פינות

Super Pumpkin

New member
ואני את הפינה של משחק התמונות!

סורי שאני בדיליי פשוט רק עכשיו חזר לי האינטרנט וגם את הכר את חברי הפורום פשוט אף אחד לא רוצה להשתתף..

Rose131

New member
איזה משחק התמונות?

יום, תיאור, משהו
ואיזה יום הכר את הפורם?

Super Pumpkin

New member
המ...../images/Emo9.gif

אוקי אז ככה משחק התמנות יום שלישי אבל לא היה לי אניטרנט אז לא יכלתי לפתוח אותה. והכר את חברי הפורום בימי ראשון ופתחתי אותה פעמים אבל אף אחד לא שלח לי מסר שהוא רוצה להשתתף..

Super Pumpkin

New member
אני מאוד רוצה להמשיך...

אבל אם אף אחד לא רוצה..אני לא חושבת שזה יכול לעבוד הרבה זמן אם אני אמשיך לנדב אנשים..

טוב, אני רוצה עוד פינה.../images/Emo205.gif

כי גם ככה הדבר הזה של הקליפים[XD] עוד מעט נגמר.. אז בחלוקת פינות שהייתה, ניתנה גם מין כזאת פינה ששמים 5 תמונות [שדומות זו לזו, מאותו סט/תקופה] ואז חברי הפורום בוחרים תתמונה האהובה עליהם, וזה סתם נחמד. ואני זוכרת שמישהי לקחה את זה אבל פתחה את הפינה רק פעם אחת.. אז אני רוצה אותהD: לפינה נקרא.. תמונת השבוע? [לקוח מפורום 30
]

MyApocalypse

New member
יש מישהו שיש לו את ../images/Emo45.gif|לא../images/Emo35.gifפלפל|

אם כן אני אקח את זה אבל תגידו לי באיזה יום ... זה כי לא היה לי כוח לחשוב על פינה יותר מגניבה מזו

../images/Emo15.gifאניייי רוצהD:

אבל אין לי רעיון לפינה ;; הוממ.. אוו אני יודעת! אחרי שעה של חשיבה >< יש תמשחק הזה שמבקשים תמונה ואז מישהו מביא והוא גם מבקש תמונה. לאדעת איך להסביר ;; אז את זה
ולא אכפת לי באיזה יום. ואם זה נשמע דפוק ויש פינה אחרת, אז אני אעשה בכיףD:

../images/Emo15.gifבעצם לא!

בר הביאה לי רעיון. אולי אני אביא כל פעם כמה תמונות ותבחרו באיזה תמונה הם יותק סקסים? *גבות*

../images/Emo15.gifהוממ טוב אז

אני יכולה אולי לפתוח משחקים? כמו זה או זה, מי שמעליי, מי שמתחתי, אסוציאציות, פלייליסט ודברים כאלהDD:

למעלה