פורומים חדשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ../images/Emo41.gif

חוזרים לעלילות קווין מלורי וחבריו התרים אחר דרכם הביתה בלולאת זמן אינסופית בפורום גולשים בזמן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=764
מפיחים חיים עבריים חדשים בסרטים ובסדרות בפורום דיבוב וקריינות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1662
רוצים להכיר את גופכם ואת השיטה? היכנסו לפורום פילאטיס, מקום המפגש למומחים, מתעמלים, או סתם מתעניינים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1663
חשבתם שבובות הן רק לילדים? חשבו שוב. פורום תאטרון בובות ממתין לכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1664

animal bar

New member
נו מה?!...זה כיף לכם לתקן אותי??...

אז הנה... אמשוך... אהיה... ארצה... אלמד... אוהב... וארצח את מי שיתקן אותי עוד פעם... אבל ברכות... :)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo207.gifטוב, תכלס...

זה אמור להיות היום [וגם ממש משעמם לי
חיחיחי] אז יאללה. סופ"ש וזה.. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifאתם חצילים אש במזדה שש!!!11../images/Emo6.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של אביב):"חצר המלך", "עורי עור", "עניין".
- שיר השבוע (כללי): Billy Talent - River Below Billy Talent - Surrender Billy Talent - Try Honesty billy talent - nothing to lose [בקיצור, כל השירים של בילי טאלנט] Finch - Letters To You Razorlight - America The All-American Rejects - Straightjacket Feeling
- אלבום השבוע:בילי טאלנט 1 ו 2.
- האדם שעשה לכם את השבוע:אממ..לאדעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא רציתי לעשות מזה עניין, כי אחרי הכל, אני ביישן. כלכך רוצה לפתוח דף חדש אבל הגוף חזק והלב חלש..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אווו."אהה..**** [כל מה שתרצו לדבר עליו בציניות] וזה..", "אתה חציל אש במזדה שש", "גוף סבבה-פנים עליבבא", "גוף חציל-פנים אבו-חציל" XDXDXD[Don't Ask[
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קיבלתי ציונים טובים וידעתי תנ"ך!!
- מאכל השבוע:קוראסון
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שמצאתי ת'פלאפון שלו
[סתם נו, זה לא ב א מ ת עשה לי ת'שבוע
]
- משהו שהרס את השבוע:מממ..כלמיני שטויות,אבל בסה"כ היה לי אחלה שבוע :]
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות אנשים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שזה יקרה כבר!
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Billy Talent - Pins And Needles
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ששששש. *לא לחשוב עלזה*
סתם:
- תמונה מגניבה: אהה מגניבה וזה..

Hezi The One

New member
אין כח בכלל+

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב):אני מניח שזה של שייגעצ...קשה לי לחשוב! - שיר השבוע (כללי):אתניקס-חכי לי שאחזור - אלבום השבוע:לוידע! - האדם שעשה לכם את השבוע:חחח אמ. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לוידע מזה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):נקעתי את הידD: - מאכל השבוע:שניצל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לוידע מה - משהו שהרס את השבוע:נקעתי את היד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר שבוע הבא,יש מבחן מתמטיקה והסטוריה השבוע - משו שאתם מקווים שיקרה השבוע:יבטלו מתמטיקה בכל רחבי הארץ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לוזוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יש כמה

ססילייה

New member
צבי הנינג'ה-תחתונים בטלוויזיה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות. - שיר השבוע (כללי): הלילות הקסומים-המכשפות. טוב תשלח אליי את המטומטמת-שילה פרבר. Useless Id-diary - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: דניאל.^_^ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם נשחק נכון בקלפים שלנו, הכל יפעל כמו שצריך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הוא לא יכול לאהוב. זה חלק מהחידה של עצם הקיום שלו" -פיטר פן.
- דבר שהשגתם השבוע: שינה טובה. - מאכל השבוע: לא יודעת. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהצלחתי לישון כמו שצריך. - משהו שהרס את השבוע: שלא נסעתי לאביק.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האמת?כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו מעניין. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תנו לי לחיות את סוף השבוע הזה קודם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה זה משנה?משתוקקים.
סתם: - תמונה מגניבה:

yaelala14

New member
הויש סורי.. לא התכונתי לכתוב..

את רוצה כמה שהמחשב שלי מפפגר :(

../images/Emo121.gifעד מתי נשב ונחכה שיבוא

גואל לישראל? אוח נוסטלגיות מהמוזיקה שהערסים שמעו בכיתה ו'

למעלה