פורומים חדשים בתפוז אנשים

sweet stav

New member
עונה!

שימו 10 שמות של אנשים שאתם מכירים[רצוי מהפורום:p ] 1. טל-talshoosh 2. שיר-sweet shir 3. אביטל-בתדודה כוש 4. תום- sexsy boy 5. עדי -didalf 6. רותם - פלורותם 7. אדווה-גמדונת קיבוצניקית 8. ירין- Floricienta.co.il 9. נועם-נועם המתוקה 10.סיוון- סיוניLOVEליאורי -נראלכם ש-2 ו-8 יהיו זוג יפה? אולי כן ואולי לא... - 1 ו-3 הם מכירים? כן אבל לא אישית(נראה לי
) -7 ו-5 חברים?לא יודעת -אתה אוהב את 6?לאא(כאילו אהבה אהבה נכון? עם כן אז ממש לאXD) -10 קטן ממך ?[בגיל] לאא חח -בן כמה 4?14 :] -9 מגיב הרבה בפורום?נראה לי שכן

sweet stav

New member
ובקשר לשאלה -4...

זה שכתבתי ממש לא האם אני אוהבת את 6 זה כאילו שאני לא אוהבת אותך ככה -
בצורה של אהבה אהבה
אבל את ממש ממש אחלה

עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

מכירה אבל לא אישיתת... (חוץ מקארין) 1. o0o קארינילה o0o 2. sweet shir 3. sweet stav 4. talshoosh 5. פלורותם 6. •••SeXy BoY••• 7. בתדודה כוש 8. סיוניLOVEליאורי 9. didalf 10. floricienta.co.il (ירין) -נראלכם ש-2 ו-8 יהיו זוג יפה? שתיהן בנות.. אז לא נראה לי
- 1 ו-3 הם מכירים? לא יודעת... -7 ו-5 חברים? אין לי מושג.. -אתה אוהב את 6? לא.. כאילו לא אוהבת אוהבת
-10 קטן ממך ?[בגיל] נראה לי שכן.. -בן כמה 4? לא יודעת.. בת כמה את טל? -9 מגיב הרבה בפורום? כן

talshoosh

New member
עונה=]../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

שימו 10 שמות של אנשים שאתם מכירים[רצוי מהפורום:p ] 1. sweet stav 2. sweet shir 3. בתדודה כוש 4. sexy boy 5. didalf 6. OoOסיונוששOoO 7. גמדונת קיבוצניקית 8. פלורותם 9. SHI66 10. סיוניLOVEליאורי -נראלכם ש-2 ו-8 יהיו זוג יפה? בהתחשב בעובדה ששתיהן בנות... אז לא יודעת
- 1 ו-3 הם מכירים? מעבר לפורום? לא יודעת
-7 ו-5 חברים? נראה לי שהן חברות... -אתה אוהב את 6? אוהבת אוהבת... אז לא
אבל אוהבת בתור חברה
-10 קטן ממך ?[בגיל] לא
-בן כמה 4? 15 עוד מעט (נכון?
) -9 מגיב הרבה בפורום? נראה לי שכן

talshoosh

New member
../images/Emo207.gifיש פה מישהו?../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

מי שכאן שיסמן
או

למעלה