פורומים חדשים בתפוז אנשים

lacrimosa girl

New member
נכון

בכלל יש לו תקופות מוזרות התקופה שהוא היה עם שער אדום היתה מזעזעת ;; כשהיה לו שער עד הכתפיים עם הפסים האדומים [
] היתה ממש יפה לדעתי

The Dew

New member
שיער אדום היה לו כ"כ יפה! זה הדגיש לו את

העיניים

Super Alonit

New member
היי! עד תקופת השיער האדום!../images/Emo11.gif

הוא נראה בה כזה האאאאא... (נו, זאת לא צרחת אימה, זאת אנחה שמלווה במבט מזוגג והזלת ריר... בעצם לא הזלת ריר, איכ.) מצטערת, פאטיש לשיער אדום.
(זה מסביר את הנרקיסזם הזמני שלי... תקופות שבהם השיער שלי צבוע. לאדום, כמובן) אבל בתמונות האלה הוא נראה כמו הומלס זקן. פויה.

lacrimosa girl

New member
אני גם מאוד אוהבת שיער אדום

אבל לתומאס זה פשוט לא התאים. שער שחור עם גוון אדום [כמו שהיה לו בוואנס ככה] היה לו ממש ממש יפה

LadySilkworm

New member
לא מסכימה.

השיער שלו היה ממש מגניב כאשר הוא היה אדום! [אבל גם כמו בוואנס היה לו יפה].

LadySilkworm

New member
לי לא S:

בזמן האחרון ממש שמתי לב לזה.. הוא גם לא דומה ל"גק ספארו". זה שלתומאס יש שיער ארוך שחור וזקן ועיפרון שחור לא גורם לו להיות דומה לדעתי לג'וני דפ. שניהם אבל יפים P:

אה, את מנסה לרדת עלי כאילו?

בואי אני אגלה לך משהו מותק, את לא מכירה אותי, אין לך מושג איזה סוג של בנאדם אני ואם אני בנאדם טוב ונורא מקסים כמו שחברה שלי וכל בנאדם שבאמת בקשר איתי חושב, או אם אני חרא של בנאדם כמו שאת וחבורה של אנשים אינטרנטים שלא טרחו בכלל להכיר אותי חושבים. עד אז, אין לך מילה אחת בדיון, ואם את משווה בין שני אנשים שאת לא מכירה, זה מראה על רמת האינטיליגנציה שלך. ואם את מתכוונת לריב איתי, אין לך טעם להגיב לי, כי הירידות שלך, והדברים שאת מתווכחת עליהם שווים לתחת, כן כן, של תומאס, שגם אותו אגב, את לא מכירה.

The Dew

New member
חחחחחחחחחח, מה אתה נלחץ?

מי התכוון לריב איתך? ואותם דברים שאמרת - כנ"ל לגביך, אתה לא מכיר את תומאס ואין לך שום זכות לקבוע איזה סוג של בנאדם הוא, אז כן, זה קצת מעצבן שאתה שופט אותו לפי סגנון הלבוש שלו\הכובע שהתחשק לו לשים באותו יום. בנוגע לרמת האינטילגנציה שלי - בוא לא ניכנס לשם, אוקיי? כי טיפשה אני בטח לא... ואני לא מבינה מה הקטע שלך, רק מדברים איתך ואתה ישר מתקיף, תירגע קצת, זה לא בריא כל העצבים האלה... יום טוב.

The Dew

New member
אה, ושכשכתבתי שאתה לא

משתווה לקרסוליים שלו, הכוונה הייתה מבחינת כתיבה (כי נדיר למצוא מישהו שכותב כ"כ מדהים), מוזר שישר קפצת וחשבת שאני משווה ביניכם מבחינת סוג של בנאדם...

בואי נראה, אני אומר שתומאס מאעפן,

את אומרת שאני מאעפן. את באמת לא מבינה מה הבעייה פה? וכנראה שאת, כפי שהסברתי למעלה. אני לא אמרתי שהוא בנאדם אפס, דיברתי על החזותיות שלו.. והכובע הזה נהיה חלק ממנו ולדעתי זה מאעפן. את לא מפגינה חוכמה יתרה בדיוק הזה. ואוקיי, בואי נעשה דבר כזה, אני אקטול אותך בכל הודעה שאת רושמת ונראה איך תגיבי, סבבה? אה כן?? את קראת דברים שאני כתבתי בכלל?? I rest my fucking case.

The Dew

New member
פאק, ג'ים, מה הבעיה שלך? ../images/Emo2.gif

אני לא קוטלת אותך בכל הודעה שאתה כותב, מה אתה רוצה ממני? ג'יזס, תירגע כבר.

למעלה