק רחוק רחוק. ויום אחד, שתיזכרי בבנותייך <שילדת בכאבים רבים.> ותרצי לראות אותן. תראה מי ישים עלייך. סתם נו בובה.
../images/Emo7.gif אביק פגעת בי. זהו, אין ליל יותר. אני אקנה חמור ואנדוד רחוק רחוק רחוק. ויום אחד, שתיזכרי בבנותייך <שילדת בכאבים רבים.> ותרצי לראות אותן. תראה מי ישים עלייך. סתם נו בובה.
A AvtipuS New member 22/7/06 #25 קטיושקה פטרושקה הלו הלו,אתמול ב14:0 נחתתי בארץ ומשם נסעתי ישר לרחובות למשפחה כי מפגיזים לי תבית,ואין פה מחשב אז נמנמ אני כותב מהטלפון אז יהיה לכם עוד קצת שקט ממני,סלאמתק. ומיכלי ואביק אני מצטער על הסינון אני מבטיח לנסות להתקשר מחר.
קטיושקה פטרושקה הלו הלו,אתמול ב14:0 נחתתי בארץ ומשם נסעתי ישר לרחובות למשפחה כי מפגיזים לי תבית,ואין פה מחשב אז נמנמ אני כותב מהטלפון אז יהיה לכם עוד קצת שקט ממני,סלאמתק. ומיכלי ואביק אני מצטער על הסינון אני מבטיח לנסות להתקשר מחר.