פורומים חדשים בתפוז אנשים

Rainbow Cookie

New member
מנצלש"ת../images/Emo212.gif../images/Emo110.gif

מושמושי^^ מי-סאנ,13. רציתי לשאול,אם תוכלו להמליץ לי על להקות ג'יי פאנק?ומקורות הורדה אפשריים? אריגאטו^^

oracle

New member
להקה אחת שמצאתי~

כאן... ^^ לא מכירה אותם אבל כתוב שהם שייכים לזאנר. בקשר למקורות הורדה, אסור לדבר על זה בפורום - קראי בכללים~

last day

New member
אם כבר שואליםע ל זמרים...

לכל האלה ששומעים ג'יפופ יש לmihimaru GT שיר שהיא שרה בBEST ARTIST 2006....משהו עם "יו יו יו" ו "YEAH YEAH YEAH" מישהו מכיר @_@?

last day

New member
בוהו?

נמנמ. פשוט חברה שלי רוצה את השיער הזה אחרי שגרמתי לה לראות את BEST ARTIST (או בשמו הסמוי: "בואו נשים המון המון הומואים מזמרים על במה אחת!") הכי פופי שאני שומעת (נכון לתקופה זאת, כי בכל זאת לפני שנתיים שמעתי BOA >_>;;;) זה טומי הוונלי6. אבל הי. הפופ שלהם ממש משעשע

Arise

New member
../images/Emo207.gifשאלה.

היי. רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמכיר את הזמרת ששרה את השיר פתיחה של Fruit Basket. מי הזמרת, והאם אתם מכירים עוד שירים שלה? לפי מה שאני חיפשתי לא מצאתי עוד, אבל אולי אתם ידעים. תודה.

nadav1232

New member
הזמרת זאת Yui Horie ^^

ויש לי שירים שלה, אבל אסור לדבר פה על הורדות ^^"

זו טעות^^;

יואי הוריה רק מדובבת את טורו. יש גירסא שונה לשיר שבה יואי הוריה שרה אבל את הגירסא הזו לא שמו בסידרה. הזמרת ששרה את הפתיח והסיום זו בעצם Ritsuko Okazaki.

SuLeRu

New member
נכון... זאת Ritsuko Okazaki

נכון זאת היא... היא שרה יפיפה במיוחד שיר הפתיחה של פרוטס באסקט הקול של מתוק... ומי שלא יודע היא נפטרה בתאריך 5 במאי 2004 בגיל 44 מהרעלת דם משהו כזה...

Arise

New member
תודה לשתיכן../images/Emo54.gif

עד כדי כך? רק שאלתי על שמות של שירים. אפשר לפרש את זה ככה, אבל בעיקרון לא שאלתי על הורדות. חשבתי שלדבר על הורדות הכוונה לדברים כמה "איפה אפשר להוריד". טוב, אבל אם ככה זה אז אוקי. תודה.

oracle

New member
נראה לי שפשוט לא הבינו כל כך

מה שאלת.. P= ברור שמותר לשאול איזה שירים יש לזמר/ת מסוים [ומותר גם לענות על זה ^^] מה שאסור לשאול זה אכן "איפה אפשר להוריד את השירים.."

למעלה