פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בואו ללמוד ולדון על הדת הנוצרית בפורום נצרות משיחית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumPage.asp?forum=1674
אחיות זה הכי אחותי - מצטרפים לפורום הסדרה המדליקה אחיות או לא להיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1688
מ"משחק החיים" ועד ל"השיר שלנו" ודרך קריירה מצליחה - גם לשחקנית יעל שרוני נפתח פורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1689
סיפור עלייתו לצמרת של שחקן צעיר ועל החבורה הנסחבת אחריו - עדיין לא התמכרתם להפמליה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1690

JULI4561

New member
../images/Emo79.gifשאלון../images/Emo79.gif

נלקח מ.. ~593~ עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

Mayoosh5

New member
קצת ארוך אבל נשרוד../images/Emo6.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אתי הזיכרון הראשון שלך: שנת שבתון בארה"ב (גיל 3.5-4.5) האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך
המקצוע האחרון שנכשלת בו: הבעעע (בכוונה..יענו בעע) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ארה"ב ואיפה שאני גרה עכשיו זה נחשב? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?כיף
השיר האחרון ששרת: וואו, לא זוכרת... הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי, אתמול בלילה.. הפעם האחרונה שבכית: שלשום, לא זוכרת למה.. האדם האחרון שראית: אמא.. הדבר האחרון שאמרת: "טוב אני הולכת למחשב" הדבר האחרון שאכלת: איטריות הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פו הדוב בתוך משהו, מהסדרה שכולם בתוך כולם (אני ילדותית
) השיר האחרון ששמעת: "יומולדת שמח" בגיטרה חשמלית (נוו, זה של האייסיקיו..) הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת..יש מלא מלא מלא... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה דקות, להכין לביבות.. הדבר הכי מטורף שעשית: למדתי להיסטוריה..היום...בעע הווה: שיער נוכחי: שטני ארוך |רוצה-להסתפר| בגדים נוכחיים: פיג'מה
ארר..מה לעדות, לא יצאתי מהבית עדין! תכשיטים נוכחיים: עגילים ושרשרת עם שמי
תמונת דסקטופ נוכחית: לא זוכרת..כל הזמן פתוח אצלי משהו, ואין לי כח לבדוק...*עצלנית!* חבר\ה? בן זוג יענו? אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי שאני הולכת עוד שעה בערך לראות!! סוףסוף! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כע..עבודה בספרות, שיעורים בתנ"ך, להתכונן למבחן... האם אתה עייף?לא
את מי אתה הכי רוצה לחבק?חברה ממה הכי נמאס לך?רוע בעולם..
את מי היית רוצה להרוג?אפחד, אני נגד אלימות
הכי פחות מהנה?הא?.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?פסיכולוגית/צלמת/גרפיקאית איפה אתה הולך לגור?בת"א, ועדיפות ראשונה-ארה"ב או קנדה
כמה ילדים אתה רוצה?2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?סמארט
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?בארה"ב/קנדה, נשואה+1 חושב הרבה על העתיד?לא.. מפחד ממנו?קצת.. וקצת בכללי: להקה אהובה: הרבה...אין לי כח לספור... ספר אהוב:סיר הסירים..סתם נו
לאדעת.. סופר(ים) אהוב(ים):--- אני לא שמה לב לסופר בכל ספר שאני קוראת... צבע אהוב: ירוק
פריט לבוש אהוב:חצאית איבר שהכי מושך אותך:הא?.. אתה שמח כש: אני קמה מאוחר בבוקר... האם אתה חושב יותר מדי?כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ברגע זה? עושה סקי באלפים (בפברואר!!!) אדם מפורסם שפגשת:מממ...הסלב האחרון שפגשתי זה אלי אילדיס, בקניון
האם יש לך אילו שהם חרטות?כן..יותר מידי... קפה אהוב: קר/אייס-קופי ריח אהוב: בושם (מדויק? רלף קול של רלף לורן..) מה מכעיס אותך: יותר מידי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאדעת.. האדם שעושה לך הכי טוב: מי שאני אוהבת..(משפחה, חברים..) סגנון מוזיקה אהוב: מממ..מעורב כזה...רוק, לאדעת..
חדר אהוב בבית:שירותים..סתם נו...חדר של אח שלי-מיטה נוחה וגדולה, מחשב מעולה..מגניב כזה.. מקום אהוב בעולם: הבית שלי, כל מקום שיש בו שלג ועושים בו סקי מקצוע שנוא: תנ"ך+הבעע.. מורה אהוב: מורה לאנגלית אוהב את בצפר?כן לא נרדם בשיעורים? אם הם משעממים, כן... מעשן?פיכס פיכס פיכס! לא בעבר, לא בהווה, ולא בעתיד (תראו מה השאלון הזה גורם לאנשים..) נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממי, מישהו יקר לי-כן מישהו שאני לא אוהבת/לא מכירה-לא.. נותן מעצמך?למי? לועס דברים?ציפורניים (כוססת יענו..) אוכל ומסטיק.. אוהב להתקלח?כעע!!!! אוהב להתעטש?מאוד מאוד מאוד!!! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד.. אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?תלוי קונה צרובים/צורב?לא ממש.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי מתי.. ישן הרבה?בחופש כן קשר לחפצים? תלוי איזה אוהב חולצות גזורות? תלוי על מי אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים?תנ"כיות כן לובש בוקסר? בלילה בקיץ שמש או גשם?שמש וגשם
קר לך או חם לך? ברגע זה? נעים... ילדותי? תלוי באיזה נושא חולם בהקיץ?לא מצטערת שזה לא נוח לקרוא את זה ושלא עשיתי |‏הדגש| וכל השטויות האלה...

JULI4561

New member
עונה גם ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: שהיתי במעון האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן היתי טומבוי
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא חחחחח המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעם אחת.. שנולדתי מעיר לכאן :] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? טובה השיר האחרון ששרת: חחח Give it up to me הדבר האחרון שצחקת בגללו: שראיתי סטנד אפ לפני חצי שעה הפעם האחרונה שבכית: אממממ ואייי לא זוכרת ! האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: נשרף לי השניצל תירס !!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס שרוף
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה :] השיר האחרון ששמעת: Give it up to me -שמעתי לפני שנייה :] הדיסק האחרון שקנית:
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום !!! פיניתי מדיח ! הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא זוכרת ... הווה: שיער נוכחי: ארוך :עובר את החזה .. צבע: חום בהיר סוג: תלתלי גלי בגדים נוכחיים: מכנס חום מהיינס ארוך וסווצ''ר לבן מפוקס תכשיטים נוכחיים: צמידים על היד תמונת דסקטופ נוכחית: צבע כחול ! חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא מישהו מיוחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את אחותי :] ממה הכי נמאס לך? מעבודות להגשה בבצפר !!!!!! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד
הכי פחות מהנה? לעשות שיעורים לחופש ! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת , אבל משהו מצליח! איפה אתה הולך לגור? שאלה טובה ... כמה ילדים אתה רוצה?3,4 באיזה סוג של מכונית תנהג?
אני לא ממש מבינה במכוניות אזזזז........... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם בעל ושני ילדים מצליחה מאווווד במה שאני עושה ... חושב הרבה על העתיד? כן ! מפחד ממנו? לא ! וקצת בכללי: להקה אהובה: כל מיני .. ספר אהוב: אממממ .. כ"נל סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: צבעוני
פריט לבוש אהוב: קפוצ'ונים למיניהם ! איבר שהכי מושך אותך: פה אתה שמח כש: אני זוכה במשהו טוב ! ,שאני מקבלת ציון טוב האם אתה חושב יותר מדי? כןןן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארה"ב ! אדם מפורסם שפגשת: פגשתי מלללללללללא [חחח איזה שוויצרית אני
] האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: שוקו [?]
ריח אהוב: בשמים למיניהם מה מכעיס אותך: שמתכננים משהו מלא זמן ובסוף זה לא קורה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לשיר,לרקוד,לשחק ,להקשיב :] האדם שעושה לך הכי טוב: קשהה קשהה.. סגנון מוזיקה אהוב: הכולל .. חוץ ממזרחית דיכאון !!!!!!!! חדר אהוב בבית: החדר שלי :] מקום אהוב בעולם: אילת ! ! מקצוע שנוא: הכוללל מורה אהוב: אין ! אוהב את בצפר? רק ת'הפסקות ! נרדם בשיעורים? פעם אחת בשיעור ת"נך ..
מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? הכי לא ! נותן מעצמך? תלוי למה ... לועס דברים? לא רק מסטיקים ואוכל ! אוהב להתקלח? כן ! אוהב להתעטש? ללללא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןן חחחחחח אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה?
לפעמים .. קונה צרובים/צורב? חח צורבת ... כמו כולם !!!!!!!! אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן ! קשר לחפצים?
אה?! אוהב חולצות גזורות? תלוי איך ואיפה ! אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כןןן לובש בוקסר? פעם ב.......... שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך? נעים ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים ..

L U Z I A

New member
גו ג'ולי!../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

בחרו בג'ולי לראש מועצת הפעלת הפורום השמית
עבר:
שם המורה בכיתה א': קרול. היא הייתה צרפתייה כזו, חמודה דווקא
למרות שאני חושבת שדי הייתי רעה אליה
הזיכרון הראשון שלך: מכיתה א'? היום הראשון, כמובן
בכללי? באמת שאני לא זוכרת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נו כמו כל הילדים הקטנים
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אותו אחד
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי בדיוק פעם אחת, לרחוב שממול
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מגניבה. השיר האחרון ששרת: אחד מהשירים של יוסלס. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לוידעת
אבל זה לא היה כ"כ ממזמן
הפעם האחרונה שבכית: לפני הרבה זמן
האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "ביי נשיקות" לחברה שלי בטלפון
הדבר האחרון שאכלת: skittles
הדבר האחרון ששתית: מים? הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת
השיר האחרון ששמעת: אחד מאלה של יוסלס. הדיסק האחרון שקנית: זה היה כ"כ מזמן... בימים ההם (בזמן הזה
) א-מ-ן
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני יומיים בסופר
הדבר הכי מטורף שעשית: רקדתי
הווה:
שיער נוכחי: קוקו! (מי שם?) עזבו אני במצברוח שטותי היום
בגדים נוכחיים: חולצה של הצופים, מכנסיים של מכבי ת"א (מאח שלי
) גרביים ונעל בלט אחת
תכשיטים נוכחיים:
תמונת דסקטופ נוכחית: אח שלי וחברים שלו בהופעה חבר\ה? שלילי. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דניאל. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד
האם אתה עייף? תמיד
את מי אתה הכי רוצה לחבק? דובי עצום ופרוותי. תביאו לי אחד עכשיו!
ממה הכי נמאס לך? מהחפירות שלכם
ומהעבודה בהתמכרות
את מי היית רוצה להרוג? את המורה שלי שנתנה לי לעשות את העבודה בהתמכרות!
הכי פחות מהנה? לסבול צעקות מאמא
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני הולכת להיות רקדנית. איפה אתה הולך לגור? בלונדון כמובן כמה ילדים אתה רוצה? 3
באיזה סוג של מכונית תנהג? אני גם הכי מבינה בזה בעולם
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? רוקדת בלהקה מהממת בלונדון חושב הרבה על העתיד? לא
מפחד ממנו? לא
וקצת בכללי:
להקה אהובה: useless ID
ספר אהוב: הרבה. אני אוהבת את "המכשפה מרחוב מלצ'ט 3"
סופר(ים) אהוב(ים): ? צבע אהוב: כולם.
פריט לבוש אהוב: צעיף, חולצה איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: אני רוקדת. האם אתה חושב יותר מדי? משתדלת שלא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בלונדון.
אדם מפורסם שפגשת: אח שלי הגדול
האם יש לך אילו שהם חרטות? עזבו אותי ]; קפה אהוב: בשבילי רק האייס קפה של ארומה
ריח אהוב: כל ריח טוב שהוא? מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי, וכשמדברים עלי מאחורי הגב. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חייכנית
האדם שעושה לך הכי טוב: המשפחה שלי. אפשר לקרוא להם "אדם"
סגנון מוזיקה אהוב: ג'אז
, רגאי, פאנק, רוק חדר אהוב בבית: המרתף מקום אהוב בעולם: לונדון
מקצוע שנוא: אסטרונומיה ]; מורה אהוב: יש כזה דבר? אוהב את בצפר? אהובי נשמתי עיניים שלי כפרה עליו
נרדם בשיעורים? אין מצב שהמורה לא תראה
לא לוקחת סיכונים
מעשן? אין מצב בחיים האלה
נפגע (רגשית) בקלות? לא לוקחת דברים ללב באופן קשה מדי נותן מעצמך? מתי?
לועס דברים? skittles כמובן
ומסטיקים
(ואני יודעת שזו לא הכוונה, אני לא מטומטמת
) אוהב להתקלח? זורמת אוהב להתעטש? שונאת. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? הכי בעולם. ואז מתחילים עקצוצים כאלה ובא לך למות. אוהב לצחצח שיניים? האמת היא שלא. אבל אל תחשבו שאני לא מצחצחת שיניים
אכפת לך מאיכות הסביבה? לא, אבל אני עושה את עצמי כאילו כן במידת בצורך
קונה צרובים/צורב? לא. רק דיסק אחד שצרבתי בו רק שיר אחד כדי שאני אוכל לרקוד באופן נורמלי. אבל באופן כללי- מתנגדת קשות לעניין. אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם. ישן הרבה? הרבה מאוד
קשר לחפצים? רק לפניסטיל. בזמן האחרון עוקצים אותי בלי הרף
אוהב חולצות גזורות? הן בסדר. אוהב לטייל? מאוד אוהב כפכפים? סנדלים תנכיות הן השולטות באמת
לובש בוקסר? לא
שמש או גשם? גשם
קר לך או חם לך? נעים לי
ילדותי? בהחלט לא. חולם בהקיץ? לא

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif במים ההם בזמן הזה א-מ-ן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

randu

New member
ג'ול גנבה לי את התפקיד..../images/Emo7.gif

נכון שנורא צנוע מצידי להגיד שפעם הפעלתי את הפורום? נכון!?! היו תקופות שהייתי מעביר לילות שלמים בפורום, אבל עכשיו כשאין מחשב-הכל השתנה.. וואאאאאאאאאאאאיי אנייי כ"ככ מתגעעעעעעגעעעעע!!

L U Z I A

New member
לא נורא רנצ'וק../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

לא אמרת שזה לתקופה קצרה בלבד?
טוב לשמוע ממך

JULI4561

New member
../images/Emo2.gif גנבתי לך את התפקיד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני היתי בתפקיד הזה עוד לפני שנכנסת לפורום !!!! ואגב זה בכלל לא תפקיד - כל אחד יכול להעלות שאלונים לפורום מתי שהוא רוצה
רני אתה יודע שאני מתה עלייך !! אבל תחשוב לפני שאתה כותב דברים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif Love will keep us together

שם המורה בכיתה א': נראה לי זהבה הזיכרון הראשון שלך: כמעט טביעה בבריכה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:חחח סוג של
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא זוכר המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמ' נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: חחחח לא זוכר
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 אבל ממש קרוב קרוב איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?קשה..קשה..חח סתם השיר האחרון ששרת: ירמי קפלן-כבר עכשיו הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו בשיעור משחק הפעם האחרונה שבכית:אתמול האדם האחרון שראית:כנרת הדבר האחרון שאמרת: לא זוכר הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: לא זוכר השיר האחרון ששמעת: קלי קלארקסון-ביוטיפול דיססטר לייב הדיסק האחרון שקנית:קרן פלס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הרגע הדבר הכי מטורף שעשית: ספטום [?] הווה: שיער נוכחי: קוצים בגדים נוכחיים: מכנס שחור 3/4 וחולצה כחולה עם שרוולים שחורים תכשיטים נוכחיים: הצמידים הרגילים תמונת דסקטופ נוכחית: שלי עם חמוסה חמודה ^^ חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן X: האם אתה עייף?קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג?הרבהה!#@$#@ הכי פחות מהנה?אה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?שחקן ב"ה איפה אתה הולך לגור?LA כמה ילדים אתה רוצה?2 באיזה סוג של מכונית תנהג?לא מבין במוכניות אבל אחת מהחלומות שלי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?הוליווד בהחלט חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו?מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה:היהודים ספר אהוב:אנימורפס סופר(ים) אהוב(ים):X: צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך:זה לא איבר,זה התנהלות כללית. אתה שמח כש: אני או מישהושאני אוהב מצליח במשהו האם אתה חושב יותר מדי?כן ומה לא ברור שאני לא בן אדם שצריך לחשוב הרבה?!%##@
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?הוליווד! אדם מפורסם שפגשת:הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קפה אהוב: נס של עלית ריח אהוב:הלוואי ולא היה לי חוש ריח /= מה מכעיס אותך:הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אמיתי האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב:רוק פאנק חדר אהוב בבית:של אמא
מקום אהוב בעולם:אולי ניוזילנד או משהו כזההה מקצוע שנוא: מתמ''!@#$# מורה אהוב:חחח אממ..לא ידוע..יש כמה אוהב את בצפר?איכס. נרדם בשיעורים?חחח במתמ' הרבה..או משחק ארץ עיר
מעשן?רק סמים קלים נפגע (רגשית) בקלות?כן נותן מעצמך?כן לועס דברים?כן!%#$@ אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? ככןןן!%##$@ אוהב לצחצח שיניים?מתעצל אבל לא יכול בלי אכפת לך מאיכות הסביבה?לפעמים קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה?כן קשר לחפצים? חחח סוג של אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כו שמש או גשם?באמצע קר לך או חם לך? רגיל עכשיו ילדותי? כן| חולם בהקיץ?יאפ

loligoth

New member
../images/Emo214.gifג'יזס... ../images/Emo178.gif

גם ככה אף אחד לא יקרא את זה ;; עבר: שם המורה בכיתה א': היו שתיים. נעמי ו... לא זוכרת. X: הזיכרון הראשון שלך: אמא ואני בחדר של אמא ואמא מקפלת כביסה... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לאלא. אני הכי נשית בעולם נראהלי XD אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה כנראה. או ספרדית... המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמ...
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. פעם אחת, למקום אחר באזור... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? דפוקה? P: השיר האחרון ששרת: think of me מתוך פאנטום האופרה. הוא פאקינג תקוע לי בראש... הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא יודעת. עידן, אולי? הפעם האחרונה שבכית: אתמול. כלכך. האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה. הדבר האחרון שאמרת: לא יודעת... הדבר האחרון שאכלת: אמ.. מסטיק נחשב? הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: לא יודעת @@ השיר האחרון ששמעת: good enough של אוונסנס. הדיסק האחרון שקנית: the black parade של מיי כמיקל רומאנס. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. למרות שזאת לא הייתה ממש עזרה, להוריד תכביסה מהחבל... הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. סקס בפומבי, אולי? הווה: שיער נוכחי: אדום - צבוע, פוני ישר, מדורג. בגדים נוכחיים: סתם בגדים של בית. תכשיטים נוכחיים: טבעת. תמונת דסקטופ נוכחית: התמונה הזאת של השלכת שיש בווינדואוס... חבר\ה? לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עידני. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? שיעורים לחופש
האם אתה עייף? קצת. את מי אתה הכי רוצה לחבק? עידן.. חח ממה הכי נמאס לך? מהשיעורים האלה =[ אני לא יודעת אותם והם עם ציון ויקבעו תציון הגשה בלשון... זין. :/ את מי היית רוצה להרוג? כל אידיוט אנטישמי או מכחיש שואה או אויב של ישראל.. הכי פחות מהנה? וואו, יש המון דברים... לאכזב את כולם כל הזמן, כנראה. גם את עצמי... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? זונה או חשפנית או משהו כזה. נו אני לא יודעת עזבו אותי >< איפה אתה הולך לגור? ת"א. כמה ילדים אתה רוצה? שניים. אבל יכול להיות שאני ארצה יותר... באיזה סוג של מכונית תנהג? מה זה משנה... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? 16+15=31... בגיל 31 אני ארצה... להתחילל עבוד על המשפחה שתהיה לי. חושב הרבה על העתיד? וואו, המון. מפחד ממנו? כלכך... וקצת בכללי: להקה אהובה: לא יודעת, יש הרבה. ספר אהוב: זיכרונותיה של גישה והתפסן בשדה השיפון. סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת. צבע אהוב: אדום. פריט לבוש אהוב: חצאיות מיני. איבר שהכי מושך אותך: יש הרבה כאלה @@ שפתיים, שיער [זה נחשב?], רגליים [לבנות], חזה חלק גוף עליון [בנים]... ובכלל יש דברים שמדליקים אותי אבל אי אפשר לכלול ב"איבר". כמו בנים עם לסת רחבה או זיפים... אתה שמח כש: אומרים לי שאוהבים אותי. מה, מותר לי! ;; האם אתה חושב יותר מדי? הווו כן. אני צריכה להפסיק עם זה. חח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? תאמת? אין כמו ישראל. עם כל המגרעות שלנו...
[מההה זאת הפטריוטיות הזאת עכשיו? ><] אדם מפורסם שפגשת: לא "פגשתי". יותר "ראיתי ברחוב". זהבי נתן, קובי מחט, צביקה פיק... האם יש לך אילו שהם חרטות? כן. קפה אהוב: איכ. ריח אהוב: דבק מגע, צבע טרי, לורדים, בשמים של גברים... מה מכעיס אותך: טיפשות, בעיקר. אטימות... יש עוד כלכך הרבה דברים... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לזיין תשכל. האדם שעושה לך הכי טוב: עידן. סגנון מוזיקה אהוב: אני לא באמת מבינה בזה, אני סתם מתיימרת. כל מה שנכנס בקטגוריה של רוק ושיט כזה [ולא משנה שניטוויש זה פאוור... מבינים?] חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: ...החדר שלי? מקצוע שנוא: כל מה שאני לא טובה בו XD משמע... כל מה שכולל מספרים שעושים כאב ראש. וספרות מוגבר [למרות שאני אוהבת תמקצוע, המורה הופכת את השיעור לפשוט בלתי נסבל...] מורה אהוב: ספי, ורד וזאב. אוהב את בצפר? לא.לא.לא.לא.לא.לא.לא.לא.לא.לאלאלאלאלאלא. נרדם בשיעורים? נופ... מעשן? כן. נפגע (רגשית) בקלות? אמ.. אני לא חושבת. מחזיקה את עצמי... נותן מעצמך? נראה לי... לועס דברים? למרות שכרגע אני לועסת את הריצ' ראצ' של המעיל של אבא [?!?!], לא. XD בדרך כלל לא! אוהב להתקלח? כןכן :] אבל רק עם יש מים חמיםחמים. אוהב להתעטש? ><; שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? יש מישהו שלא שונא? :/ אוהב לצחצח שיניים? חחח... לא אוהבת אבל חייבים P: אכפת לך מאיכות הסביבה? אמ.. בערך. קונה צרובים/צורב? בדרך כלל קונה אבל גם אני צורבת לפעמים. אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי כמה לנסוע/ כמה ללכת ברגל. אם זה לא רחוק מידיי זה ברגל... אבל יש גבול לכל תעלול. ישן הרבה? כן. >< קשר לחפצים? לא. אוהב חולצות גזורות? כן. אוהב לטייל? אמ.. כן. אוהב כפכפים? לאאאא >< זה כזה פוי. לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? שמש.
קר לך או חם לך? נעים לי בזכות המעיל של אבא. :] אבל רוב הזמן קר לי בצורה מחרידה... ילדותי? קצת :] חולם בהקיץ? המון...

mikmikonet

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

הכל נמחק! לעזאזל!!! ננסה לענות שוב. עבר: |
שם המורה בכיתה א': רחל
הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת...
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא, אבל הייתי בת עדינה כזו
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני זוכרת שקיבלתי 0 בדינים במחבן על דיני ותאריכי חגים... לא למדתי וממש שנאתי את החומר הזה (כיתה ד' בערך)
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מה שכתבתי למעלה, אני חושבת.
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): בגיל 5, עברנו לבית באותה עיר אבל לא באותו רחוב.
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ילדותית
השיר האחרון ששרת: שיר מ"הקוסם מארץ עוץ"
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הרגע התעוררתי, לא זוכרת.
הפעם האחרונה שבכית: אתמול, בסרט. סרט מצוייר על פינגווינים... כן, גם מזה אני בוכה.
האדם האחרון שראית: אחותי, היא באה לספר לי שסופסוף נפלה לה השן.
הדבר האחרון שאמרת: "הכי טוב" (בתגובה על כך שנפלה לאחותי השן תוך כדי שינה)
הדבר האחרון שאכלת: משחת שיניים?
הדבר האחרון ששתית: מים?
הדבר האחרון שקנית: מיץ פירות בקניון מלחה
השיר האחרון ששמעת: Dead meat
הדיסק האחרון שקנית: באמת לא זוכרת.
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול, אמרתי לה שקפה זה ממש מגעיל!!!
הדבר הכי מטורף שעשית: בכל שאלון יש את השאלה הזאת, ואף פעם אין לי מה לכתוב בה. הווה:
שיער נוכחי: מתולתל ופרוע... הרגע קמתי
בגדים נוכחיים: טרינינג פיג'מתי משהו
מכנסיים אפורים, גרביים בגווני ורוד-לבן, גופיה לבנה שמתחתיה גופיה תכלת, ומעליהן חולצה אפורה. פירוט רולז
תכשיטים נוכחיים: אין...
תמונת דסקטופ נוכחית: בקובץ המצורף
חבר\ה? בהחלט חבר/ה. (?)
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין לי מושג...
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? משהו כזה, לימודים לחופש וכו'.
האם אתה עייף? לא ממש, הרגע קמתי וזה.
את מי אתה הכי רוצה לחבק? חברה שלי... שממש כייף לחבק
ממה הכי נמאס לך? ממעשנים
את מי היית רוצה להרוג? דמות מ"המורדים"
הכי פחות מהנה? בכלליות? מפגשי פורום מייבשים... ולקבל ציון רע במבחן שלמדת אליו ממש טוב. עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג
איפה אתה הולך לגור? במקום טוב
כמה ילדים אתה רוצה? לא יודעת, אבל יהיו לי.
באיזה סוג של מכונית תנהג? משהו נוח ומגנים עם הרבה מוזיקה!
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מרוצה מעצמי ושמחה.
חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו? מפחדת מזקנה ומשנאה עצמית...
וקצת בכללי:
להקה אהובה: אין הרבה מדי
ספר אהוב: יש הרבה מדי
סופר(ים) אהוב(ים): ליאת רוטנר, גלילה-רון-פדר-עמית, אסתר שטרייט-וורצל... אני תקועה בילדות.
צבע אהוב: green
פריט לבוש אהוב: בכלליות או בארון שלי? בכלליות אני אוהבת... הרבה בגדים
איבר שהכי מושך אותך: שיער, עיניים...?
אתה שמח כש: גשום!!!!!!!
האם אתה חושב יותר מדי? לעיתים
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מקום שגם טבעי וטהור שם, גם יש שם הרבה אנשים אהובים (ולא שומם שם), וגם גשום ומושלג וחוגגים שם את קריסמס!!!
סתם נו
אדם מפורסם שפגשת: שירלי לילו, שיר ביטון, אסף אברבוך, ורד פלדמן
האם יש לך אילו שהן חרטות? לא יודעת
קפה אהוב: שונאת קפה (ראו תשובה לשאלה "הפעם האחרונה שעזרת לאמא שלך")
ריח אהוב: של אחרי הגשם, של בושם טוב... של גור
של אוכל טעים! ושל צבע טרי.
מה מכעיס אותך: אטימות
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודעת?
לא. אבל יש לי כמה.
האדם שעושה לך הכי טוב: אין אחד.
סגנון מוזיקה אהוב: אני מגדירה את זה כ"הסגנון של מיכל" כי יש בסגנון הזה מליון סגנונות שונים...
חדר אהוב בבית: החדר למטה (המכונה "החדר האחרון") וגם החדר שלי לא רע
מקום אהוב בעולם: לא הייתי בהרבה מקומות "בעולם", הייתי רק בישראל.
מקצוע שנוא: הסטוריה, או ביולוגיה.
מורה אהוב: טלי (מורה לדרמה... רק שאותנו היא לא ממש מלמדת) המחנכת סבבה וגם המורה לספרות.
אוהב את בצפר? יש דברים טובים ויש דברים ש... לא.
נרדם בשיעורים? נרדמתי בכיתה ח' בשיעור מדעים, לא נראה לי שיותר.
מעשן? אני?!
omg לא.
נפגע (רגשית) בקלות? בהחלט
נותן מעצמך? תלוי למה
לועס דברים? כן
אוהב להתקלח? תלוי במצברוח
אוהב להתעטש? לפעמים זה משחרר!
שונא

נקודונת

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo215.gif../images/Emo135.gif

עבר:
שם המורה בכיתה א': שושנה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת מאיזה גיל, אבל הייתי ממש קטנה. אני זוכרת את עצמי יושבת בכיסא תינוקות באוטו מאחורה, ושהכיסא היה נורא מגרד
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: או, כן. אני הייתי הכי טומבוי העולם. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. לא דשא, לא חול ולא פלסטלינה!
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה..
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי עם אבא שלי כמה פעמים, בתוך גבעתיים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כייפית מאוד השיר האחרון ששרת: "Amarili mia Bella" - האריה החדשה שלי (אריה=יצירה מרכזית באופרה) הדבר האחרון שצחקת בגללו: "חברים" הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים בערך. האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "תודה"
הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קנבס, היום
השיר האחרון ששמעת: אני שומעת עכשיו משהו בלתי מזוהה ברדיו הדיסק האחרון שקנית: הפסקול של "הבועה", לכבוד חנוכה, לאמא. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בדיוק היום - הוצאתי את הכלבה ושטפתי כלים. הדבר הכי מטורף שעשית: פסים ירוקים בשיער?
הווה:
שיער נוכחי: גדל הרבה מאז הקצוץ, אבל עדיין דיי קצר. כרגע בצבע חום דבשי, אבל אני מפנטזת על קווצות כחולים...
בגדים נוכחיים: חולצה ורדרדת, מכנסיים חומות-משובצות וסווטשירט ירוק. תכשיטים נוכחיים: רק עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: סתם איזה תמונה של בית שצילמתי חבר\ה? הלוואי
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: טליה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, כל כך. האם אתה עייף? לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק? טליה..
ממה הכי נמאס לך? מהמבחנים האלה! את מי היית רוצה להרוג? המורה לאנגלית
הכי פחות מהנה? הא?
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו בתחום התיאטרון, זה בטוח. כרגע אני שוקלת משחק ותפאורה. איפה אתה הולך לגור? מי יודע? אולי תל אביב. כמה ילדים אתה רוצה? לא יודעת, כשנגיע לזה נראה. באיזה סוג של מכונית תנהג? נו, באמת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מאושרת איפשהו. חושב הרבה על העתיד? לפעמים, אבל לא על עתיד כזה רחוק. מפחד ממנו? ממש לא
וקצת בכללי:
להקה אהובה: הביטלס ספר אהוב: יש הרבה.. נגיד "התפסן בשדה השיפון". לאחרונה יצא לי לקרוא אותו קצת, בפעם השניה, ואני עדיין נהינת מכל רגע. סופר(ים) אהוב(ים): ג'. ד. סלינג'ר, הארוקי מוראקאמי, מרגרט אטווד. צבע אהוב: ירוק! פריט לבוש אהוב: לא יודעת..
איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: כשדברים טובים קורים, או כשיורד גשם האם אתה חושב יותר מדי? כנראה שכן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פיליסור, שוויץ
אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב: כל קפה מבורך
ריח אהוב: של לחם בתנור, או שכרגע יצא מהתנור, וריח של אחרי גשם. מה מכעיס אותך: כל מיני דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא יכולה להעיד על עצמי, לא? האדם שעושה לך הכי טוב: קשה לי לענות על השאלה הזאת, כי האנשים שעושים לי הכי טוב, כמעט תמיד עושים לי גם הכי רע. סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת, כל מיני. חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: הספסל שלי בפיליסור מקצוע שנוא: מתמטיקה
מורה אהוב: אבי (המורה למשחק) אוהב את בצפר? כן
נרדם בשיעורים? תלוי איזה. מעשן? לא, פויה. נפגע (רגשית) בקלות? לצערי כן. נותן מעצמך? כן. לועס דברים? כן
אוהב להתקלח? מאוד. אוהב להתעטש? כן!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוי, כן. אוהב לצחצח שיניים? איך אפשר שתהיה לך דעה על צחצוח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד. קונה צרובים/צורב? לא קונה, אבל צורבת (לזכותי יאמר שמוזיקה לועזית בלבד)
אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם ישן הרבה? בחופש. קשר לחפצים? לחלק מהחפצים אוהב חולצות גזורות? בקיץ בלבד. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? רק בקיץ. לובש בוקסר? לפעמים. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? כרגע? קר לי, כמו תמיד. ילדותי? קצת..
חולם בהקיץ? לפעמים, באוטובוס.

Sahar 11

New member
עונהההה ../images/Emo9.gif

עבר:
שם המורה בכיתה א': ורדה
הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת
המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): יאפ פעם אחת
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? משהו בעבר וטוב שכך
השיר האחרון ששרת: פרגילישס [נדבק לי כל היוםםםם]
הדבר האחרון שצחקת בגללו: בפרק של חברים
הפעם האחרונה שבכית: אתמול
האדם האחרון שראית: חברה שלי
הדבר האחרון שאמרת: שורה מפרק של חברים
הדבר האחרון שאכלת: עוגת גבינה
הדבר האחרון ששתית: נס טי
הדבר האחרון שקנית: גופיה
השיר האחרון ששמעת: אנערף משהו מהטלויזיה
הדיסק האחרון שקנית: של כריסטינה
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעה בערך
הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת
הווה:
שיער נוכחי: ארוך, יבש
בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: אין עליי עכשיו
תמונת דסקטופ נוכחית: רקעשל כריסטינה
חבר\ה? אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הווו
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כרגע לא
האם אתה עייף? כרגע לא
את מי אתה הכי רוצה לחבק? הוו
ממה הכי נמאס לך? מהבית שלי
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד
הכי פחות מהנה? הרבה דברים
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? אממ לא יודעת בע"ה מעצבת אופנה
איפה אתה הולך לגור? בארה"ב מקווה
כמה ילדים אתה רוצה? 3
באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בתצוגת אופנה שלי בפריס
חושב הרבה על העתיד? יאפ, בעיקר על התקופה שאחרי הצבא
מפחד ממנו? יאפ
וקצת בכללי:
להקה אהובה: אין אבל פעם אהבתי את פייב
ספר אהוב: כנ"ל
סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל
צבע אהוב: אדום
פריט לבוש אהוב: הרבה
איבר שהכי מושך אותך: אצל בן? ידיים עם וירידים בולטים
אתה שמח כש: טוב לי
האם אתה חושב יותר מדי? הוו כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארה"ב
אדם מפורסם שפגשת: לא יודעת כמה מפורסים אבל כולם מישראל
האם יש לך אילו שהם חרטות? יאפ
קפה אהוב: נס קפה
ריח אהוב: של בשמים
מה מכעיס אותך: אדישות בעיקר
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות
האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי
סגנון מוזיקה אהוב: בעיקר פופ
חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: ארה"ב
מקצוע שנוא: הבעה
מורה אהוב: אין
אוהב את בצפר? אין לי בעיה איתו יש לי בעיה עם המבחנים
נרדם בשיעורים? בדר"כ לא
מעשן? לא
נפגע (רגשית) בקלות? לא
נותן מעצמך? במידת הצורך
לועס דברים? יאפ
אוהב להתקלח? יאפ בעיקר אחרי מסיבות
אוהב להתעטש? איזו שאלה זאת
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן כי כשהיא מתעוררת זה מדגדג רצח
אוהב לצחצח שיניים? לא שונאת את הריח של המשחה
אכפת לך מאיכות הסביבה? לא משנה לי
קונה צרובים/צורב? לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע
ישן הרבה? כן
קשר לחפצים? כן
אוהב חולצות גזורות? לא
אוהב לטייל? תלוי לאן
אוהב כפכפים? כן
לובש בוקסר? לא, רק בקיץ ישנה איתם
שמש או גשם? שמש
קר לך או חם לך? חם
ילדותי? לא
חולם בהקיץ? יאפ

Miss Cute

New member
עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': רונית הזיכרון הראשון שלך: ---- האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: התנהגתי כמו ילדה רגילה.
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת... נראה לי תנ"ך. המקצוע האחרון שנכשלת בו: גאוגרפיה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רגילה. השיר האחרון ששרת: rock this party הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי. הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: "אני במחשב!!"
הדבר האחרון שאכלת: קרקרים. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: חולצה. השיר האחרון ששמעת: rock this party הדיסק האחרון שקנית: אני לא קונה. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת.
הדבר הכי מטורף שעשית: אני ילדה פחדנית. אני לא עושה דברים מטורפים. :) הווה: שיער נוכחי: חום, קצר עד הכתפיים, מדורג. בגדים נוכחיים: טרנינג אדום, סווצ'ר תכלת. תכשיטים נוכחיים: עגילים. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי עם אחותי ובני דודים שלי. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא יודעת. ממה הכי נמאס לך? מאף אחד. את מי היית רוצה להרוג? --- הכי פחות מהנה?---- עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג. איפה אתה הולך לגור? בעיר שאני נמצאת בה, טוב לי. כמה ילדים אתה רוצה? 2-3. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם משפחה, עבודה... חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: אין. ספר אהוב: אין. סופר(ים) אהוב(ים): אין. צבע אהוב: צהוב וכתום. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: --- האם אתה חושב יותר מדי? כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בארץ שיש בה שלג בחורף. אדם מפורסם שפגשת: קובי מחט, הדר לוי.... האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב: --- ריח אהוב: של גשם. מה מכעיס אותך: אחותי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת. האדם שעושה לך הכי טוב: המשפחה. סגנון מוזיקה אהוב: פופ. חדר אהוב בבית: הסלון. מקום אהוב בעולם: אין מקצוע שנוא: תנך מורה אהוב: אין אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? לא יודעת לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל ישן הרבה? לא קשר לחפצים? אין אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים.

Plaztyk

New member
0__<

שם המורה בכיתה א': בתיה. הזיכרון הראשון שלך: אני לא בטוחהXD האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: קצת כן.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. תמיד הייתי בררנית עם אוכל. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת.. נראה לי גאוגרפיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת לאותו החור איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מעניינתXD השיר האחרון ששרת: metallica- fade to black הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיחה מעניינת עם מאשה. הפעם האחרונה שבכית: אתמול. עודף עצבים. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: בואי אליי שמנה. [לחתולה]. הדבר האחרון שאכלת: פמלה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: דה נאמבר אוף דה ביסט/איירון מיידן הדיסק האחרון שקנית: אוהו מזמן מזמן.. לא זוכרת איזה אפילו הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת.. הדבר הכי מטורף שעשית: אין לי מושג. אבל זה בטח משו שעשיתי כשהייתי שיכורה. הווה: שיער נוכחי: ג'ינג'י בהיר בגדים נוכחיים: מכנס אפור וסווטשרט שחור תכשיטים נוכחיים: צמיד גומי של ג'מייקה [מג'מייקה!] עוד שני צמידים דקים שחורים, שרשרת גולת כסופות על היד, שתי טבעות, שרשרת המנעול שלא יורדת ממני, וכל הפירסינגים. תמונת דסקטופ נוכחית: [what if i smell your feet [ra909.deviantart.com חבר? יש. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החבר. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן הרבה שיעורים למחר. האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? את החבר. ממה הכי נמאס לך? מהחבר. את מי היית רוצה להרוג? את החבר. הכי פחות מהנה? בצפר. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? צלמת. איפה אתה הולך לגור? חיפה. כמה ילדים אתה רוצה? 1 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא אנהג. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בבית ממוצא במרכז חיפה עם גבר ועבודה טובה. חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: פלאסיבו/לוסטפרופטס ספר אהוב: יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון צבע אהוב: אפור בהיר פריט לבוש אהוב: חצאיות זה האלוהים איבר שהכי מושך אותך: הכל בשילוב טוב אתה שמח כש: אני מרגישה נאהבת האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לונדון אדם מפורסם שפגשת: לא זוכרת.. האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור. קפה אהוב: קפוצ'ינו של ארומה. ריח אהוב: קפה. מה מכעיס אותך: טיפשות ואדישות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יצירתיות. האדם שעושה לך הכי טוב: לופו!!!! סגנון מוזיקה אהוב: רוק לסוגיו חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: הבית של דודה שלי בשוויץ. מקצוע שנוא: מד"ט. מורה אהוב:זלוטין. מורה להסטוריה. אוהב את בצפר? חלקו. נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

למעלה