פורומים חדשים

עדי D

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo215.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות.. - שיר השבוע (כללי): ג'ירפות- גג - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I want a perfect body I want a perfect soul I want you to notice When I'm not around - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - - מאכל השבוע: פיצהD: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בן דוד שלי התחתן ואז יום אחרי זה לא הלכתי לבצפר. והיה לי כיףD: - משהו שהרס את השבוע: המצברוחהכללי כזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד באמת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משו טוב.. אמ. שיבוא ויגיד שהוא יודע שהוא טעה:\. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל? . חח סתם: - תמונה מגניבה: יומולדת של ידיד. אני עם החאקי><. חזרתי בול מהצופים.

animal bar

New member
תשבות וכאלה...P:

- שיר השבוע (של אביב):אני לא יודעת איך קוראים לו אבל זה הולך ככה:"אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מידי...פנס בודד בתוך רחוב האהבה..."תנסו לזהות...P: - שיר השבוע (כללי):שיר של אח שלי וחבר שלו...[לא מוכר...סתם יפה...:)] - אלבום השבוע:הממ...סטדיום ארקדיום...P: - האדם שעשה לכם את השבוע:אני!!...D: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הממ...סטדיום ארקדיום...:) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):סטדיום ארקדיום...:) [כע אני מודעת לאבססיביות...] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):24 במבחן... - מאכל השבוע:צ'יפס...[חטיף...] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מסיבה... - משהו שהרס את השבוע:0 בבוחן... השבוע שבפתח:(: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ההופעה ש שייגעצ בטאוור רקורדס בשבעת הכוכבים...:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יקבל את התלוש... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא נפתח השבוע... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:p: סתם: - תמונה מגניבה:טוב...:)

Hezi The One

New member
את מודעת לזה שהכוונה "שיר של

אביב" זה טעות והיה צריך להיות שם "של שייגעצ" וסתם לגלי לא היה כח לשנות נכון? בכל מקרה לשיר קוראים "אולי"

dairy milk

New member
ווהו ../images/Emo220.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): (הפורום הופך לאט לאט לפורום אביב גפן
) אמ, אוי ואבוי. - שיר השבוע (כללי): מכה אפורה - מוניקה סקס. - אלבום השבוע: פצעים ונשיקות - מוניקה סקס. - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי, אליה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מי שלא מוכן ליפול, שלא יטפס בכלל." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): גר, כל מיני הבנות לגבי כל מיני דברים
- מאכל השבוע: שניצל, יאמ יאמ D: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השבת אולפיינא
- משהו שהרס את השבוע: השבת אולפיינא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממממ אין משהו מיוחד. רק שלא יהיה שבוע משעמם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: The same as the first. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל החבר'ה - מוניקה סקס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אולגה. D:::: סתם: - תמונה מגניבה: יהיה לי עוד כמה ימים אחת טובה

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אוויר - שיר השבוע (כללי): אבות ובנים-אביתר בנאי - אלבום השבוע: אביתר בנאי הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: אין חיה כזאת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): גבות מסודרות - מאכל השבוע: פיצה של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ כלום - משהו שהרס את השבוע: שהפנים שלי נהיו אדומות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מה מעניין.. לראות אנשים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כריפ של רדיוהד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולכם
סתם: - תמונה מגניבה: אין לי כוח

keeeren

New member
קצת באיחור אבל שווה קריאה../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב): של אביב? גשם כבד עומד ליפול - שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס-בעיר הזאת - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע: מישהו שקטע את תקופת היובש!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שוב ישבתי לבד במסעדה וראיתי גב מדבר עם אישה-אלוהים לא יכול להיות שזה כל מה שיש" כל כך מתאים מכל כך הרבה סיבות! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) משהו שהצחיק? עזבו חוץ מבנצי אף אחד לא יבין, זה כל מיני משפטי צחוקים על יוליההההה!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עשיתי קעקוע.. כן כן אמיתי, היום! - מאכל השבוע: דנונה אקטיביה 0%.. נו מה דיאטה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גם הקעקוע וגם השבת שמיניות הכיפית שהייתה לי.. - משהו שהרס את השבוע: אין.. אין.. אין!! היה לי שבוע מדהים!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שבת, מסיבת גיוס! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח במבחנים המטורפים שיש לי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שייגעצ-דנה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משנה סתם: - תמונה מגניבה:הייתי שמה של הקעקוע אבל אין לי עדיין.. ואין לי שום תמונה מגניבה אז תתמודדו בלי!!

אפרת P

New member
שוב החלטתי לא להחליייט../images/Emo112.gif

לשוט כמו התמחט על ה-תקליט.

למעלה