זה יהיה ארוךך
עבר: שם המורה בכיתה א': רותי[?] הזיכרון הראשון שלך:
...כיתה א'?.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:כן אם נהגת לאכול דברים מוזרים?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקההההההה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקההההה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ממ פעם אחת מבתים לראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מאושרת?
השיר האחרון ששרת: שוב הדיסקו כאן[הצטלמתי למלכת האמבטיה בסינמה סיטי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הקליפ הזה הפעם האחרונה שבכית:מממ...לוזוכרת האדם האחרון שראית:אחי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: עוגת שוקולד
הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: צמיד עור חדששש השיר האחרון ששמעת: ברדיו...one-u2 הדיסק האחרון שקנית: אממממ.... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: ....חחח לא יודעת אם הכי מטורף אבל הכי פרוע שנהנתי היה צניחה...=] הווה: שיער נוכחי: קוקו בגדים נוכחיים: סקיני שחור חולצה לבנה דקה אפודה אפורה עם כובע בלי שרוולים [TNT]
תכשיטים נוכחיים: צמידים מלאאא מכל הסוגים..טבעת זהב עם אבן מאמא טבעת כסף רגילה תמונת דסקטופ נוכחית: אחי בן שנה וחצי חולההה עליו חבר\ה? איןן
עוד לא החלטתי אם זה טוב או לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:הוא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?יאפפ האם אתה עייף?דיי את מי אתה הכי רוצה לחבק?אותו ממה הכי נמאס לך?מהשאלון הזההההה
את מי היית רוצה להרוג?את מישחיבר אותו הכי פחות מהנה?יש כל כך הרבהה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?מעצבת פנים\אופנה
איפה אתה הולך לגור?הייתי רוצה בהוואי או משו כמה ילדים אתה רוצה?2 באיזה סוג של מכונית תנהג?ב.מ.ו 4Z
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מאושרת עם משפחה חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו?לאא וקצת בכללי: להקה אהובה:לאדעת...יש מלאא ספר אהוב:פרחים בעליית הגג סופר(ים) אהוב(ים): וי.סי. אנדרוס ג'י.קי.רולינגס צבע אהוב: סגול לשלטון פריט לבוש אהוב: אולסטאר נחשב? איבר שהכי מושך אותך: עיניים שפתיים אתה שמח כש: חחח אני מקבלת חיבוק או משו האם אתה חושב יותר מדי? בהחלטטט אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ברזיל אדם מפורסם שפגשת:רודריגו נחשב? האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קטנות כאלה לא משו מיוחד קפה אהוב: מה?...נס? ריח אהוב: אמוראמור והבושם שלווו מה מכעיס אותך:כשמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אופטימיות... האדם שעושה לך הכי טוב: אחי הקטן ומיכל סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון
חדר אהוב בבית:שליייי מקום אהוב בעולם:החדר שלי מקצוע שנוא: זה לא קשה מתטיקההה מורה אהוב:ברקת המורה לספרות-גוטית חחח אוהב את בצפר?בערך נרדם בשיעורים?בערך מעשן?לאאא בעע נפגע (רגשית) בקלות?לא נותן מעצמך?כן לועס דברים?תלוי מה אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?מה?...כן נראלי שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?זה מעצבן אבל התחושה כיפיתתת-אל תגידו י אני יודעת שיש לי שריטות עמוקות אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?בערך קונה צרובים/צורב?
אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל ישן הרבה?כןןן קשר לחפצים? לא בדיוק אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל?כןןןןן אוהב כפכפים? כןןןן לובש בוקסר? כן...לא תמיד שמש או גשם?
קר לך או חם לך?נעים ילדותי? לא חולם בהקיץ?כןן לא נראה לי משישו קורא אבל אם כן--