מאיפה? אני לא מעודכן
ס ספיר חולה על נינוש New member 10/11/06 #28 התגעגעתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo126.gif שמחה שנהנית ויותר שמחה שסבא שלך בסדר
L LEEkm New member 9/11/06 #14 אניייי../images/Emo11.gif../images/Emo151.gif LEEkm, רוצה לערוך קניות בסופר - בקליק? האמת שלא תודה על ההצעה
אניייי../images/Emo11.gif../images/Emo151.gif LEEkm, רוצה לערוך קניות בסופר - בקליק? האמת שלא תודה על ההצעה
O OoOסיונוששOoO New member 9/11/06 #21 עוד../images/Emo3.gif OoOסיונוששOoO, ומה הכי מתאים לך בכף היד? אממ צמיד
O OoOסיונוששOoO New member 9/11/06 #22 ../images/Emo3.gif OoOסיונוששOoO, וטוב בשש בש? בוא להרוויח אממ כן, אני דיי טובה בשש בש (ירשתי את זה מאמא שלי יותר נכון היא לימדה אותי לשחק )
../images/Emo3.gif OoOסיונוששOoO, וטוב בשש בש? בוא להרוויח אממ כן, אני דיי טובה בשש בש (ירשתי את זה מאמא שלי יותר נכון היא לימדה אותי לשחק )
Y Yarinv New member 9/11/06 #23 ../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif Yarinv, ושכחת איך קוראים לך? כן, ושכחתי איך קוראים לי... מישהו יכול ולהזכיר לי?
../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif Yarinv, ושכחת איך קוראים לך? כן, ושכחתי איך קוראים לי... מישהו יכול ולהזכיר לי?