פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

גרים בנצרת עילית ועדיין לא מכירים את ההמנון? הכנסו לפורום נצרת עילית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1775
יש לה חוקים מאוד ברורים ואם לא עושים מה שהיא אומרת - היא יודעת לעמוד על שלה. פורום סופר נני יכניס את המשפחה שלכם לתלם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1776
עמוק בכל לב מסתתר הרצון לפרוק כל עול, לשבור כל מוסכמות... מתמכרים לקסם המיוחד בפורום לסרט החדש הסודות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1777
כבר יש לה שני שירים שקורעים את הרדיו, היא גם מוכשרת וגם יפה, ועכשיו יש לה גם פורום - גילת הלל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1778
מאה מיליון זה לא כסף, זה מספר הודעות גולשים וגולשות יקרים, אנו שמחים וגאים להודיע כי השבוע נכתבה ההודעה ה-100,000,000 במערכת הפורומים! אנו רוצים להודות לכם על שלקחתם חלק בפעילות האתר בעשר השנים האחרונות, ומקווים כי תשארו עמנו גם בשנים הבאות.
שלכם, תפוז
אנשים

Shusho

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

You´ll start your next tour from Tel Aviv, Israel on October 6th – and this gonna be your first time to play there. What kind of pre-expectations do you have about playing in Israel anyway? Tuomas: I´m a bit scared… Anette: (*begging ironically*) No bombing, please… When I got to hear the news that we are going to play there, my first reaction was like: “WHAT…?!” But seriously, everyone is telling that Tel Aviv is a quite calm and really good place to play gigs - and it´s a really nice place. I really like this amusement town and city, so… I think it´s gonna be cool to go there after all. Tuomas: I´ve always liked challenging adventures, so… It was pretty much like the only weekend that we have off during the next year and half, so that´s why we have to go there, and play the gig.​
ובעברית למתקשים: סיבוב ההופעות הבא שלכם יתחיל בתל אביב, ישראל, בשישי באוקטובר - וזו הולכת להיות הפעם הראשונה שלכם שם. אילו ציפיות יש לכם לגבי ההופעה בישראל? תומאס: אני קצת מפחד... אנט: *מתחננת באירוניות* בלי הפצצות, בבקשה... כששמעתי לראשונה שאנחנו הולכים להופיע שם, תגובתי הראשונית היתה "מה?!!?!". אבל ברצינות, כולם אומרים לי שתל אביב היא די רגועה ומקום טוב מאוד להופיע בו - וזה באמת מקום נחמד. אני ממש אוהבת את עיר השעשועים הזו, אז.. אני חושבת שיהיה מגניב ללכת לשם בכל זאת. תומאס: תמיד אהבתי הרפתקאות מאתגרות, אז... זה סוף השבוע היחיד החופשי שיש לנו בשנה וחצי הקרובה, וזו הסיבה שאנחנו צריכים להגיע לשם, ולהופיע. תרגום נוסף של הראיון, אם אני לא טועה, עושה מישהי אחרת בפורום ואם לא אני אשמח לנסות לתרגם אם מישהו רוצה
המקור: http://www.metal-rules.com/zine/index.php?option=content&task=view&id=923&Itemid=60

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif איזה חמודים

אבל פאק, איזה תדמית יש לאנשים על ישראל, זה כזה הזוי... ועצוב

lacrimosa girl

New member
נכון ;;

אבל איזה מגניב אם הם יבואו ובאמת נפגש איתם בגת שמנים והכל D:: ואיי צריך באמת להתחיל להזיז עניינים. למי יש קלצ'ניקוב?

lacrimosa girl

New member
אני טיפשה והשארתי את הקובץ בבצפר

ואין לי כוח להתחיל לתרגם מהתחלה את ה5 עמודים שהספקתי D: אז כולו שלך
הוא לא היה מעניין במיוחד, רק משעשע שכזה.

danduuu

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני לא מאמינה ששאלו אותם עלינו בראיון!

מעניין למה תומאס מפחד
ולא, אני לא חושבת שזה בגלל מחבלים..לי זה יותר מרגיש כמו פורום נייטוויש
והם דפוקים ביותר

mary06

New member
../images/Emo178.gif

ג'יזס איזה ריאיון ארוך.. רק אותי האנגלית של אנט הרגה? לא שהמראיין יותר טוב /: ואוף תומאס נראה כל כך..כל כך..
פשוט תקראו מה כתבתי לאיתי
נחמד לדעת שאנט כן תשיר שירים ישנים שלהם ותומאס חושב שהיא עושה את זה טוב.. ומה מפחיד בישראל? המלחמות שלנו הרי בקיץ

en li shem 7

New member
זה עצוב! "מלחמות בקיץ":/

והוא אמר "so that´s why we have to go there.." אם הוא לוקח את זה כעול שלא יבוא בכלל|אף|.

ש נ י1

New member
אמ.....

למה לאזאזל כולם מתיחיחסים לישראל כאילו שזה המקום שממנו איש עוד לא חזר??
וזה באמת מוזר שמכל ההופעות שאלו דווקא עלינו... אבל האמת שזה דיי מחמיא, לפחות הם מודעים לקיומנו

Shusho

New member
wake up call!

לפני פחות משנה פוצצו לנו את כל הצפון והרגו לנו חיילים, מדינה שלמה היתה בשוק (טוב, חוץ מתל אביב והמרכז, הם לא היו באיום וחיו ב.. בועה) וכיכבנו בחדשות בתור מחריבי דרום לבנון.

הממ לא כל המרכז, אל תעשי הכללות.

ודווקא כן היו את האיומים על הפצצות שטענו שיכולות להגיע עד תל אביב. חברה אחת שלי שגרה שם נכנסה לפאניקה מזה וכמעט ולא יצאה מהבית עד שנגמרה המלחמה. אבל כן יש לי גם חברה אחת שלא ידעה על המלחמה עד שהיא נגמרה
אבל טוב, מושבניקים, אנחנו עם דיי מוזר.

Shusho

New member
ברור שלא כל המרכז,

בסופו של דבר אני גרה בפתח תקווה אבל לסבתא שלי פוצצו את החצר ונהרגו אנשים קרוב אליה (מירון.) והיא עברה לגור אצלנו לכמעט חודש, וכל המשפחה מהצפון עברה לפתח תקווה בכלליות.. לכל מיני בתים של אנשים. אבל אפשר להבין למה אנשים חושבים שהולכים להפציץ אותם כאן
.

בעיקר שכל מה שרואים על ישראל בטלוויזיה/עיתון

זה רק דיבורים על מלחמה, הפצצות וכו'. לאנשים בחו"ל אין מושג מה זה אומר לגור בישראל. יש כאלו שעדיין חושבים שאנחנו רוכבים על גמלים כדי להגיע ממקום למקום.

lacrimosa girl

New member
ולכן

אחנו, כל חיות הפורומים דוברי האנגלית, צריכים לשנות את השפה של המקלדת וללכת לפורומים חברתיים [כןכן, כמו פורום נייטוויש הרשמי P=] ולגרום לאנשים לחשוב אחרת :)

en li shem 7

New member
זה נכוןD:

אנשים אשכרה חשבו שאנחנו רוכבים פה על גמלים.. כמו שאנחנו חושבים שככה זה בקניה..

SaffRaal

New member
יש לי רעיון...

אולי ננסה להכנס להופעה כשיש עלינו חגורת נפץ שעשויה ממנטוס תות שעליהם כתוב TNT. (ונצרח שאם לא מפטרים את אנט, אנחנו נפוצץ את האולם לאלפיי חתיכות). דם וחלקי גופות יהיו בכל המקום. ואז כנראה תעלה להקת בלאק מטאל P;

למעלה