פורומים חדשים בתפוז אנשים

רנה6

New member
תודה לך שון שון...

מודה לך על תשומת ליבך ורגישותך....אנשום עמוק, אשאף אויר נקי, אמלא ריאותי ואכנס לפורם הרגיל שהרי בסופו של דבר אני פה בשבילו ובשבילי ואולי בשביל עוד כמה....

glitter8

New member
היי שון

מה שלומך? זוכרת שלא מזמן דיברנו על הדיסק החדש של הפורטוגלים?, והנה, ראיתי לפני כחודש שאיריס פותחת סדנת פיתוח קול בביתה... החלטתי שהגיע הזמן להגשים את החלום ונרשמתי לסדנה...
איזה כיף...היא אישה מדהימה...(ועופר ברקע על הפסנתר, בכלל חגיגה שלמה!) וגם קניתי את הדיסק שלהם...נחמד, אבל אהבתי יותר את הקודם עם מקהלת הגוספל.. איך שגלגל מתגלגגל לו...

glitter8

New member
../images/Emo24.gif

מצד אחד צר לי לראות שגם את מרגישה פגועה, מצד שני, אני שמחה שאת מעלה את הדברים, כי תמיד על כל 1 שמדבר יש 10 ששותקים... אני מסכימה עם הרבה מהדברים שכתבת, לכן בחרתי להתרחק, חבל לי שהפורום שכולו תמיכה בג'קו, בעיקר בתקופות הקשות, וגם לא, טומן בחובו גם הרגשות כל כך רעות.. אני בטוחה שגם אותו זה לא משמח במיוחד, ובמיוחד העניין שעלה אם לצרף אנשים חדשים לפורום...ממש הרים אצלי גבה...רגע..? אין ענין להרחיב את מעגל המעריצים? קשה לי להבין מה המניעים כאן, אבל ..לא חשוב..כל אחד עם הדעה שלו, וגם אם אני לא מסכימה, אני מכבדת את הדעות של כולם. הלוואי שלג'קו יהיו הרבה מעריצים, הרבה קונים לדיסקים שלו, קהל גדול בהופעות שלו, והלוואי שהפורום שלו ידע להכיל את כולם. גם את מי שלכאורה נראה או נשמע קצת שונה.

eilati27

New member
אני קצת כועסת עכשיו

מעולם לא יצא לי לדבר איתך,לראות אותך או לנהל איתך שיחה על גביי הפורום... לפחות לא שאני זוכרת... מהדברים שלך אפשר להבין שיש כמה (או אחת) שפועלת כדי שלא תיהיי מעורבת בכלום..(בגדול!) אני לא אתייחס לזה כי לא מעינייני ואין לי האמת מושג על מה את מדברת... אבל כן אתייחס לזה שדיברת עכשיו ו"התערבת" עכשיו במשהו שאין לך מושג לגביו ועוד העברת ביקורת...: "ובמיוחד העניין שעלה אם לצרף אנשים חדשים לפורום...ממש הרים אצלי גבה...רגע..? אין ענין להרחיב את מעגל המעריצים? קשה לי להבין מה המניעים כאן, אבל ..לא חשוב..כל אחד עם הדעה שלו, וגם אם אני לא מסכימה, אני מכבדת את הדעות של כולם" תסלחי לי גליטר,למה לדחוף את האף ועוד להעביר ביקורת? אנחנו דיברנו על הפורום "הסגור" הפרטי שיש לנו,ששם אנו מדברות בחופשיות אז להגיד דברים כמו: "הלוואי שלג'קו יהיו הרבה מעריצים, הרבה קונים לדיסקים שלו, קהל גדול בהופעות שלו.." בציניות כפי שהיא נשמעת כאילו שאנחנו לא מתכוונות לזה... אני כועסת כי גם אני הייתי מעורבת בשיחה הזו פה,ולא זו הייתה "כוונת המשורר" זו הייתה שיחה פרטית... נראה לך באמת ש"אין כוונה להרחיב את מעגל המעריצים???" נראה לך??? הרי בשביל זה אנחנו פה.. יום ולילה,משמיעות את מה שיש לנו להגיד לעולם כדי שהוא יתחיל להראות באור שונה אצל אנשים... אז באמת... אין לי מושג על מה דיברת למעלה.. ומי מנסה "לנדות" אותך... אבל את עושה את זה יופי לבד... וחבל... אני לא מכירה אותך ולי עשית רושם ראשוני לא נכון.../:

דובית26

New member
דווקא נשמע שהיא לא בדיוק בנידוי-

אם יש לה מושגים מקויידים מה הולך בפורום הבוגרים- כנראה שיש לה המון חברות בפנים. שמשתפות אותה .

dor and more

New member
זה אני - זה הכינוי שלי בפורום של הדוסים

כי אני חסומה עם הכינוי DOR &MORE - כי אני לא מספיק דוסית בשבילהם. זה הכינוי כיסוי חח.

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

לרוב אני לא אוהבת להתערב בויכוחים שכאלה, אבל כולנו רוצות שהפורום יגדל כמה שיותר וגם עובדות לא מעט בשביל לנסות לגרום לזה לקרות.

dor and more

New member
דניאל דניאל....

איזה ילד יפה... וזמר משובח !!! אולי לא בדיוק הג'קו של העונה הזאת- אבל מתוק זה אין להכחיש ויפה... ישר לדגמן.

rootteem1

New member
תרגיעי כרפה

אל תהיי פדופילית קטנה.. טוב בקשר לדניאל הזה הוא ממש חמוד אבל אני מקווה שהשנה בת תנצח=]

למעלה