פורומים חדשים בתפוז

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז../images/Emo41.gif

אוהבים לפחד? אוהבים להצטמרר? פורום מתח ואימה
שתי הדיוות הגדולות, מקבלות סוף סוף מקום בתפוז אנשים: פורום ריטה ופורום דנה אינטרנשיונל
לא הכל אופנועים, פורום קטנועים פתוח גם לאלה שאין להם מאות סמ"ק
יש כאלה שאוהבים שקט, או חיות שקטות. פורום דגים גלישה נעימה!

Miss CB

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif מחשב טיפש ../images/Emo18.gif

גררר. המחשב שלי מת סופית (האינטרנט בכל אופן... לא רק תפוז אם לאמר תאמת) ולא- זה לא בגלל הבאג החדש הזה. קיצר, אני אבוא רק מדי פעם לצערי (כרגע ממחשב של חברה). אז... נתראה מתישהו, או כשיתקנו ת'בלאדי מחשב כבר! אגב, נסעתי לתא עם החבר'ה וקניתי כמה דברים מגניבים. יש לי שי מילים בשבילכם (או אחת, יש שמתייחסים לזה כאל מילה אחת): דארק סייד. "All that is under the sun is in tune... But the sun is eclipsed by the moon." כשזה גאוני זה גאוני.

Miss CB

New member
מה?!

מי שומע את הדארקסייד ומחליף סדר שירים?? שומעים את זה כיצירה אחת... אבל תעשי מה שבא לך
אבל את מתכוונת לטיימ לא? (שנייה, מחשבת) כן טיימ. אכן אחד מהשירים הכי טובים... עשה לי קצת צמרמורת- "A little shorter of breath... and one day closer to death" אימאלה

לא טיימ

כולם טועים בגלל שהם רשמו שני שירים בתור 2 משהו כזה... וברור ששומעים כיצירה אחת.. "תעבירי" זה היה דרכי להמליץ על השיר the great gig in the sky

Tomer 123

New member
אם התכוונתם ל...

Speak To Me ו Breathe, אז בדיסק הם באותו טרק, כי speak הוא בעצם מין קולאז' שמורכב מהאפקטים שיהיו באלבום (הפעמונים מטיים, הקופות במאני וכן הלאה).

Miss CB

New member
נו אבל לי יש ת'חדש

של ה-30 שנה ל... ושמה זה 2 טראקים שונים. חפיפ, הבנתי למה היא התכוונה.

Miss CB

New member
האמת שלא,

לא יותר מדי דיסט' כי רציתי ת'ישן. חפיפ, החדש דווקא ממש יפה מסתבר...

ברור!

לקנות חדש זה גרוטי. אם לא היתי קונה את הפטיפון אחרי הדיסק הייתם יכולים למצוא את דארקסייד בין אוסף התקליטים שלי. חפיף. פשוט חשבתי שקנית החדש זה ההסבר היחיד לאי ההבנה בנוגע לטראקים הראשונים........ לאמשנה....... טלנוביטלס.........

Miss CB

New member
נסיים את הדיוק ככה:

כן, קניתי תחדש, כן הוא גם יפה, אבל במקור רציתי ת'ישן. אני שמחה עם מה שיש לי, תודה

ביטלמן

New member
יוסטשיה נראה לי את היחידה שמשתמשת

במשפטים האלה דיסטניגווישט ועוד במדוייק!

ביטלמן

New member
טעות שלי - מילים...

את יכולה קצת להפחית בכמות הסימני שאלה זה מבהיל ועושה כאב ראש...

../images/Emo52.gif

בחיי לראות את התפוז שלך במצב נואש עשה לי רע על הלב. בחיי. בכל מקרה, אני מנסה להשתמש במילים האלה כמה שיותר כדי שתזכרו שעוד אין לנו מילון מושגים וכדי שיהיה צריך עוד איזה 4 הצעות.... אזז.... תתחילו לעבוד!!!!

Tomer 123

New member
ענק!

אחד האלבומים הטובים ביותר שיצאו אי פעם. מהאפקטים בפתיחה, ועד לפעימות הלב בסיום, זה מדהים וסוחף כל רגע. ובמקום להמשיך, אני פשוט אגיד: Speak To Me Breathe On The Run Time The Great Gig In The Sky Money Us and Them Any Color You Like Brain Damage Eclipse

בסיום

רוג'ר ווטרס מכריז there is now darkside of the moon realy. as the matter efect (אם איתתי נכון) its all dark.

למעלה