פורומים חדשים בתפוז אנשים

אה! אז יש לי את רזרקשיין דיי

וניראה לי שגם את אינר סרקל.. דיסקים מעולים!! בקשר לדרים.. אני פחות מתמצאת בדיסקים שלהם יש לי המון שירים שלהם בתיקייה ולא בכולם כתוב לאיזה דיסק הם שייכים.. אז שוב תודה.... ואני אשמח אם תמליץ לי על עוד..

כן?? בואי נראה..

קודם כל יש את Aina שזה אחלה פרוייקט, ואם כבר בנושא הזה יש גם Avantasia שזה פחות או יותר אותו סגנון. ולקחת את הפרוייקטים האלו לכיוון מתקדם יותר - Ayreon. הם שלושתם פרוייקטים שבהם משלבים מלא סולנים מפורסמים והם שרים פחות או יותר סיפורים, עלילות, אני ממש אוהב את שלושת אלו. נסי את Persuader, הם בסגנון של Blind Guardian שאת בטח מכירה, ממש טובים. Dream Evil כמובן, להקה נהדרת. והכי קיצוניים מכל ההמלצות - Strapping young Lad, איזו להקה אדירה.

ואיי מעולה!! תודה! ../images/Emo140.gif

חוץ מStrapping young Lad אני מכירה אותם.. אבל קצת קשה לי להתחבר.. אולי כדאי שאנסה לשמוע עוד שירים שלהם חוץ מהאחדים שהורדתי ולא אהבתי..

Blade Of Fire

New member
ביקשת? קיבלת

מטאל מערבונים-Dezperadoz - The Legend And The Truth ביטלס מטאל-BUTCHERING THE BEATLES (אמניםש ונים מבצעים קאברי מטאל לביטלס. מומלץ בחום) משהו שהדבר הכי טוב להגדיר אותו זה רוק כבד... הלהקה החדשה של דייב נאבארו-The Panic Channel והאלבום היחיד שלה-one ושיתוף פעולה בין הרבה אנשים, ביניהם שרון דן אדל ומרקו מנייטוויש-Delain-Lucidity טוב זהו

LadySilkworm

New member
trail of tears

ואם את בעניין של פסקולים: הפסקול של שר הטבעות, הפסקול של גלדיאטור, הפסקולים של טים ברטון.

Kezia

New member
Nightwish - White Night Fantasy

|מנגן עם חליל את הסולו גיטרה בסוף|

למעלה