פורומים חדשים בתפוז אנשים

Plaztyk

New member
אופס. המשך.

נרדם בשיעורים? פעם אחת רק קרה לי. מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? לא לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? לא קונה צרובים/צורב? צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? לפעמים ככה ולפעמים ככה ישן הרבה? כןןןן קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? כןןןן[; שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קריר ילדותי? לא חולם בהקיץ?לא

../images/Emo13.gif

שם המורה בכיתה א': אני לא זוכרת איך קוראים לאלה של השנה אז שאני אזכור מכיתה א? הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: מידי פעם אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי תנ"ך (בכל השנים) המקצוע האחרון שנכשלת בו: הכל כי לא עשיתי מבחנים האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, באותה עיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רעה השיר האחרון ששרת: אממ בליינד של פלסיבו הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בעבודה שהצקתי לאנשים הפעם האחרונה שבכית: היום כי המחשב לא עבד האדם האחרון שראית: את אח שלי נראה לי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: כזה שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: אטום הארט מוז'ר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום הורדתי את הזבל הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת מה נחשב מטורף הווה: (ברגע זה?) שיער נוכחי: מיתחת לסווצ'ר, הוא ארוך, חלק בצבע חום בגדים נוכחיים: טרנינג ירוק של היינס, חולצת טריקו שחורה וסווצ'ר של קסטרו אפור כהה עם ריקמה כזאת תכשיטים נוכחיים: אין עלי תכשיטים כמעט אף פעם חוץ מתליון של פיס תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי עם כובע חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האמת שבא לי להיות לבד עכשיו האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מידי פעם האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? אף אחד, אני מתה לישון ולא חשבתי על מי אני רוצה לחבק עכשיו ממה הכי נמאס לך? מהבצפר את מי היית רוצה להרוג? את עצמי הכי פחות מהנה? החג הזה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? הייתי רוצה להיות צלמת או משהו איפה אתה הולך לגור? או להישאר בנס ציונה, או תל אביב או חו"ל. כמה ילדים אתה רוצה? 3 ככה מספיק. באיזה סוג של מכונית תנהג? ממש אין לי מושג. זה תלוי בכסף. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם עבודה טובה, עם דירה, כלב. אולי גם משפחה. חושב הרבה על העתיד? על העתיד הקרוב. כזה על השבוע הקרוב, על החודש הקרוב. אני עדין לא חושבת כל כך רחוק. מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: king crimson, pink floyd, porcupine tree ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון סופר(ים) אהוב(ים): סלינג'ר, פאולו קואלו ועוד צבע אהוב: אפור, ירוק וסגול כהה מאוד פריט לבוש אהוב: כרגע סקיני איבר שהכי מושך אותך: בעצמי? ציצים אתה שמח כש: כשיש שימחה האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אירופה אדם מפורסם שפגשת: פגשתי כמה אנשים, סטיבן וילסון ועוד כמה האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: הפוך בלי סוכר עם הרבה מים וקצת חלב ושיכבת קצף דקה ריח אהוב: יש הרבה, בעיקר של דבק מגע מה מכעיס אותך: המון דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני כותבת שירים האדם שעושה לך הכי טוב: האמת שאני כבר לא יודעת אם יש דבר כזה סגנון מוזיקה אהוב: רוק, פרוג, רוק אלקטרוני, קלאסי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: האלפיים, אנגליה. מקצוע שנוא: תנ"ך, אזרחות מורה אהוב: אין אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא כי אני לא באה מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? מאוד נותן מעצמך? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח? לא אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? שונאתתת אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? בערך... אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? קצת חולם בהקיץ? כל הזמן

E d e n7

New member
זה יהיה ארוךך

עבר: שם המורה בכיתה א': רותי[?] הזיכרון הראשון שלך:
...כיתה א'?.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:כן אם נהגת לאכול דברים מוזרים?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקההההההה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקההההה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ממ פעם אחת מבתים לראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מאושרת?
השיר האחרון ששרת: שוב הדיסקו כאן[הצטלמתי למלכת האמבטיה בסינמה סיטי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הקליפ הזה הפעם האחרונה שבכית:מממ...לוזוכרת האדם האחרון שראית:אחי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: עוגת שוקולד
הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: צמיד עור חדששש השיר האחרון ששמעת: ברדיו...one-u2 הדיסק האחרון שקנית: אממממ.... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: ....חחח לא יודעת אם הכי מטורף אבל הכי פרוע שנהנתי היה צניחה...=] הווה: שיער נוכחי: קוקו בגדים נוכחיים: סקיני שחור חולצה לבנה דקה אפודה אפורה עם כובע בלי שרוולים [TNT]
תכשיטים נוכחיים: צמידים מלאאא מכל הסוגים..טבעת זהב עם אבן מאמא טבעת כסף רגילה תמונת דסקטופ נוכחית: אחי בן שנה וחצי חולההה עליו חבר\ה? איןן
עוד לא החלטתי אם זה טוב או לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:הוא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?יאפפ האם אתה עייף?דיי את מי אתה הכי רוצה לחבק?אותו ממה הכי נמאס לך?מהשאלון הזההההה
את מי היית רוצה להרוג?את מישחיבר אותו הכי פחות מהנה?יש כל כך הרבהה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?מעצבת פנים\אופנה
איפה אתה הולך לגור?הייתי רוצה בהוואי או משו כמה ילדים אתה רוצה?2 באיזה סוג של מכונית תנהג?ב.מ.ו 4Z
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מאושרת עם משפחה חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו?לאא וקצת בכללי: להקה אהובה:לאדעת...יש מלאא ספר אהוב:פרחים בעליית הגג סופר(ים) אהוב(ים): וי.סי. אנדרוס ג'י.קי.רולינגס צבע אהוב: סגול לשלטון פריט לבוש אהוב: אולסטאר נחשב? איבר שהכי מושך אותך: עיניים שפתיים אתה שמח כש: חחח אני מקבלת חיבוק או משו האם אתה חושב יותר מדי? בהחלטטט אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ברזיל אדם מפורסם שפגשת:רודריגו נחשב? האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קטנות כאלה לא משו מיוחד קפה אהוב: מה?...נס? ריח אהוב: אמוראמור והבושם שלווו מה מכעיס אותך:כשמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אופטימיות... האדם שעושה לך הכי טוב: אחי הקטן ומיכל סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון
חדר אהוב בבית:שליייי מקום אהוב בעולם:החדר שלי מקצוע שנוא: זה לא קשה מתטיקההה מורה אהוב:ברקת המורה לספרות-גוטית חחח אוהב את בצפר?בערך נרדם בשיעורים?בערך מעשן?לאאא בעע נפגע (רגשית) בקלות?לא נותן מעצמך?כן לועס דברים?תלוי מה אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?מה?...כן נראלי שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?זה מעצבן אבל התחושה כיפיתתת-אל תגידו י אני יודעת שיש לי שריטות עמוקות אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?בערך קונה צרובים/צורב?
אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל ישן הרבה?כןןן קשר לחפצים? לא בדיוק אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל?כןןןןן אוהב כפכפים? כןןןן לובש בוקסר? כן...לא תמיד שמש או גשם?
קר לך או חם לך?נעים ילדותי? לא חולם בהקיץ?כןן לא נראה לי משישו קורא אבל אם כן--

Mp3 GiRl

New member
יאייי תחדשייי,גמלי יש../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

עשית עם מחט או אקדח עגילים??

JULI4561

New member
פעם אמרו לי שעם מחט זה יותר יקר

אבל פחות מסוכן .. זה נכון

Mp3 GiRl

New member
עם מחט זה חתיכת מחיר../images/Emo190.gif

זה עולה 90 ש"ח פה,אני עשיתי עם אקדח ב 15 ש"ח ונראלי שכבר לא יורד לי דם אבל צריך להשאר עם זה כמעט שנה
אין לי שמץ אם זה פחות מסוכן אבל כל פירס הוא מסוכן בד"כ

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif פירסינג עם מחט זהו פירסינג

מקצועי אני אישית מסכים שלא שווה לעשות פירסינג באוזן או באף במחירים של 100-150 שקל [שזה בסטודיואים עם מחט] ושעם אקדח זה 10-15 שקל וכאילו זין שאני אבזבז כ"כ הרבה כסף אבל תכנסו לפורום 'פירסינגים וקעקועים' ותבקשו שיסבירו לכם את ההבדל בין מחט לאקדח ושם יסבירו לכם טוב מאוד כיאני פחות יכול מחט כמובן היא הרבה יותר סטרלית ועשויה הרבה יותר טוב וגם מי שעושה לכם את הפירסינג במחטהוא בן אדם מוסמך ולא סתם עוד אישה שמוכרת שרשראות וצמידים ונתנו לה לעשות גםפירסינג באקדח אבל בפורום 'פירסינג וקעקועים' ירחיבו לכם על זה

IkMfNiY

New member
עשיתי עם מחט.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

היה יקר [170 ש"ח], אבל מה אכפת לי? שווה את זה. ותודה לכולם! יעל

למעלה