"אבלאבלאבל אין לי!" היא אמרה בקול קטן ומבוייש וחיכתה ללפידים וקילשונים. רוני.
T The Immortal Me New member 22/5/07 #32 "אבלאבלאבל אין לי!"../images/Emo210.gif היא אמרה בקול קטן ומבוייש וחיכתה ללפידים וקילשונים. רוני .
ל ליידי סלמאקיה New member 22/5/07 #34 טוב, אז הגיע הזמן לחסוך 20 שקלים ולרכוש אחת! (למרות שאם הן היו קצת יותר יפות... \: )
T The Immortal Me New member 22/5/07 #38 כן, אה?../images/Emo210.gif יהיה דוכן ליד ההקרנה של חומריו הבהירים? ד"א, כמה זמן זה חומריו הבהירים, אניוואי? אני רוצה גם הרצאות! רוני .
כן, אה?../images/Emo210.gif יהיה דוכן ליד ההקרנה של חומריו הבהירים? ד"א, כמה זמן זה חומריו הבהירים, אניוואי? אני רוצה גם הרצאות! רוני .
ל ליידי סלמאקיה New member 22/5/07 #42 משהו כמו שעה פלוס מינוס. ואת יכולה לסמוך על זה שיהיה דוכן! (נכון אודי?)
ה האבק New member 22/5/07 #43 זה כנראה יהיה פחות משעה ואל תדאגי, יהיו מספיק הרצאות. יש עוד 3 הרצאות על חומריו האפלים ועוד המון הרצאות על טולקין, הארי פוטר, רומח הדרקון ופנטזיה כללית. אבל שלנו הכי מגניבים.
זה כנראה יהיה פחות משעה ואל תדאגי, יהיו מספיק הרצאות. יש עוד 3 הרצאות על חומריו האפלים ועוד המון הרצאות על טולקין, הארי פוטר, רומח הדרקון ופנטזיה כללית. אבל שלנו הכי מגניבים.
S SNTD New member 23/5/07 #44 נמממ לא הייתי סומך על זה אני דווקא בונה לכיוון השעה ורבע אבל נראה עם העריכה, בינתיים יש לי יותר מ-4 שעות חומר גלם (בלי הסרט השלישי)
נמממ לא הייתי סומך על זה אני דווקא בונה לכיוון השעה ורבע אבל נראה עם העריכה, בינתיים יש לי יותר מ-4 שעות חומר גלם (בלי הסרט השלישי)
T The Immortal Me New member 23/5/07 #47 תמיד ../images/Emo11.gif../images/Emo210.gif יש כבר תוכנייה? רוני .