פורומים חדשים בתפוז אנשים

שבוע מלא פרסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מפעל הפיס ותפוז
אנשים מחלקים לכם ספרים!
לקראת טקס חלוקת פרס ספיר הקרב ובא, מפעל הפיס ותפוז
אנשים
מזמינים אתכם להצביע ולבחור מי לדעתכם יהיה הזוכה בפרס היוקרתי מבין חמשת המועמדים. 15 העונים נכונה הראשונים יזכו בחבילת שי בשווי 400 ₪ הכוללת את חמשת הספרים המועמדים לפרס! 25 העונים נכונה הבאים יזכו בספר אחד מבין הספרים המועמדים. אז למה אתם מחכים? מהרו והצביעו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=100059355
תחרות בגדי הים נמשכת תחרות בגדי הים הגדולה של פורום דוגמנות ממשיכה, ואתם מוזמנים לבוא ולהכיר מעט יותר לעומק את המתמודדות. והשבוע, מועמדת מספר 9 - קארין גוטיקוב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=100107593
אז מה הסוד הכי כמוס ומסעיר שלכם? ב-22.06.07 תיערך הקרנה חגיגית לסרט "הסודות", ולגולשים יחולקו חמישים כרטיסים זוגיים. מה צריך לעשות? רק לספר לנו מה הסוד הכי מסעיר שלכם... הכנסו עכשיו לשרשור התחרות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1777&msgid=100217915
רוצים לקבל מנוי חודשי למגזין הניהול "סטטוס"? פורום ניהול לקוחות בהייטק מחלק לך מנויים. כל הפרטים בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1737&msgid=100159561
רוצים כרטיס זוגי במתנה? הגולשים הזריזים שישלחו מסר לניק "הופעות בברלה" יזכו בכרטיס זוגי חינם לאחת מההופעות ב מועדון ברלה : הופעות השבוע: חמי רודנר, עינת שרוף- שירה בציבור, שלום חנוך ומשה לוי- יציאה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56433
הכל מסביב בינוני? לא עוד! פורום אריק ברמן מסדר לכם את הסינגל החדש "בינונימי". רוצים לזכות? השתתפו בפעילות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1654&msgid=100192114
רוצים לזכות בסינגל מדליק? בואו לעצב לוגו! פורום הבורר מחפש לוגו שווה ומזמין אתכם לעצב לו אחד כזה. אם אתם מוכשרים, יצירתיים, אוהבים את התכנית ובא לכם לזכות, הכנסו לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1769&msgid=100184017
לרגל צאת אלבומה החדש של שרית חדד, פורום פופ ישראלי מחלק לכם סינגלים של הזמרת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1768&msgid=100198571
פורום ערוץ MTV2 מחפש לוגו חדש ומזמין אתכם לעצב אותו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=100098955

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

גרים בנצרת עילית ועדיין לא מכירים את ההמנון? הכנסו לפורום נצרת עילית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1775
יש לה חוקים מאוד ברורים ואם לא עושים מה שהיא אומרת - היא יודעת לעמוד על שלה. פורום סופר נני יכניס את המשפחה שלכם לתלם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1776
עמוק בכל לב מסתתר הרצון לפרוק כל עול, לשבור כל מוסכמות... מתמכרים לקסם המיוחד בפורום לסרט החדש הסודות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1777
כבר יש לה שני שירים שקורעים את הרדיו, היא גם מוכשרת וגם יפה, ועכשיו יש לה גם פורום - גילת הלל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1778
מאה מיליון זה לא כסף, זה מספר הודעות גולשים וגולשות יקרים, אנו שמחים וגאים להודיע כי השבוע נכתבה ההודעה ה-100,000,000 במערכת הפורומים! אנו רוצים להודות לכם על שלקחתם חלק בפעילות האתר בעשר השנים האחרונות, ומקווים כי תשארו עמנו גם בשנים הבאות.
שלכם, תפוז
אנשים

glitter8

New member
מנצל"שת

קשה לי לא ... להיות המומה בכל פעם מחדש ולהבין שהבנות מהפורום , ויש לפחות 5 שנמצאות איתי בקשר ומקבלות ממש נזיפות ואיומים מבנות אחרות בפורום על זה שהן בקשר איתי תגידו, מה קורה לכן?? לא הגזמתן? זה פורום באמת מקסים, נפלא, עם המון בנות מוכשרון וטובות, ורצה הגורל שלא מצאתי את עצמי בין שורותיו, אוקיי.. אבל מכאן ועד לעשות לינץ' לבנות רק בגלל שהן בקשר איתי? הגזמתן. חבל, אנחנו עוד ניפגש בהופעות של ג'קו, ובאמת חבל שזו האוירה שנוצרה,. אני יודעת שיש בנות שנפגעו ממני בעבר, והתנצלתי לא פעם, גם בי פגעו לא מעט, ואפילו בצורה בוטה ומוגזמת, אבל צריך להניח לעבר, ולא להתנהג כמו אוייבות אחת של השניה.. מי שהיתה בגלות יכולה להבין איך ישראלים עוזרים שם אחד לשני. חבל שפה שולפים סכינים. רק טוב.

קניה 1

New member
לא יודעת על מה את מדברת..

ואם זה נכון זה ממש, אבל ממש אידיוטי! פועלי כל הפורומים של ג'קו, התאחדו!

glitter8

New member
מסכימה איתך

מי שזה רלוונטי לגביה -יודעת, אני סומכת על מנהלת הפורום שתטפל בעניין הזה בדרג שלה, אם לא, אני כבר אדאג שהנהלת תפוז תחסום את המשתמשת הרלוונטית. יש גבול.

a d i d a s 2 1

New member
טוב לא יכולה להתעלם

מכך, שעצבנת אותי לא פעם... נזיפות ואיומים??? אם זה המצב.. אני הייתי מציעה לפתור את זה באופן אישי, נגיד דרך מסרים האמת שזה די אבסורדי... כל העניין. בכל מקרה.. אני חייבת להגיד שנורא צחקתי מהחלק שמדבר על הגורל ושורותיו:) שבוע טוב לך גליטרית...נתראה בהופעות של ג'קו..

glitter8

New member
את לא צריכה להתעלם..להיפך,

אני שמחה שהגבת, ואכן, התכונה הגי'נג'ית המגונה הזאת שלי לפעמים לעצבן ולהתעצבן מתישה גם אותי לפעמים, זה אף פעם לא מכוונה רעה, ואני תמיד במגמת השתפרות..אבל לא זו הנקודה הפעם... אבל כן, גם אני ידעתי והתעלמתי מדברים שידעתי שקיימים, אבל גם להתעלמות שלי יש גבול, זה הגיע לצערי הרב לבנות שהיו בקשר טוב איתי ובאופן תמוה נעלמו.. עד שבסוף הדברים צפו על פני השטח..וחבל לי שככה מתנהלים דברים בפורום של גקו.. אני לא חושבת שאני בן אדם עד כדי כך רע שצריך באופן יזום להניע אנשים מלהיות איתי בקשר. להפך , אני חושבת שיכולתי לתרום הרבה מכישורי ונסיוני לפורום, ראו דוגמא התרגום שכתבתי בזמנו- והתגובה שקיבלתי על העניין גרמה לי להבין שיש פה עניין של קנאה ושיטנה, ובמקומות כאלה, אין לי הרבה מה לעשות. לגבי לפתור את הדברים במסרים...כמובן שזו הדרך הכי טובה, אבל במקרה הנדון אין עם מי לדבר. הבחורה שבה מדובר הצהירה מהרגע הראשון בפומבי, בקול רם ומול הפנים שלי, שהיא "שונאת אותי ותגרום לכל בנות הפורום לשנוא אותי" ואחרי דבר כזה באמת שאין לי מה לעשות.. מה גם שאני רואה שהרבה בנות (בעיקר כי הן מפחדות ממנה) הולכות אחריה בעיניים קשורות.. באמת חבל לי שזה ככה, עזבתי את הפורום די בצער, שכן היתה לי תקופה נעימה מאד בהתחלה, בהופעה וגם אחריה..עד שיצר התחרותיות התחיל להעביר אנשים מדעתם... מאחלת כל טוב לכולם, נתראה בתור לרכישת הדיסק החדש אינשאללה, ובהופעות בקיסריה

dor and more

New member
מפחדות ממנה?

אולי אני מתפרצת לדלת פתוחה- אבל אני לא מרגישה לחץ או פחד (אולי רק מריבוי הודעות
) אז לא יודעת האוירה שאת מתארת לא נראית לי מתאימה לפורום שאני חלק ממנו.

glitter8

New member
זה סיפור ישן

שנראה לי שקרה עוד לפני שהצטרפת לפורום, אם אני זוכרת נכון, (הניק שלך לא מוכר לי מהתקופה ההיא) אני לא רוצה לעורר עניינים ישנים, רק לא מוכנה שיהיו מי שיקחו לעצמם את הרשות להשליט משטר טוטאליטרי על אנשים שנהיו חברים שלי. נראה לי שהמסר שלי עבר, מי שהיה צריך לקרוא את זה קרא, לא רוצה לדבר על זה יותר.. בהצלחה לג'קו ולכולם

a d i d a s 2 1

New member
תני לנו קצת קרדיט

אנחנו נשים בוגרות... שחיות גם הרבה לפני עידן הפורום בעד עצמינו. ולכן הפחד שהזכרת עורר בי משהו (שוב) לא אמפטי במיוחד.. על כל פנים, אם בנות מסוימות ניתקו את הקשר, אני עדיין חושבת שהדברים האלה צריכים להעשות באופן פרטי. ואם ניסית "לתקן" עם המבינה שעליה דברת.. ולא זכית למענה.. זה רמז לכך שצריך להניח לדברים.. משני הצדדים.. אני לא ד"ר רות, כך שלמעשה זה לא משנה בכלל מה שאני אומר ואוסיף.. אבל בהודעה שלך יקירתי יש משהו קצת מחאתי.. כאילו כמו לבוא ולזכות "באהדת הרוב" ע"י שימוש במילה "מפחדות" בין היתר.. וזו, לדעתי, לא הדרך. אני חושבת דווקא שעוררת "דחייה" מסויימת עוד לפני פרשת התרגום שהזכרת וכשבאים ומטיחים דברים, אז צריך לשים את האצבע על נקודת ההתחלה.. ואם תצטרכי עזרה, תגידי לי.. ובפעם האחרונה, הצירוף עינים קשורות.. עושה לי להקיא.. את יודעת, מחלה נפוצה.. זה כמעט שווה ערך לזילזל בדעות של אחדות מאיתנו... ולהפוך אותן לחסרי הבעה וביטוי מול אותה "מנהיגה".. וזה מה שגורם לדברים שלך להתעכל בקושי רב אם בכלל או כדברייך "תגרום לכל בנות הפורום לשנוא אותי". סיימתי את טיעוניי, לא תכננתי להגיב כדי להניח לעניין ולא לעורר מפלצות ישנות.. אבל הרגשתי צורך להגיב, ואכן כך עשיתי... זה נותן פייט נורמאלי לפחד?

glitter8

New member
יש קרדיט לרוב../images/Emo6.gif

אולי דברי לא הובנו..יש לי המון קרדיט, תאמיני לי שאם לא היה לא, בכלל לא הייתי מנהלת את הדיאלוג הזה, להיפך, הסיבה שאני דווקא כן מתעקשת , ואת מוזמנת לקרוא את ההודעות שנכתבו אחרי ההופעה בסילבר, כמעט כל מי שהיתה שם כתבה שהיה לה כיף להכיר אותי, והיו כמה בנות שהיו איתי בקשרים אישיים שהתחילו כולם ביוזמתן!! וגם כי אני כן חושבת שיש לי מקום בפורום, כמו לכולם, זה מקום חופשי ופתוח שלכל אחד יש מקום בו. זה לא משהו פרטי של מישהי או מישהו. העניין של "פחד" הוא לא המצאה שלי. זה דברים שבנות אומרות או כותבות לי שחור על גבי לבן, והיו גם דברים שנכתבו בפורום עצמו ונדונו לא מעט. אני לא ממציאה כלום, אבל נניח לזה, אני לא מפחדת מאף אחד ומקווה גם שאני לא מפחידה אף אחד.. ולא חלק מהעיניין הזה. ואני כן חושבת, שאם בנות מקבלות מסרים לנתק איתי קשרים, יש לזה עניין לציבור. אני ניסיתי כמה וכמה פעמים להרגיע את הרוחות, לפשר עיניינים, להתנצל איפה שצריך, אבל בשלב מסויים הרגשתי שכבר יש מין כיף חדש כזה בפורום של להיכנס בי, וגם דברים טובים שכתבתי קיבלו פרשנות הפוכה ורעה- כמו למשל-כשהחמאתי למישהי על הכתיבה שלה, והצעתי לה לכתוב בלוג-פתאום ירדו עלי כאילו אמרתי לה משהו רע..מה רע בבלוג? לי יש בלוג, וזה אחלה דבר, יש לי כבר מועדון קוראים קבוע וספר בדרך, לכן המלצתי על כך לכל מי שאוהב לכתוב... ושוב, כולם ירדו עלי- אז שוב החלטתי להיעלם לכמה זמן, ולאחר מכן- כשמישהי כתבה שאין לה כח לקרוא את המייספייס באנגלית-עשיתי שירות קטן למען האומה- וישבתי ב-11 בלילה (בטבעון זה ממש נחשב אמצע הלילה..
) ותירגמתי את דבריו, ולו כדי להראות מחווה של רצון טוב. אז מה קרה? התחילו לתפוס אותי בדקויות של מילה פה מילה שם שפיספסתי...נו באמת...ועוד ממי קיבלתי ביקורת..ממישהי שאוי ואבוי לעיברית שלה...אבל אני מעולם לא הערתי לה על כך שכן ידוע לי שעברית היא לא שפת אימה, ומתוך הבנה שאף אחד לא מושלם. וכמו שאנגלית היא לא שפת אמי..ולכן ציפיתי לקצת הבנה..אבל כנראה שלא מהאדם הנכון.. בקיצור- התחושה שלי- ובכך אסכם את הדברים-אנשים עוד לפני שהטיבו להכיר אותי עשו לי רצח אופי- אני חברה בעוד כ-10 פורומים וקומונות אחרות ובכולם אני דמות אהודה ומוערכת.-לכן-באופן טבעי-מעדיפה להיות שם, לכן מצד אחד- אני אומרת- אם לא אוהבים אותי פה, אין לי מה לעשות כאן, מצד שני, אני פה בשביל ג'קו- לא בשביל המעריצות שלו- אם כי בהחלט יש כאן קובץ לא קטן של בנות מדהימות שזכיתי להכיר, אבל לא בכל מחיר. אני לא מזלזלת בדעות של אף אחת, אני רק יודעת שיש מישהי שכמה אנשים בפרוש מפחדים ממנה, ושוב- הוכחות על כך כבר קראתי בעצמי בפורום..אנשים שרק אמרו משהו על שיר שפחות מצא חן בעיניהם וכבר זכו לקיטונות של כאסח... עזבי, יקירתי, אני מעריכה מאד שלמרות שקשה לך לעכל אותי, את כן עושה את המאמץ , ואני אכן מעדיפה להניח לדברים, כי אני לא בעניין של להילחם בתחנות רוח, אבל שוב, לאף אחד אין זכות להטריד חברות שלי בטלפונים ומסרים ולנסות להניע אותן מלהיות איתי בקשר. תסכימי איתי שגם את לא היית עוברת על דבר כזה בשתיקה! וזה בעצם היה העניין שרציתי לציין, ולא לעורר מפלצות ישנות.. שיהיה יום טוב לכולם, שמעתי שהיה מפגש מוצלח עם ג'קו, שמחה שנהנתם, כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם, וחאלס עם השטויות, כעס עושה קמטים

glitter8

New member
והנה משהו נחמד ../images/Emo13.gif

שאומר הכל- הסיני והאורז אדם אחד הניח פרחים על קבר אשתו כשפתאום הוא רואה סיני שם צלחת מלאת אורז על הקבר הסמוך. שאל את הסיני: "אתה באמת חושב שהמת ייצא מהקבר לאכול את האורז?" ענה לו הסיני: "כן, כשאשתך תצא להריח את הפרחים." מוסר השכל: לכבד את דעותיו של האחר היא אחת התכונות הכי טובות של האדם. בני אדם שונים זה מזה ולכן מתנהגים אחרת וחושבים אחרת. אל תשפוט, רק נסה להבין, ואם אתה לא יכול להבין, שכח מזה. זכור את חמשת הכללים הפשוטים בדרך אל האושר: ·
שחרר את לבך משנאה ·
שחרר את ראשך מדאגות ·
חייה בפשטות ·
תן יותר ·
צפה לפחות להזדקן זה חובה, לגדול זאת זכות. מוקדש באהבה לכולם,

רנה6

New member
כל כך מזדהה איתך....

ולו ידעת כמה.אין בכוונתי לירוק לבאר ממנה שתיתי , אלא להבהיר את התחושה הנוראית, להיות שייכת לפורם ולהרגיש מנודה. יש לי דוגמאות לא מעטות, אלא שאנסה לא להכנס לזה שוב ולהביא חלק מהן...כשאת נפגעת כאן ממשהו או ממישהו, אין כל התייחסות לעצם העיניין, האם הצדק איתך או לא...עטות עליך עדת נשים שהן חברות של מי שפגעה ועלבה ובלי כל קשר למעשה עצמו, דנות אותך למיתה. אני יכולה לקבל נזיפות בכללי, יכולה לקבל נזיפות בפרטי...מידי פעם מקבלת טלפונים הביתה כשאני יודעת בפרוש שאין הכוונה לדרוש בשלומי, אלא רק לדלות אינפורמציות או לתת הערות שונות ומוזרות לגבי הדרך בה עלי להתייחס לפלונית אלמונית....ישנה תחושה של המון תחרות וקנאה. הפורם בעיני מצטייר כמעין מאפיה בזעיר אנפין. ישנן כמה שולטות, ישנן כאלו האוהבות להיות נשלטות. ישנן כאלו האומרות את דברן וישנן כאלו שכל תפקידן הוא לפזר מילות תואר כמו : מתוקינה, חמודינה. ישנן כאלו היכולות לכתוב כל העולה על רוחן ובכל קטיגוריה ,ולעומתן , אחרות צריכות להזהר משנה זהירות פן יועבר הכתוב למקום אחר או לחילופין ימחק. לא טוב לי כאן...לפעמים חושבת שאהבתי את הטרום מפגשים, כיוון ואז כל אחת כתבה את שעל ליבה וגם אם ננזפה , לא ממש היה ברור ע"י מי....עצם העובדה שניפגשנו אי אלו פעמים, גורמת לנו להיות רגישות יותר לחוסר תשומת לב , מבטים רעים, תגובות מעליבות וכו וכו וכו.... כל כוונתי כאן הייתה למצוא מקום שמרכז בתוכו נשים האוהבות את אותו זמר שבחרתי בו, לעזור לו בתקופה הכי רעה שלו ואולי בגלל שאני כבר לא בגיל הנכון לבלות במועדונים, להשתלב עם נשים המתקרבות לגילי כדי שאוכל להנות ממנו עד שיופיע במקומות מסודרים ואיכותיים יותר. אני יודעת שלא אוכל להגמל בקלות, אפילו שתגובות מסויימות שיש בהן המון התלקקות, גורמות לפיוזים שלי לקפוץ לשמיים...אבל יודעת גם שלא מצאתי פינה המחממת את ליבי באמת. מצטערת בנות, אם פגעתי בכן. אני לא טובה בלפזר מילות תואר, אבל האמינו לי שכל מילה היוצאת מפי היא אמת לאמיתה, באה היישר מנבכי ליבי רנה.

dor and more

New member
לא יודעת אני מבינה שיש לפורום חוקים קצת

נוקשים של סדר ולחץ מסוים מחשיפה- אבל זה המחיר של זה שאנחנו בוגרות יותר בגילנו, אז הכל באמת יותר מסובך ומסודר אבל גם יותר איכותי ומיוחד . בכל מקרה, הפורום הוא למען קשרי חברות, מישהי עושה לך פרצוף? שתלך לחפש. היא לא חלק מהחיים שלך- היא רק אחת מאלה בפורום של זמר שאת מעריכה. ויש כאלה שמפרגנות אחת לשניה יותר- אולי נוצרו בינהן קשר חברויות שלא קשורות לפורום.... בכל מקרה הכוונה בהודעה שלי היא- לנתק את יחסי החברויות מהשהות בפורום ואת עצמנו ריגשית מהעלבה זאת או אחרת שעצם של אנשים וירטואליים שאנחנו לא מכירים. את מרגישה שיש בעיה עם חוסר ופש ביטוי להודעות שלך? זה כבר נושא, צריך לדבר עם הנוגעים בדבר ואם את לא מתקשרת עם הנוגעים בדבר אולי דרך מתווכת כדי לפתור בעיות. נראה לי מוזר שלוקחים פורום באינטרנט כל כך אישי- סיכסוכים פנימיים וזה... קצת מיותר... זה בסה"כ פורום- ואפשר להיות מחוברים לג'קו גם בלי זה. יש לוח הופעות באתר שלו ויש אמצעי תקשורת אחרים- הפורום הוא לא קרטריון לקשר שלנו איתו.

reviital

New member
רנה יקירתי,צר לי מאד לקרוא את

מה שכתבת, לא הרגשתי בדברים כאלה בכלל, ואני מניחה שכרגיל - אם היו דברים פוגעים - כנראה פספסתי אותם. אני לא קוראת שרשורים ארוכים לעומק ולא קוראת כל מילה, ובכלל לא לוקחת את הפורום עד הנפש פנימה, בעיני זה דבר קליל וכייפי, גם אם נוצרו לי קשרים אישיים משם. בעיני עדיין הפורום עצמו הוא וירטואלי, ובגלל שהתקשורת בו נעשית בכתיבה - בלי יכולת לשמוע את התון בו נאמרים הדברים - לפעמים ההבנה יכולה להיות טעות. לפעמים משפטים שנאמרו בהומור מתפרשים כמשפטי כעס... ולהיפך. את ההמשך אולי אעשה בפרטי...

רנה6

New member
תודה רויטל על ההתייחסות...

מעריכה אותך על כך...מצטערת שלא עניתי לך אתמול...העייפות הכריע אותי...אכתוב לך בפרטי.

eilati27

New member
יקירה...

בוקר אור... צר לי על הדברים שקראתי עכשיו... ראיתי שברשמי היה לך ולטליטל "וויכוח" בגלוי על דברים שהיו, כמובן שלא אפרט זהו עניינכן הפרטי,אבל אם תזכרי גם אז כתבתי לכן שזה פשוט נורא לקרוא את הדברים שנאמרו שם ממש כאב לי... אני כל כך אוהבת אותך ממה שהספקתי להכיר ונורא מעריכה את הכנות שבך... חבל לי שכך את מרגישה... וחבל לי שזה גורם לך להתרחק מן הפורום...על אחת כמה וכמה כי כמו שאמרה רויטלי,זהו המקום הפרטי שלנו... מן אי בודד, הרחק מן המשפחה,ההורים,הילדים,מהחיים... וזה כיף.. כי אם לא לוקחים דברים אישי מידיי אז הכל שם קליל יותר וכיפי... אני לא יודעת מה "חומרת" הפגיעה בך.. ואני מקווה שלא יותר מידיי,אך יחד עם זאת אני מקווה שלא נפסיד אותך בפורום!

רנה6

New member
תודה אילתי...

אילתי, מודה לך מאוד על תשומת הלב וזה ודאי מלמד שיש בך רגישות. על "חומרת הפגיעה בי", לא אדבר ולא אוסיף כאן, אבל בהחלט אקח לתשומת ליבי את ההערה שלך לא לקחת דברים אישי מידיי...קצת קשה עם מבנה הנפש המסויים שלי. מישהו שאני מוקירה ומעריכה אמר לי פעם שקודם כל צריכה להיות שלמה עם עצמי...אני מנסה...באמת מנסה. יתכן שזה מה שיעזור לי להשאר, להגיד את שבליבי , לנפות "רוחות רעות" ולהיות חזקה יותר. המשך יום נפלא והמון תודה עבור המחמאות שהרעפת עלי שהאינטואיציה שלי אומרת שהן בהחלט באו מהלב.

eilati27

New member
:)

המשפט האחרון שלך.... !!!!BELIEVE IT לכל מילה התכוונתי... שיהיה יום נפלא.. וככה משהו לסיום.. אנו ארץ הקודש.. אין לנו רוחות רעות... אם לא תאמיני שהן פה,הן לא יהיו!!! נשיקות!

shongold

New member
../images/Emo140.gifאהובתי..המון זמן לא היינו בקשר

כתבתי לך גם באישי. מכיון שאני התרגלתי לפורמט הרישמי כמעט לא נכנסת לכאן, אז איתך הסליחה לתגובתי המאוחרת. אני אענה לך בכללי לרוח הדברים ולכל השאר בפרטי. יכולה להעיד אך ורק על עצמי אני פה בגלל ההוא, כן זה שרשום כאן למעלה בעיקר, דרכו הכרתי מספר אנשים מקסימים ואת הראשונה שבהם ואת יודעת זאת. חושבת עצמי לנפש פחות או יותר חופשיה ומשתדלת לכתוב את הרלוונטי לי בישרות המאפיינת אותי תמיד. למה שמתאים לי אני מתחייסת ולמה שלא לא - כך התנהלתי מתחילה, ואין מגמת שינוי אצלי. חושבת שחשוב ביותר לפעול במסגרת הפורמלית כי יש דברים שצריך ורצוי וניתן לעשות - רק שם על מנת לשדרג ולהעצים את זה שבעבורו אנו כאן. ובשלב זה מרגישה שעדיין לא נסתיימה המלאכה.

למעלה