פורומים חדשים בתפוז אנשים

M e n s R e a

New member
../images/Emo6.gif כן, חופשי יש פה התחנפנויות

אבל מה שהיה אפשר היה עוד לשאול זה-סאברה, לא מפריע לך עם כל השערות האלה בין השיניים? וכפיר-זה לגמרי לא עליך, כמו שהוסבר קודם. וחכה, אתה נחמד אליו, זה יהיה כמו עם פוטר, הוא בסוף ירק לך בפנים.

M e n s R e a

New member
תרגיע, יא מתחנגל

מה אתה מערב את אמא שלי בעניין? ותפסיק להתחנף לכפיר, זה כבר מגעיל

em AllיKill

New member
זאת לא הייתה הכוונה שלי...

שמע, עכשיו רציני, בלי כוונה ל"חנפנות" או "התנצלות/בקשה מזוייפת" למשהו, אני יודע שהייתי טמבל בדרך שהגעתי לפורום מטאליקה, ואחרי זה המשכתי עם התנהגות דבילית של קללות והצקות לאחרים בפורום, אבל הפסקתי עם זה ואתה ועוד כמה עדיין ממשיכים את זה(רק איתי), אז עכשיו אחרי שבשבילי זה נגמר ואין לי שום דבר רע איתכם או נגדכם(ואני בטוח שעוד חלקיכם או רובכם עדיין נוטרים לי טינה על מה שעשיתי בפורום, ובצדק..), אז בוא נסיים את זה ונפסיק כבר כל הודעה שלנו אחד לשני לקלל או לקטול או לרדת אחד על השני, כי זה מתחיל להימאס ולהיות חסר טעם(זה תמיד חסר טעם...). עכשיו הבחירה היא שלך ושל כל האחרים, אם להפסיק את זה או לא. אני בעצמי אפסיק עם זה, אני את שלי אעשה... שבת שלום לכולם

אחי, שמע,

לפחות על עצמי אני יכול לומר שאני עושה את זה בצחוק, ועכשיו אחרי שאמרת את זה, אני אומר לך שום דבר בכוונה לפגוע, והכל בצחוק אלא אם כן כתוב שם 'ברצינות'. ועכשיו ברצינות...
סתם, אבל רציני, אם אתה יודע שיש אנשים שנוטרים לך טינה, אל תגיב להם חזרה, אם אתה רוצה להפסיק את זה. אני מעריך לפחות שאתה מודה בטעותך, מהרגע הראשון שעשית את זה, בניגוד לכמה אנשים אחרים באותו ריב.

Octavarium

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמע... כשאתה אומר למישהו "באמאשלך סתום ת'פה" זה לא נשמע כאילו אתה רוצה להפסיק עם זה לומר לך ת'אמת... אני אין לי בעיה להיות איתך בסדר... רק שמדי פעם אתה מראה למה היחס כלפיך כזה

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

איזה מוזר זה להודות בטעות, ולהמשיך לעשות אותה כל כמה הודעות.

em AllיKill

New member
שמע...

החלק הזה היה מיותר ודפוק, כתבתי אותו כי באותו רגע כתבתי הודעה ארוכה וחבר שלי החמור סגר לי את החלון ומהעצבים זה מה שכתבתי... אבל שמע, באמת שאני רוצה לסיים את כל הסכסוך הדפוק הזה ביני לבין הפורום, כי זה מתחיל להימאס עליי כל הקטע של לריב עם מישהו כל הודעה שניה שלי או שלו, ותכלס - אין לי שום דבר נגד אף אחד מכם, עם הזמן שלי בפורום - שמתי לב שאתם אחלה ילדים/אנשים, ועם הזמן גם הבנתי שמי שהתחיל כל מריבה בפורום היה אני ולא אתם...

tralala2

New member
הפתיחה הגדולה של ליין המטאל!!!

התחלתו של ליין מטאל חדש בחיפה . בחסות הHEADBANGERS UNION הפתיחה הגדולה ביום שבת ה16.12.06 בשעה 21:00 בערב ב EL BACK DOOR . המושבה הגרמנית שדרות בן גוריות 21 חיפה. עקב הצלחתו של הליין הקודם במרכז הכרמל ולבקשתכם עברנו למקום יותר גדול מבחר רב יותר של אלכוהול ואוירה יותר אפלה. - מוזיקת מטאל יחודית ואיכותית לכל סוגיו. (GLAM,HEAVY,POWER.THRASH,SPEED,DEATH,GOTH,BLACK AND BRUTAL) - עד שעה 10 אל כל חצי ליטר בירה צייסר חינם. - אחרי שעה 10 צייסר ב 10 שקלים. לשאלות ופניות: חן - 0546363276 בואו לעזור למטאל לפרוח בצפון! חג חנוכה שמח!!!!!! AND A HAPPY XMAS!!!!!! צוות HEADBANFERS UNION

למעלה