פורמים חדשים וחידושים בתפוז

ofir_y

New member
אני שונא בנות שליחות.

אתן פשוט עם נורא! תמיד, אבל תמיד שבאה שליחה הביתה, לא משנה איפה למה ואיך - תמיד היא היתה שוכחת רטבים, או שהיינו מזמינים נגיד 4 מגשי פיצה והיינו צריכים להתחלק בשקית אחת! שזה יוצא 3-4 גרגרים לכל פיצה. כאילו, מה? קשה? כבד לסחוב? עושה לך רע לראות אנשים נהנים? זה נותן לך תחושה טובה לדעת שבזמן שהפיצה מתקררת עומד מעליה בן אדם ומנסה לסחוט עוד כמה גרגרים של תבלין לפיצה שלו? פחח. טיפ אחרי זה את מבקשת אה??

אני עשיתי לך פעם משלוח

שאתה מרשה לעצמך לעשות הכללות כאלו? אני באתי והעברתי עליך ביקורת לגבי דברים שלא בדקתי? אני די בטוחה שהתשובה לשתי השאלות האלו היא לא. מה שמביא אותי למסקנה שיש לי כאן עסק עם אדם שמאוים על ידי בנות שנכנסות לתפקידים "גבריים" כביכול. בטח אם היית שליח היית עושה ווילי במקרה שהיית נתקל בי על הכביש. זה בסדר, אתה יכול להתנחם בזה שאתה לא היחיד. אני יכולה להבין את זה, אז לפעמים אני נותנת להם "לנצח". ואל תשאל אותי מה זה ווילי !

ofir_y

New member
פפסססטט... פסססטטט..

לפני שאת שולפת ציפורניים... ונלחמת בי בשם כל הבנות בעולם, ומאשימה אותי בשוביניזם ואלוהים יודע מה, עצרת שניה אחת לחשוב... אולי... אבל רק אולי, ההודעה שלי נכתבה בצחוק? ולגבי שאלתך, כן... אני מרגיש מאוד מאויים ע"י שליחות פיצה. למעשה, עכשיו התעוררתי מחלום על 5 בנו תרעולות פנים רכובות על קטנוע 50 סמ"ק מצויידות במגשי פיצה (בלי רטבים!!) ובקבוק קולה שמקבלים חינם (אבל הוא תמיד חם. מה יהיה הסוף אה?) אופיר, בעוד הודעה ממורמרת על שליחי פיצה.

ofir_y

New member
נראה לי שאת לוקחת את העבודה שלך

יותר מידי קשה וברצינות. את שליחת פיצה, לא מנתחת עיניים. את מביאה פיצה לאנשים שפשוט מתעצלים לסוע 5 דקות ולקנות, לא מחלקת אוכל לנזקקים בעיירת פיתוח! אז בחיאת.. TAKE IT EASY

ofir_y

New member
אם את תשלימי עם העובדה

שניסיתי, אני אשלים עם העובדה שלא הצלחתי. הולך?

cobainos

New member
מעתיקנית!../images/Emo3.gif

את פורום תמיכה לנפגעי איבוד מפתחות אני צריך לנהל

חןשסק

New member
לא התעקתי.. ../images/Emo3.gif שיחזרתי ../images/Emo3.gif

חחח איבוד מפתחות וארנקים

למעלה