פורומים חדשים בתפוז אנשים

Tristitia

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני הצטרפתי לפורום לא מזמן. בגילך, הרגשתי בדיוק כמוך ואם הזמן התחושות לצד השני רק התגברו (כלומר חוסר המשיכה שעדיין קיימת אצלי) אמנם אני בת 26 , אך עדיין אני משאירה דברים פתוחים לא חייבים להגדיר כל דבר, דברים באים לבד , אלא אם סובלים ממשהו שמפריע לך להיות מה שאת (נגיד: בעיה נפשית , טראומה או הפרעה בריאותית אחרת...) אם אין את כל אלה את נורמלית לחלוטין, רק שונה מרוב האוכלוסיה , עם הזמן את תראי שזה לא נורא כל כך , אחרי הכל העולם מכיל בתוכו המון דברים

p019

New member
ברוכה הבאה../images/Emo212.gif

אם הייתי שומעת בגילך על קיומם של א-מיניים סביר להניח שהייתי מגדירה את עמצי א-מינית כבר אז (ואולי כמה שנים מוקדם יותר) - ו15 שנים אחרכך שום דבר לא השתנה. כיוון שלא שמעתי על זה- בשלב ההוא בחיים שלי פשוט לא התעסקתי אם זה. לדעתי עדיף לדעת בגיל כמה שיותר צעיר שא-מיניות זו אופציה. לא היחידה, אבל אופציה. בקשר לקשר המשפחתי, את הראשונה שמזכירה את האפשרות לעוד בן משפחה א-מיני. אצלי במשפחה תמיד חשבתי שהאחים שלי פיצו על חוסר המשיחה שלי לכיוון השני - לשמור על הממוצע
. תנסי לדבר עם אחותך, זה יכול להיות מעניין, ואם היא מרגישה צורך בתמיכה, תוכלו להיות שם אחת עבור השניה.

תודה רבה לכולכם ../images/Emo13.gif

קיוויתי שתקבלו אותי בזרועות פתוחות, על אף הגיל ואי הידיעה המוחלטת. תודה רבה על כל התגובות, ואני מקווה [בטוחה, בעצם] שיהיה מעניין כאן :)

למעלה