*רמת גן
מ מלפפון ים New member 20/1/06 #42 חמציצים ארמ, בעיקרון הביטוי הזה מחדרה. עד עכשיו לא נתקלתי בכינוי אחר לצמח הזה. @@;
C coral chan New member 20/1/06 #44 לאלאלא,היא לא מדברת על הצמח!!! אלא על הממתק 3: דבר ארוך ודקיק עם משו שנראה כמו סוכר עליו ויש לו המון צבעים נכון הקשת הכי טעים? *____*
לאלאלא,היא לא מדברת על הצמח!!! אלא על הממתק 3: דבר ארוך ודקיק עם משו שנראה כמו סוכר עליו ויש לו המון צבעים נכון הקשת הכי טעים? *____*
S ShuNka New member 20/1/06 #43 XDDD אני קוראת לזה חמציצים ^-^ בקשר לשאר שוהם, לא יודעת איך הם קוראים לזה, אני די מעופפת >___>
K keep smiling New member 20/1/06 #50 אע. חמצוצים. ואני משהם. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אבל בפ"ת קוראים לזה חמצוצים ושטיחים. ._.
אע. חמצוצים. ואני משהם. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אבל בפ"ת קוראים לזה חמצוצים ושטיחים. ._.
N Neon taichou New member 20/1/06 #51 כתבתי האיקו!!!1 Rukia's a midget Ichigo loves her a lot Renji-kun does, too. חנ הפקאצה לא מבינה את הגאונות של זה. >:
כתבתי האיקו!!!1 Rukia's a midget Ichigo loves her a lot Renji-kun does, too. חנ הפקאצה לא מבינה את הגאונות של זה. >:
C cRitiCaL KitTy New member 20/1/06 #56 הו... אם כך../images/Emo113.gif תורידי את ה"אבל האיקו זה לא עם ארבעה משפטים?" מהתגובה המקורית ותשארי עם ה-O:!
הו... אם כך../images/Emo113.gif תורידי את ה"אבל האיקו זה לא עם ארבעה משפטים?" מהתגובה המקורית ותשארי עם ה-O:!
K keep smiling New member 20/1/06 #54 ...חנ? י-י ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif