פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

ספינת החלל מויה מטיסה את כל הצופים הנאמנים לתחנת החלל הקרובה בפורום פארסקייפ ובבילון 5 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=523
תוכנית קומית חדשה בכיכובה של שלישיית "מה קשור" העוסקת בנושאים מתוך החברה הישראלית. הצטרפו להומור המוטרף בפורום הישראלים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1733
חשבתם שהולנד היא רק נבחרת כדורגל טובה? חשבו שוב. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול בפורום תרבות הולנד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1736

../images/Emo11.gif נצל"ש.

[אגב, "
" זה האייקון המאומץ שלי, הוא לא קשור לתוכן ההודעה או לנושא ההודעה
] ובכן, לא רציתי לפתוח על זה הודעה חדשה, לכן זה בניצול שרשור של תפוז. קראתי פה קצת לפני כמה זמן וגם הלילה עברתי על כמה מהדפים האחרונים של הפורום. לפני מה שהבנתי, יחסית לאחרים פה אני די צעירה [עוד מעט 17]. כמה זמן חששתי לכתוב פה משהו, שמא יגידו לי שאין לי טעם לנסות להגדיר הגדרות בגיל הזה, כי זה גיל ששום דבר עוד לא ידוע. ובכל זאת אני כותבת, כי אם אני לא אכתוב כאן זה ישגע אותי. אם אנשים בגיל שלי מגיעים כבר למסקנות שהם הומוסקסואליים ולסביות, למה שא-מיניות תהיה משהו לגלות בעתיד רחוק יותר? אני נמנעת מלהגדיר הגדרות על עצמי באופן כללי. אני נמצאת בחברה שבה ההומוסקסואליות וביסקסואליות הם דברים שבשגרה, יותר ממה שעשויים לחשוב. אני וחברות שלי, למשל, תמיד יוצאות מנקודת הנחה שכולם בי, אלא אם יוכח אחרת. עד לא מזמן גם אני הגדרתי את עצמי ככה. אמרתי לעצמי שאם אני לא נמשכת לאף אחד עד כה, זה פשוט משאיר את האופציות פתוחות להימשך לשני המינים. שנה שעברה היה לי חבר לתקופה קצרה של חודש. הוא היה ידיד קרוב שלי גם קודם, ומאוד אהבתי אותו. בקשר איתו מאוד אהבתי להתחבק, אבל מצאתי חוסר עניין מובהק מלהתנשק איתו. [הוא היה הנשיקה הראשונה שלי.] עד אז אמרתי לעצמי שכשאתנשק, וודאי אז ארגיש את הריגוש ההוא של ההימשכות למישהו שתמיד חברות שלי מתארות, אבל הבנתי שזה לא ככה. אהבתי אותו מאוד, אבל פשוט לא נמשכתי אליו, כמו שמצאתי שאני לא נמשכת לאף אחד. [ודווקא בגיל שכזה זה יותר מעלה תהיות, כי התאהבויות והדלקויות בקרב חברות שלי מתרחשות על ימין ועל שמאל, הורמונים וכל זה. ולי פשוט אין עניין בזה. אפילו שמדובר בד"כ בשלב פחות מיחסי מין, כמובן.] כמו שאמרתי קודם, אני נמנעת מלהגדיר את עצמי, בעיקר בגלל הגיל. לא חוויתי מספיק דברים בחיים שלי כדי לדעת ולהחליט. [ואם מישהו כבר שואל, אני אומרת שאני א-מינית עד שיוכח אחרת, אגב.] אבל כמה זמן שהשאלה הזו מסתובבת לי בראש, אם אני באמת א-מינית או לא. אני תוהה אם בגיל כזה גם אפשר כבר לדעת. בנוסף להכל, קשה לי יותר לקבל את זה לגבי עצמי במידה וזה נכון בגלל החברה. ודווקא בחברה שבה הנטיות המיניות שנמצאות פחות בסביבה "נורמלית" הן כל כך מובנות מאליהן, הייתי מצפה שגם א-מיניות לא תראה כסטיה, אבל התברר לי שזה לא נכון. דיברתי על זה עם אחת החברות הכי טובות שלי, על המחשבות שלי שאולי אני א-מינית. כל כמה זמן היא אומרת לי שהיא "צריכה להוציא לי מהראש את המחשבות האלה". אני יודעת שהיא לא אומרת את זה במטרה לפגוע בי, אלא כי היא באמת רוצה שבעתיד יהיה לי קשר מיני עם מישהו/י ושאוכל ליהנות ממנו, ולא מכיוון שקשה לה לקבל את זה פשוטו כמשמעו. ובכל זאת קשה לי לומר לה שלא בדיוק בחרתי בזה וזה לא עניין שלה להוציא לי את זה מהראש. [מה גם שהיא אומרת שהיא לא מאמינה שמשהו כזה באמת קיים. וכאמור, בתוך סביבה שכל כך מקבלת נטיות מיניות שפחות מקובלות בד"כ, לא ציפיתי לתגובה כזו.] בנוסף, יצא לי לשמוע שלא בכוונה שיחה בין שתי האחיות שלי. אחותי הבינונית [שעכשיו בצבא] דיברה עם אחותי הגדולה על זה שהיא חושבת שאולי היא א-מינית. לא שמעתי את כל השיחה, אז לא ידעתי בדיוק מה היא אמרה לה קודם שבגללו היא חושבת כך. בכל מקרה, נשמע כאילו אחותי הגדולה ממש נפגעה מההצהרה מרחיקת הלכת הזו, כאילו שזה פוגע בה באופן אישי. היא אמרה שזה "כואב לה שהיא אומרת על עצמה שהיא א-מינית". [כמו כן, זה גרם לי לחשוב האם א-מיניות זה משהו שסביר להיות נפוץ יותר בתוך משפחה?] בתוך חברה שכזו, קשה לי מאוד להגדיר את עצמי בלב שלם גם לו רציתי [וכאמור, בינתיים בתוך הכל תמיד נשארת סיומת ה - "עד שיוכח אחרת". כי אני באמת לא יכולה לדעת. חברות אחרות שלי טענו שפשוט לא פגשתי עדיין מישהו/י ש"עושה" לי את זה. אבל זה מעט מגוחך לחשוב שהגעתי לגיל 17 כאשר אני ~לא~ א-מינית, ואיכשהו הצלחתי לא להימשך לאף אחד ואף אחד לא "עשה" לי את זה בינתיים. זה נשמע לי קצת יותר מידי כמו סיפור שאתה מספר לעצמך כדי לתרץ את זה.] בכל מקרה, אע"פ שאני לא קופצת ישר למסקנות או הגדרות, הנושא מעניין אותי, באופן טבעי. אשמח להיות חלק מהפורום, ואולי אפילו אצליח דרך הסיפורים האישיים פה והאנשים להבין קצת יותר טוב מה אני בעתיד. גאיה
[זו היתה הודעה ארוכה להחריד ><.]

Limbonic Art

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo135.gif

הודעה כזו לא צריכה להשרשר לתפוז היא שייכת לגמרי לפורום
נכון את בת 17, וקשה בוודאות לדעת מי את וכו' , דברים משתנים ודברים יכולים לא להשתנות , כמו כמה מכאן שבגילך הרגישו א-מינים וככל שהזמן עבר ההרגשה רק התעצמה ודברים ניהיו ברורים יותר. רק את תוכלי לדעת מי את , כמה ואיך, בנתיים לא נוח לך , את לא מרגישה משיכה מינית- אל תכריחי את עצמך ושארי כמו שאת מרגישה שאת (אלא עם בעתיד תרגישי אחרת
) יש כל מיני אנשים, יש כאלה שיקבלו ויבינו ויש שפחות ... אצלך החברה מקבלת הומוסקסואליות וביסקסואליות (בין היתר כי נמצא שהם כאלה) ... יש אנשים (ולאו דווקא דתיים) שלא מקבלים את זה וזה נראה להם סוף העולם, בין היתר מחוסר ידע בנושא והבנה.. פה יקבלו אותך בכל מקרה , וזה לא מפליא במיוחד
ובחוץ , מניסיון יהיו כאלה שגם יקבלו אותך (למשל אצלי- למעט אחותי הגדולה אף אחד לא מתייחס אלי בגלל זה כתמהונית או משהו) יש סוגים שונים ומרובים של אהבה ועוצמות של אהבה, היה לך רק חבר אחד , יכול להיות שאהבה שחשת הייתה מסוג שונה של רומנטית , ויכול להיות שלא ושבאמת אין אצלך את התחושה הזו של משיכה מינית... בקיצור, אם תרגישי - את כבר תדעי מי את כן ומי את לא, אני מציעה לך, כפי שאימצת לעצמך, את הדרך להשאיר דברים פתוחים "אלא אם יוכח אחרת"
אין הרבה מחקרים בנושא ולפי הקצת שיש, האוכלוסיה של הא-מיניים מונה כ-1%- 5% כך שקשר משפחתי לא נראה לי סביר בעיניין זה. את יותר ממוזמנת להשאר לשתף ולהשתתף

צללית2006

New member
ילדת סוכר

ציטוט : "אבל גם כשחוקרים אנשים שלא מקיימים יחסי מין, זה תמיד על בסיס ההנחה שאי פעילות מינית היא בעיה שמצריכה טיפול. 'הפרעה ביצר המיני' היא מונח שנכלל במדריך האבחוני והסטטיסטי של הפרעות נפשיות – התנ"ך של הפסיכולוגים והפסיכיאטרים. במדריך נכתב שא-מיניות עשויה להתחיל במהלך ההתבגרות ולהימשך כל החיים. היא נחשבת להפרעה רק אם הדבר גורם לאדם מצוקה. אבל הגדרה זו לא מכירה באנשים מאושרים ובריאים שיש להם סלידה מסקס ולא מרגישים כל משיכה לגברים או נשים". http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2997678,00.html את תקבלי פה פידבקים ואישורים לחוסר החשק שלך במין ומין הסתם, זו לא חוכמה גדולה. זה הפורום וזו מטרתו. לקבל אותך, בדיוק כפי שאת. אבל איך ניתן לקבל, כשאת עצמך עדיין לא משוכנעת במי ובמה שאת... מדברייך, לא נראה שאת במצוקה, רק בתהיות. וזה סבבה לתהות על המיניות שלך, בגיל הזה. אלא שהייתי ממליצה לך לחפש תשובות אצל אנשי מקצוע מוסמכים, שמעבר ליכולת שלהם לסייע לך בקבלה העצמית שלך, גם יעזרו לך להבין את הסיבה לדברים. רק אז תוכלי להחליט, מה מתאים לך ומה לא. ניסיתי למצוא עוד לינקים לכתבות על הנושא בעברית, אך ללא הצלחה מרובה. אני מניחה שבפורום הזה, תמצאי עוד. לא יודעת איך האנגלית שלך, אבל האינטרנט מלא בכתבות העוסקות בנושא. הנה אחת מהן : http://www.mypleasure.com/education/qanda/questions/disabled_and_nonsexual.asp בכל מקרה, לא הייתי מסתמכת יותר מדי על כתבות באינטרנט, גם לא על זו שאני העליתי לעיל. גשי לייעוץ, זו לא בושה. להיפך. זה רק יגביר את המודעות שלך לעצמך ויאיר לך את הדרך. בהצלחה.

gabriel1349

New member
נורא יפה מצידך להתערב

YNET וכל מה שאת לומדת משם הם לא דברים מדוייקים , אחרת כולנו בלי יוצא מין הכלל -בעלי תארים בפסיכולוגיה בזכות מאמרי ynet ומעריב ואולי אף רופאים בזכות מכביתון ..ועם הרצון הטוב לעזור תפתחי לך קלניקה, עכשיו ברצינות- את לא פסיכולוגית ואף פסיכולוג או פסיכאטר לעולם(!) לא מגדיר מישהו כסובל מבעיה נפשית או בעלי הפרעה נפשית כלשהי ללא בדיקה ושיחה (למעט הפרעות נפשיות מעטות ומוגדרות במצריכות טיפול נוסף עם תרופות - כל הפרעה נפשית יש לה טיפול תרופתי.) מין זה נושא גדול . א-מינות אף לא חקרו , מה שלא חוקרים לא הופכים מיד להפרעה נפשית , חוץ מהפרעות שכבר קיימות ויש להם שם אחר והוא לא א-מיניות! אז אחורה פנה, במיוחד אם מדובר בצעירה בת 17. אנחנו לא מכריחים אף אחד להשאר ולא מחליטים בשם אף אחד אחר -מי הוא ומה הוא או כמה, כי רק האדם עצמו יכול לדעת זאת ואם עדיין לא - את בטח שלא תדעי במקומם!

צללית2006

New member
אתה מכיר אותי ?

ומאין החוצפה ועזות המצח לקבוע במה אני עוסקת ? לא שואלת אותך אם להגיב או לא. אז - אחורה פנה, קדימה צעד גבריאל . כל כך אופייני לכם תגובות מסוג זה, בפורום הזה. הפחד שאוכל אתכם, חוסר הסיפוק בחיים שלכם בא לידי ביטוי בכל אותן תשובות, בעלות אופי תוקפני ומזלזל. גם אתה, גבריאל זקוק ליטפול נפשי. אבל לא טיפול כמו של הנערה בת ה-17 שמחפשת את הדרך. אתה זקוק דחוף לטיפול שירסן את הברוטליות שלך. אלימות מילולית מובילה מהר מאוד לאלימות פיזית.

gabriel1349

New member
שמענו עלייך כבר

איזה פחד איזה בטיח? חמודה זהו פורום תמיכה , אל תקפצי עם "החוכמות" שלך כאן כשאנשים מנסים לברר מי הם, תגובות כמו שלך הם זוכים כל יום ובכל מקום אחר, כך שבאמת תודה רבה לך. מצטער לאכזב אותך את וכל החברים שלך צריכים טיפול נפשי , בין היתר כי את בעיקר מרגישה שתוקפים אותך ואלימים כלפייך מילולית חוסר ביטחון בגיל מתקדם ,ערך עצמי נמוך -בשביל זה את מלכה או בשביל זה הפכת לשפחה או מה? ואני אל תדאגי בשעות הפנאי אני מטפל נפשית באחרים , אם לא הייתי כשר לזה, לא הייתי עובד בזה .

Limbonic Art

New member
התקבלת לטפל באגודה? ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

למסנג'ר עכשיו אם אתה ער!

Tristitia

New member
מההה??

בואנה את חולה! לעומת מה שאת כתבת הוא רשם בכלל לא בחוצפה!!! חוסר סיפוק שלנו בחיים? מהיכן את יודעת? מי את בכלל? ואיך החלטת שהוא אדם אלים וצריך לרסן ברוטליות.. לפי התגובות ברור מאוד מאיפה הבאת את זה סאדו מאזו

Limbonic Art

New member
מה את רוצה ממנו בכלל?

הוא ענה לך ממש בסדר, איזה ברוטליות וריסון בראשך הסאדיסטי?

korpiklaani

New member
מאזוכיסטים וסאדיסטים ../images/Emo123.gif

נחשבים לבעיה הרבה יותר חמורה ויש לזה גם כדורים תנסו במקום לתקוע מסמרים ולעשות שטיפות דם אחד לשני ולאכול צואה ושתן נו באמת מי מקשיב לזקנה הסוטה הזו בכלל....

צללית2006

New member
../images/Emo9.gif אתה אוכל חרא ?

מהיכן לך כל הידע הזה, מסכן....
איזה "נעים" הפורום הזה, לא יאומן. הליגיטימציה להשמיע דעה מנוגדת לשלך ממש מבהילה אותך. על חופש הביטוי שמעת כבר ?

gabriel1349

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

כמובן את מוזמנת להשאר ולשמוע סיפורים . טוב מאוד שאת לא קופצת ישר למסקנות, את צעירה , דבר לא בוער ועם הזמן דברים יהיו ברורים לך בנתיים, תיהיי מה שטוב לך תעשי או אל תעשי מה שאת מרגישה לנכון

korpiklaani

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif../images/Emo135.gif../images/Emo185.gif

ממולץ מאוד לא לקפוץ ישר למסקנות אהבתי את הגישה שלך של "עד שיוכח אחרת" את לא פוגעת בעצמך ,לא לוחצת על עצמך ואת נותנת לעצמך לזרום לאן שאת מרגישה בנתיים שייכת
נכון, אין טעם להגדיר הגדרה בגיל כזה, אך בגיל זה ובגיל מוקדם יותר דברים מתחילים ומתבססים שם, אם הומוסקסואל יכול לדעת כבר שהוא נמשך לגברים ולא נשים, גם את בערך יכולה לשים לב שעדיין לא נמשכת לאף אחד. אז בנתיים זו התשובה עבורך "עד שיוכח אחרת"
אני מכיר אגב מישהו שרק אחרי צבא התאהב במישהי , ככה שלפעמים באמת אין לדעת ודברים עלולים להשתנות... אז חברות שלך כן צודקות , אבל לא בהכרח - עוד כמה שנים תבואי לספר
בגילך האמת כ"כ לא עסקתי בזה ולא היה פורום ולא כלום שיכולתי לגשת אליו או לדעת , אז זה נשאר ככה בסימן שאלה רחוק ללא תשובה

צללית2006

New member
דבר נוסף

הרי קל מאוד לשלוח הודעה פרטית לנערה. אני לא זקוקה לפורום הזה, כדי להביע את דעתי. אבל הנה - שוב הוכחתי לכם עד כמה אתם חיים בתוך הבועה שיצרתם לעצמכם ולא מוכנים לשמוע שום דעה, שאינה עומדת בקנה אחד עם דעתכם. ביי . כרגיל, היה ממש "נפלא" . כבר לא מופתעת :) ביי כבר אמרתי ? :)

למעלה