כששואלים אותי אני אומר תשעה, למרות שאפשר בהחלט להחשיב את זה כשמונה.
M M e n s R e a New member 17/7/07 #22 כששואלים אותי אני אומר תשעה, למרות שאפשר בהחלט להחשיב את זה כשמונה.
M M e n s R e a New member 17/7/07 #21 גרוב זה מהופעה? נשמע ממש טוב. אני חולה על השיר הזה. עד כדי כך שהכרחתי את ההרכב שלי ללמוד אותו, כדי לבצע אותו כקאבר בהופעות. אחד השירים שיותר כיף לבצע, ללא ספק.
גרוב זה מהופעה? נשמע ממש טוב. אני חולה על השיר הזה. עד כדי כך שהכרחתי את ההרכב שלי ללמוד אותו, כדי לבצע אותו כקאבר בהופעות. אחד השירים שיותר כיף לבצע, ללא ספק.
A AeroTom New member 17/7/07 #23 כן, זה אחלה קאבר אפשר לצפות בו גם ב-DVD הכפול הרשמי, יש שם הרי את ההופעה הכמעט מלאה של ה-Royal Albert Hall, אותה הוא פותח.
כן, זה אחלה קאבר אפשר לצפות בו גם ב-DVD הכפול הרשמי, יש שם הרי את ההופעה הכמעט מלאה של ה-Royal Albert Hall, אותה הוא פותח.
M M e n s R e a New member 17/7/07 #24 תודה, וכשאתה אומר ה-DVD הכפול הרישמי איך הוא נקרא? כי אני קונה רק אלבומי אולפן...אז אין לי ממש התמצאות בהופעות וכו', אבל נראה לי שהשאלתי אותו פעם מחבר
תודה, וכשאתה אומר ה-DVD הכפול הרישמי איך הוא נקרא? כי אני קונה רק אלבומי אולפן...אז אין לי ממש התמצאות בהופעות וכו', אבל נראה לי שהשאלתי אותו פעם מחבר
A AeroTom New member 17/7/07 #25 הוא נקרא פשוט Led Zeppelin DVD http://www.amazon.com/Led-Zeppelin-Robert-Plant/dp/B00008PX8P/ref=pd_bbs_sr_1/102-2683131-4012103?ie=UTF8&s=dvd&qid=1184672499&sr=1-1 הכפול המוכר שיצא ב-2003 יחד עם How The West Was Won. מוצר חובה לדעתי בכל בית חובב זפלין
הוא נקרא פשוט Led Zeppelin DVD http://www.amazon.com/Led-Zeppelin-Robert-Plant/dp/B00008PX8P/ref=pd_bbs_sr_1/102-2683131-4012103?ie=UTF8&s=dvd&qid=1184672499&sr=1-1 הכפול המוכר שיצא ב-2003 יחד עם How The West Was Won. מוצר חובה לדעתי בכל בית חובב זפלין
M M e n s R e a New member 18/7/07 #26 אכן, זה מה שראיתי פעם והוא היה ממש אחלה זוכר ביצועים מעולים, וגם ראיונות שם, אם אני לא טועה
M M e n s R e a New member 18/7/07 #27 אני מנסה לחפש את המקור, וזה לא ממש עובד מאד מסקרן אותי לשמוע אותו. בעיקר בגלל שזה של בן קינג, אותו אחד ששר את Stand by me, אם אני לא טועה. אני יכול לשער שה-Re Arrangement שהם עשו פה לשיר הוא שינוי קיצוני...
אני מנסה לחפש את המקור, וזה לא ממש עובד מאד מסקרן אותי לשמוע אותו. בעיקר בגלל שזה של בן קינג, אותו אחד ששר את Stand by me, אם אני לא טועה. אני יכול לשער שה-Re Arrangement שהם עשו פה לשיר הוא שינוי קיצוני...